Vadinas gerai išgirdau ir aš galvojau, ar man čia ausyse karvės mykia, ar TV dūzgia
Bet kaip man girdėta Nyderlandų daina
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 07, 01:09)
Ne uz jokius pinigus Tas museika dabar dar ir jo sargybinis
Ech, na gaila
O aš jau buvau įsisvajojusi kokie galėtų būti mudviejų vasaros planai....
Ką padarysi, gal ketvirtadienį kokia nors meilė užgims
QUOTE(Monmorensi @ 2014 05 07, 00:04)
tai kad ne kažką jie ten su tais savo pyragais
Na bet norėjos, vis tik braliukai .
saldu kaip du medu, betgi jums jau ir taip del kazko labai saldu, tai manau neprapulsit jus ta vasara
Bet aš jau galvojau taip- jei Olandija nepateks, bus tikras pravalas.
Kaip Užkuraitis pasakė, daina verta finalo.
Bet paskui pagalvojau, jei nepateks, suprasiu. Čia gi EV, stebuklai dedas
Kaip Užkuraitis pasakė, daina verta finalo.
Bet paskui pagalvojau, jei nepateks, suprasiu. Čia gi EV, stebuklai dedas
Tikrai, Monteverte, neprapulsiu Į dūzges šį vakarą nulėksiu, rytoj per repeticijas aplink areną pavaikštinėsiu, manau, kad ketvirtadienį jau turėsiu porą EV temutėj, net ir vasaros laukt nereiks
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 07, 00:16)
Ech, na gaila
Dar žinau kas yra laisvas - ogi vienas iš vedėjų Aš tą akiniuotąjį užsirezervinau,bet galiu atiduot, jei norėtum Aš šiais metais geranoriška. O ir Armėnas kažkaip įtartinai pradėjo patikt Bet jis jau lyg ir užimtas
Dar gi ir olandas laisvas.
Šįvakar mano nuomone 2 geriausi- Nyderlandai ir Švedija
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 01:25)
Dar žinau kas yra laisvas - ogi vienas iš vedėjų Aš tą akiniuotąjį užsirezervinau,bet galiu atiduot, jei norėtum Aš šiais metais geranoriška. O ir Armėnas kažkaip įtartinai pradėjo patikt Bet jis jau lyg ir užimtas
Kaip miela, Tuktuk Na gal ir smagiau būtų su Nikolajum negu vienai
Na jeigu negaila tau jo, tai paimsiu, bet jeigu turi planų kažkokių su juo (vasarai ) tai negaliu priimti Negarantuoju dėl savęs, gal ketvirtadienį sau skirtąjį atrasiu, Nikolajų reikės palikt, liūdės jis, negalės Eurovizijos vest dorai.....
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 07, 00:36)
Kaip miela, Tuktuk Na gal ir smagiau būtų su Nikolajum negu vienai
Na jeigu negaila tau jo, tai paimsiu, bet jeigu turi planų kažkokių su juo (vasarai ) tai negaliu priimti Negarantuoju dėl savęs, gal ketvirtadienį sau skirtąjį atrasiu, Nikolajų reikės palikt, liūdės jis, negalės Eurovizijos vest dorai.....
Ai, imk tu jį Aš jį tik iš išskaičiavimo prigriebiau, bet meilė taip ir neužgimė per visą vakarą. Negaliu aš taip, be meilės
sveikos
nu nuvylė mane šitas pusfinalis labai tikėjaus, kad Belgija ir Moldova pateks... jau bent Belgija tikrai verta vietos finale
ir latvių gaila - nesiklausau tokios muzikos šiaip, bet finale visada smagu tokių dainų išgirst - kažkaip kelia nuotaiką o iš tų kur pateko labiausiai patinka Olandija ir Armėnija Olandų išvis nuostabi ir niekaip nesuprantu, už ką Švedija praėjo
Papildyta:
o kame tas susimovimas? kiba man jau vyniukas užglaistė visus liapsusus kažkaip, man patiko
Papildyta:
Gaila dėl Portugalės Patiko man jie, pašokt bent buvo galima
man tai Portugalė absoliutus naftalinas
Papildyta:
bet dėl San Marino sakė užpernai buvo 12, pernai 11.. dar pajuokavau, kad va šiemet bus 10 tai įtariu taip ir buvo
nu nuvylė mane šitas pusfinalis labai tikėjaus, kad Belgija ir Moldova pateks... jau bent Belgija tikrai verta vietos finale
ir latvių gaila - nesiklausau tokios muzikos šiaip, bet finale visada smagu tokių dainų išgirst - kažkaip kelia nuotaiką o iš tų kur pateko labiausiai patinka Olandija ir Armėnija Olandų išvis nuostabi ir niekaip nesuprantu, už ką Švedija praėjo
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 06, 23:13)
aisku, nes estai ryski kopija, o latviai susimove
o kame tas susimovimas? kiba man jau vyniukas užglaistė visus liapsusus kažkaip, man patiko
Papildyta:
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 06, 23:06)
Gaila dėl Portugalės Patiko man jie, pašokt bent buvo galima
man tai Portugalė absoliutus naftalinas
Papildyta:
bet dėl San Marino sakė užpernai buvo 12, pernai 11.. dar pajuokavau, kad va šiemet bus 10 tai įtariu taip ir buvo
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 07, 01:44)
Ai, imk tu jį Aš jį tik iš išskaičiavimo prigriebiau, bet meilė taip ir neužgimė per visą vakarą. Negaliu aš taip, be meilės
Na suprantu..... Puiku tada! Dėkoju
Tikiuosi, kad viskas sėkmingai mums susiklostys, dabar kabinuosi į parankę jam ir einam susipažinti artimiau Paprašysiu, kad Kopenhagą man aprodytų....
O visoms labos nakties