Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Nu mano ir favouritai Olandija, dar vengras, ir Belgas.

jei olandija laimės,tai šalia bus važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 06, 23:20)
vengrija įdomi daina, jamam į finalą

Man irgi patinka, kokybiškas popsas. Liūdni žodžiai. Girdėjau, kad tas vengras jaunystėj buvo kažką žiauriai sumušęs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 06 gegužės 2014 - 22:34
Gaila Armėno pasirodymo nemačiau unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(Holivudė @ 2014 05 06, 23:29)
Mano trejetukas geriausių: 1 Nyderlandai wub.gif  wub.gif  2 Vengrija thumbup.gif  3/4 Švedija ir Ukraina thumbup.gif
Papildyta:
Ai nu ir aišku ir latviai dar įsispraudžia thumbup.gif

drinks_cheers.gif prisidedu, tik vietoj švedės-albanė
Atsakyti
Neimu Montenegro schmoll.gif Portugal schmoll.gif San Marinas schmoll.gif belgium schmoll.gif Estonia schmoll.gif , nors moteris labai efektinga ir Latvia, nes jie tokie faini, bet taip nusidainavo ir tas cap cap toks prastas buvo... verysad.gif gaila del ju...
Atsakyti
Na ką peržiūrėjau visą šešioliktuką..
Aš už OLANDUS thumbup.gif wub.gif Vieninteliai kurie tikrai patiko! bigsmile.gif
Atsakyti
Ale švedės priedainis po kelinto pasiklausymo kažkaip įsiėdė į galvą doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 06, 22:25)
drinks_cheers.gif Man taip pat. kai išgirdau buvo meilė iš pirmo pasiklausymo  wub.gif  Šiandien jau gal kokį dešimtą kartą ją girdėjau blush2.gif
Aaaa. o aš tai pirmą kartą db išgirdau, bet tai jetau kokia atgaiva, ne tas žodis, po visų tų eurovizinių lopšinių. Na ten viena tik kita buvo strakalai-makalai.
Db bus azartas žiūrėt kas pateks į finalą.
Atsakyti
Praėjo tie laikai, kai Eurovizijoje nebuvo ką klausyti ir žiūrėti, visi gerai. Į finalą galėtų nepatekti: Moldavija, Islandija, Ukraina, Belgija.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2014 05 06, 23:30)
Man irgi patinka, kokybiškas popsas. Liūdni žodžiai. Girdėjau, kad tas vengras jaunystėj buvo kažką žiauriai sumušęs.

oho tai bus MB sargybinis dabar biggrin.gif
Atsakyti
Na dešimtuką labai lengva sudaryt šįkart ax.gif Savo sarašėly net 5 lengva ranka išbraukiau, prie 4 dainų klaustukus uždėjau biggrin.gif

#1 Nyderlandai
Tada be numerių daugmaž:
Portugalija
Juodkalnija
Azerbaidžanas
Ukraina
Švedija
Armėnija

Na ir priimsiu į savo dešimtuką
Estiją
Vengriją
Belgiją
gal (daugiausiai dėl šitos vietos galvojau) biggrin.gif

Neabejoju, kad nesutaps su tikruoju dešimtuku manasis, rusės ir latviukai turbūt bus, dar kažkas, gal Albanija, bet vis tiek įdomu kiek sutaps bigsmile.gif
Atsakyti
Ką jūs toje švedėje matot? blink.gif Net nepamenu, ką ji dainavo tiksliau kažkokią eilinę, nykią baladę.
Atsakyti