man šiame pusfinalyje labiausiai patiko vengras. ir balsas, ir daina, ir žodžiai ne apie užpakalio kraipymą. jaučiu finale balsuosiu. pastebėjot, net 2 dainos buvo skirtos mamai. kiek žinau, kai kur europoj motinos diena antrą gegužės sekmadienį, tai kaip ir pagal progą.
Portugalija tai kažkas baisaus, 1990-ieji metai, meksikos serialas. matyt galvoja jei Michael Telo populiarus , tai ir ji praeis. dar ir didele tokia, kaip transas, bet balsas tikrai moteriškas.
prie baisesnių Rusija ir Moldova. kad Rusija visad praeidavo su belekuo į finalą seniai buvo aišku, bet tikėjausi, kad šiemet , kai ji susipykusi su kaimynais, nebalsuos už tokią be ryšio dainą niekas, pasirodo balsavo.
Albanija visai nieko buvo, bet nepraėjo
Islandai patiko, gerai ,kad praėjo. Švedija man irgi patiko, nros sakot banalybė, na ir pradžioj į pernykštę Like a tear drop žiauriai panašiai skambėjo, bet kokybiškai atlikta, tipiškas euro formatas, man gerai suėjo ir manau turėjo praeiti. bet nebalsuosiu.
olandų gal ir nieko dainelė, bet primena country stilių, kurio aš nepernešu ,tai nebus mano favoritai.
ko tam Azerbaidžanui sėkmę pranašauja, nieko aš ten iš viso nemačiau, už ką galima buvo patekti į finalą.