Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Vadinas gerai išgirdau ir aš biggrin.gif galvojau, ar man čia ausyse karvės mykia, ar TV dūzgia hihihi.gif

Bet kaip man girdėta Nyderlandų daina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 01:09)
Ne uz jokius pinigus schmoll.gif Tas museika dabar dar ir jo sargybinis bigsmile.gif

Ech, na gaila verysad.gif

O aš jau buvau įsisvajojusi kokie galėtų būti mudviejų vasaros planai.... bigsmile.gif wub.gif

user posted image

Ką padarysi, gal ketvirtadienį kokia nors meilė užgims bigsmile.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 00:04)
tai kad ne kažką jie ten su tais savo pyragais  biggrin.gif

Na bet norėjos, vis tik braliukai ax.gif .
Atsakyti
saldu kaip du medu, betgi jums jau ir taip del kazko labai saldu, tai manau neprapulsit jus ta vasara mirksiukas.gif
Atsakyti
Bet aš jau galvojau taip- jei Olandija nepateks, bus tikras pravalas.
Kaip Užkuraitis pasakė, daina verta finalo.
Bet paskui pagalvojau, jei nepateks, suprasiu. Čia gi EV, stebuklai dedas smile.gif
Atsakyti
Tikrai, Monteverte, neprapulsiu 4u.gif biggrin.gif Į dūzges šį vakarą nulėksiu, rytoj per repeticijas aplink areną pavaikštinėsiu, manau, kad ketvirtadienį jau turėsiu porą EV temutėj, net ir vasaros laukt nereiks bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 07, 00:16)
Ech, na gaila verysad.gif

O aš jau buvau įsisvajojusi kokie galėtų būti mudviejų vasaros planai.... bigsmile.gif  wub.gif
Ką padarysi, gal ketvirtadienį kokia nors meilė užgims bigsmile.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif Dar žinau kas yra laisvas - ogi vienas iš vedėjų laugh.gif Aš tą akiniuotąjį užsirezervinau,bet galiu atiduot, jei norėtum blush2.gif Aš šiais metais geranoriška. O ir Armėnas kažkaip įtartinai pradėjo patikt blush2.gif Bet jis jau lyg ir užimtas g.gif

Dar gi ir olandas laisvas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 gegužės 2014 - 23:33
Šįvakar mano nuomone 2 geriausi- Nyderlandai wub.gif ir Švedija thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 01:25)
lotuliukas.gif Dar žinau kas yra laisvas - ogi vienas iš vedėjų laugh.gif Aš tą akiniuotąjį užsirezervinau,bet galiu atiduot, jei norėtum blush2.gif Aš šiais metais geranoriška. O ir Armėnas kažkaip įtartinai pradėjo patikt blush2.gif  Bet jis jau lyg ir užimtas g.gif

Kaip miela, Tuktuk 4u.gif wub.gif Na gal ir smagiau būtų su Nikolajum negu vienai g.gif

Na jeigu negaila tau jo, tai paimsiu, bet jeigu turi planų kažkokių su juo (vasarai biggrin.gif ) tai negaliu priimti unsure.gif Negarantuoju dėl savęs, gal ketvirtadienį sau skirtąjį atrasiu, Nikolajų reikės palikt, liūdės jis, negalės Eurovizijos vest dorai..... unsure.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 07, 00:36)
Kaip miela, Tuktuk 4u.gif  wub.gif Na gal ir smagiau būtų su Nikolajum negu vienai g.gif

Na jeigu negaila tau jo, tai paimsiu, bet jeigu turi planų kažkokių su juo (vasarai biggrin.gif ) tai negaliu priimti unsure.gif Negarantuoju dėl savęs, gal ketvirtadienį sau skirtąjį atrasiu, Nikolajų reikės palikt, liūdės jis, negalės Eurovizijos vest dorai..... unsure.gif  g.gif

Ai, imk tu jį irnesakyk.gif Aš jį tik iš išskaičiavimo prigriebiau, bet meilė taip ir neužgimė per visą vakarą. Negaliu aš taip, be meilės schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 06 gegužės 2014 - 23:44
sveikos 4u.gif
nu nuvylė mane šitas pusfinalis doh.gif labai tikėjaus, kad Belgija ir Moldova pateks... jau bent Belgija tikrai verta vietos finale unsure.gif
ir latvių gaila - nesiklausau tokios muzikos šiaip, bet finale visada smagu tokių dainų išgirst - kažkaip kelia nuotaiką thumbup.gif o iš tų kur pateko labiausiai patinka Olandija ir Armėnija smile.gif Olandų išvis nuostabi wub.gif ir niekaip nesuprantu, už ką Švedija praėjo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 06, 23:13)
aisku, nes estai ryski kopija, o latviai susimove

o kame tas susimovimas? unsure.gif kiba man jau vyniukas užglaistė visus liapsusus lotuliukas.gif kažkaip, man patiko smile.gif
Papildyta:
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 06, 23:06)

Gaila dėl Portugalės verysad.gif Patiko man jie, pašokt bent buvo galima biggrin.gif

man tai Portugalė absoliutus naftalinas schmoll.gif
Papildyta:
bet dėl San Marino sakė užpernai buvo 12, pernai 11.. dar pajuokavau, kad va šiemet bus 10 biggrin.gif tai įtariu taip ir buvo biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 01:44)
Ai, imk tu jį irnesakyk.gif Aš jį tik iš išskaičiavimo prigriebiau, bet meilė taip ir neužgimė per visą vakarą. Negaliu aš taip, be meilės schmoll.gif

Na suprantu..... console.gif Puiku tada! bigsmile.gif Dėkoju 4u.gif friends.gif

Tikiuosi, kad viskas sėkmingai mums susiklostys, dabar kabinuosi į parankę jam ir einam susipažinti artimiau ax.gif Paprašysiu, kad Kopenhagą man aprodytų.... rolleyes.gif

O visoms labos nakties 4u.gif
Atsakyti