Labu
sunku patikėt kad metai jau praėjo
ir vėl sėdim prie tv/pc.
šiemet nežiūrėjau nei vienos dainos prieš, apart lietuvos ir mūsiškio nežinau nieko, Vilija patinka, bet daina visiškai ne, tai jau nepalaikysiu jokių emocijų gaila.
O mūsų belgas kaip niekad patiko, daina emocinga, prasminga, kaskart per radiją girdint šiurpuliukai eina. Bet rašo, kad šansų jis mažai turi nes nebus šou nu taip šou nebus.. būtų gaila
Labas vakaras, merginos Jungiuosi į Eurovizijos šventę
Vyru nesu pasirūpinusi, bet gal vakaro metu kas nors akin kris
Iš girdėtų dainų, favoritais laikau Nyderlandus, bet tikiuosi dar daug gražių dainelių išgirsti, kuriomis galėčiau savo mp3 grotuvą pasipildyt
Gero vakaro visoms
Iš girdėtų dainų, favoritais laikau Nyderlandus, bet tikiuosi dar daug gražių dainelių išgirsti, kuriomis galėčiau savo mp3 grotuvą pasipildyt
Gero vakaro visoms
Aš šiandien labiausiai laukiu Olandijos
Papildyta:
Geriau nepuoselėk tuščių vilčių Šiais metas kaip niekad - nieko gero
Papildyta:
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 06, 21:56)
Geriau nepuoselėk tuščių vilčių Šiais metas kaip niekad - nieko gero
Man tie EV gerbėjų favoritai (Armėnai, Azerbaidžanas ir Švedai) labai jau nuobodžiai skamba. Žinoma, skonio reikalas. Man rodos antrasis pusfinalis bus gal fainesnis ir spalvingesnis. O gal ir klystu.
Na bet jau čia 'grooožis' Nlb suprantu, ar čia jis toks aukštas, ar čia jos tokios mažiukės
Niu ką, staruojam Prasidedėjo, ech
Na bet jau čia 'grooožis' Nlb suprantu, ar čia jis toks aukštas, ar čia jos tokios mažiukės
Niu ką, staruojam Prasidedėjo, ech
Na ką, veiksmas prasideda
QUOTE(grange @ 2014 05 06, 21:54)
Labu
ir vėl sėdim prie tv/pc.
šiemet nežiūrėjau nei vienos dainos prieš, apart lietuvos ir mūsiškio nežinau nieko, Vilija patinka, bet daina visiškai ne, tai jau nepalaikysiu jokių emocijų gaila.
O mūsų belgas kaip niekad patiko, daina emocinga, prasminga, kaskart per radiją girdint šiurpuliukai eina. Bet rašo, kad šansų jis mažai turi nes nebus šou nu taip šou nebus.. būtų gaila
ir vėl sėdim prie tv/pc.
Siaubas, belgas jums geras
jazau, kaip norisi šiandien Lietuvos pasirodymo, vis tik norisi daugiau azarto
Papildyta:
forumas visiškai išprotėjo
Papildyta:
forumas visiškai išprotėjo
QUOTE(Visgi @ 2014 05 06, 22:01)
Man tie EV gerbėjų favoritai (Armėnai, Azerbaidžanas ir Švedai) labai jau nuobodžiai skamba. Žinoma, skonio reikalas. Man rodos antrasis pusfinalis bus gal fainesnis ir spalvingesnis. O gal ir klystu.
kirka aukstas
Jetau, negaliu patikėt, ir vėl girdžiu Užkuraičio balsą. Negaliu patikėt, kad jau prasidėjo.