pirmiji, kuri patiko - San Marino . grazi, lyriska..
Portugalė tai lambadą perdainuoja
skelbiu seriala grazi moteris, bet tas ugis
QUOTE(Dviveide @ 2014 05 06, 22:56)
Komentaras iš Delfio:
2014-05-06 22:54 IP: 85.255.57.45
Ta Belga reiktu ikist i Ukrainos pasirodyma ant ratelio pabegiot. Vot butu vaizdelis.
2014-05-06 22:54 IP: 85.255.57.45
Ta Belga reiktu ikist i Ukrainos pasirodyma ant ratelio pabegiot. Vot butu vaizdelis.
Vos nenukritau
Portugalės daina man visai nieko. Tokia vasariška, šokt norisi
Toks jausmas, kad visi dalyvauja iš pareigos... Nei azarto, nei cinkelio.
Arba kaip pasitaiko EV, viename finale dalyvauja nuobodos, ir nžn ką rinktis, už ką balsuoti... O antrame finale atvirkšščiai, visi su cinkeliu, stipresni tokie, ir tada vėl nžn kas vertesnis patekti...
O, 13nr nauja gaida Vis kitaip skamba
Arba kaip pasitaiko EV, viename finale dalyvauja nuobodos, ir nžn ką rinktis, už ką balsuoti... O antrame finale atvirkšščiai, visi su cinkeliu, stipresni tokie, ir tada vėl nžn kas vertesnis patekti...
O, 13nr nauja gaida Vis kitaip skamba
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 06, 23:59)
San Matrinas tai veluoja per 30 metu, skelbiu pageidavimo koncerto tesini
Ir aš tą patį pagalvojau
Turėčiau vyrą dabar, tai eičiau su juo pašokt per portugalės dainą Eurovizinė grynai, ir suknia, ir būgnai, ir šokėjai (beje, verti dėmesio ) Bet patinka man
Nu va iškart linksmiau
QUOTE(Nesugaunama @ 2014 05 06, 20:58)
Belgo daina graži, bet ne eurovizijai
tai kad jau 10 metų + nebeaišku ko eurovizijai reikia. gi ne kaip seniau vatokį portugalijos stiliuką paimk, ir bus aišku kad eurovizija, o dabar reikia kažko kito jau...
o dėl delfi komentaro, nu smagu juoktis, kai esi toj ekrano pusėj, kaži tą komentatorių įkišus kaip jis pasisuktų ir padainuotų
bet kad silpnas piusfinalis tai tiesa. nebuvo nieko tokio wowo.
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 06, 23:00)
Kad supermamos neina skaityti Portugalijos daina gal ir nieko, bet jau tokia pati "daininykė" medinė
O šita užkabino Pirmoji