Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Soled @ 2014 05 06, 22:38)
Ką jūs toje švedėje matot? blink.gif Net nepamenu, ką ji dainavo tiksliau kažkokią eilinę, nykią baladę.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man irgi nepatiko schmoll.gif eilinė baladė, ir svarbiausia metai iš metų tos švedų baladės vienodos.. doh.gif
QUOTE(Tauriel @ 2014 05 06, 21:40)
Nu bet kaip rusės baisiai aprengtos...

Beyonce dizainerė gi kūrė mirksiukas.gif biggrin.gif man tai irgi tragedija doh.gif
Atsakyti
Va kaip tik prieš porą dienų skaičiau Dalyvių nuolat mažėja (?)
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 00:25)
lotuliukas.gif Dar žinau kas yra laisvas - ogi vienas iš vedėjų laugh.gif Aš tą akiniuotąjį užsirezervinau,bet galiu atiduot, jei norėtum blush2.gif

Tai kad ten bus porytė, negalima žmonių skirti schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 00:55)
sveikos  4u.gif
nu nuvylė mane šitas pusfinalis  doh.gif  labai tikėjaus, kad Belgija ir Moldova pateks...

Belgija ir Moldova g.gif Bet gi ir skirtingas jūsų skonis bigsmile.gif Dar ir taip būna? bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 00:55)
o kame tas susimovimas?  unsure.gif kiba man jau vyniukas užglaistė visus liapsusus lotuliukas.gif kažkaip, man patiko smile.gif

Palyginus su tuo kaip jie švelniai, lygiai, gražiai skamba klipe, tai ant scenos jie praktiškai pusės to nepadaro. Aš įsitikinus, kad ta daina praeitų, jei ji būtų išdirbta ir atrepetuota taip kaip islandų pvz.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 07, 01:24)
Va kaip tik prieš porą dienų skaičiau Dalyvių nuolat mažėja (?)

Vadinasis jei ne šiemet, tai jau greitai mes laimėsim biggrin.gif
Atsakyti
man šiame pusfinalyje labiausiai patiko vengras. ir balsas, ir daina, ir žodžiai ne apie užpakalio kraipymą. jaučiu finale balsuosiu. pastebėjot, net 2 dainos buvo skirtos mamai. kiek žinau, kai kur europoj motinos diena antrą gegužės sekmadienį, tai kaip ir pagal progą.

Portugalija tai kažkas baisaus, 1990-ieji metai, meksikos serialas. matyt galvoja jei Michael Telo populiarus , tai ir ji praeis. dar ir didele tokia, kaip transas, bet balsas tikrai moteriškas.
prie baisesnių Rusija ir Moldova. kad Rusija visad praeidavo su belekuo į finalą seniai buvo aišku, bet tikėjausi, kad šiemet , kai ji susipykusi su kaimynais, nebalsuos už tokią be ryšio dainą niekas, pasirodo balsavo.
Albanija visai nieko buvo, bet nepraėjo
Islandai patiko, gerai ,kad praėjo. Švedija man irgi patiko, nros sakot banalybė, na ir pradžioj į pernykštę Like a tear drop žiauriai panašiai skambėjo, bet kokybiškai atlikta, tipiškas euro formatas, man gerai suėjo ir manau turėjo praeiti. bet nebalsuosiu.
olandų gal ir nieko dainelė, bet primena country stilių, kurio aš nepernešu ,tai nebus mano favoritai.
ko tam Azerbaidžanui sėkmę pranašauja, nieko aš ten iš viso nemačiau, už ką galima buvo patekti į finalą.
Atsakyti
Nu ką, armėnas nenuvylė, žiūrėjo į mane gražiai, vietomis žaibavo net.
Latvius pabarkit, kuri ten juos pasiėmė - nu kaip šitaip, taip už juos sirgau prieš konkursą, o jie, rodos, vakar dainuodami net nenorėjo patekt į finalą...

QUOTE(tuktuk @ 2014 05 06, 23:44)
Ai, imk tu jį irnesakyk.gif Aš jį tik iš išskaičiavimo prigriebiau, bet meilė taip ir neužgimė per visą vakarą. Negaliu aš taip, be meilės schmoll.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(blackkiss @ 2014 05 07, 00:12)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif man irgi nepatiko schmoll.gif eilinė baladė, ir svarbiausia metai iš metų tos švedų baladės vienodos.. doh.gif

man irgi. Ėjau dukrai drabužių ruošt mokyklai per jos pasirodymą.

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 07:32)

Vadinasis jei ne šiemet, tai jau greitai mes laimėsim biggrin.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Gal yra kur nors vakarykščiai pasirodymai, ar visa laida? g.gif pusės nemačiau doh.gif
Džiaugiuos, kad estai nepateko...nu su tokia kopija tik slėptis doh.gif būtų keliais metais anksčiau iššokę, gal net ir pergalė būtų. O dabar juokinga.
Atsakyti
Man iš pirmo pusfinalio vengras labiausiai patiko. Nyderlandai gražu, bet tos lėtos dainos jau pabodę, tegul laimi kažkas įdomesnio, dinamiškesnio 4u.gif
Atsakyti
Balsavimo rezultatų vakar nesulaukiau, bet tai kaip šiandien nusivyliau, kad belgas nepateko unsure.gif Toks mielas burbuliukas su netuščia daina unsure.gif
Iš vakarykščių labiausiai patiko belgai, nyderlandai ir azerbaidžanas. Na, ir juodkalnija neblogai, man labai imponuoja, kad jie beveik visada dainuoja savo kalba, pagarba rolleyes.gif

Atsakyti
Sveikos smile.gif

Vakar nežiūrėjau, tai tik dabar pamačiau, kas pateko smile.gif
Valio, mano favoritai Nyderlandai pateko, šaunu smile.gif

Liūdi estai ir latviai, bet aš neliūdžiu, nes man jų dainos nepatiko...

Kažkaip visi čia jau šneka ir šneka, kad armėnas laimės, man tik įdomu, kas čia būna tas pirmasis, kuris taip pasako ir visi pradeda kartot, kad laimės tas ir tas? biggrin.gif
Nesakau, kad bloga daina, bet nemanau, kad ji bus laimėtoja... wink.gif
Atsakyti
Iš pirmo pusfinalio aš už armėną wub.gif ir vengrą wub.gif armėno daina labai, o pats jis man Prūsaitį kažkodėl primena biggrin.gif o vengro daina tokia labiau popsinė, bet pati mintis, tekstas ir pasirodymas -super, paliečia vidų....
Atsakyti
Laba, man kas met EV žiūrėi darosi vis neįdomiau. Vaizdas vis prastyn ir liūdnyn. Niekas neužkabino. Pirma karta turbūt žiūrint toks miegas suėmė, kad vos išklausiau visas dainas iki galo.
Scena įspūdinga, bet kai kurie atlikėjai (PVZ Latvei) joje prasmego. Tokie mažiukai pasirodė. Šiaip pasiilgau visokių "ale šou". Kai išbrangino visus rekvizitus scenoje, daug kas tapo neįperkama. biggrin.gif
Patiko filmukų - šalių pristatymų mintis.
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 07, 09:32)
Kažkaip visi čia jau šneka ir šneka, kad armėnas laimės, man tik įdomu, kas čia būna tas pirmasis, kuris taip pasako ir visi pradeda kartot, kad laimės tas ir tas? biggrin.gif
Nesakau, kad bloga daina, bet nemanau, kad ji bus laimėtoja... wink.gif

Nei pirmasis nei antrasis nieko nepasako smile.gif Daromos apklausos, bet aišku, ten toli gražu ne visa Europa dalyvauja, pvz. būna apie 100 000 balsų
Atsakyti