Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Labu hi.gif

sunku patikėt kad metai jau praėjo biggrin.gif
ir vėl sėdim prie tv/pc.

šiemet nežiūrėjau nei vienos dainos prieš, apart lietuvos ir mūsiškio nežinau nieko, Vilija patinka, bet daina visiškai ne, tai jau nepalaikysiu blush2.gif schmoll.gif jokių emocijų gaila.
O mūsų belgas kaip niekad patiko, daina emocinga, prasminga, kaskart per radiją girdint šiurpuliukai eina. Bet rašo, kad šansų jis mažai turi nes nebus šou verysad.gif nu taip šou nebus.. būtų gaila verysad.gif
Atsakyti
Labas vakaras, merginos 4u.gif Jungiuosi į Eurovizijos šventę thumbup.gif

Vyru nesu pasirūpinusi, bet gal vakaro metu kas nors akin kris bigsmile.gif biggrin.gif

Iš girdėtų dainų, favoritais laikau Nyderlandus, bet tikiuosi dar daug gražių dainelių išgirsti, kuriomis galėčiau savo mp3 grotuvą pasipildyt bigsmile.gif

Gero vakaro visoms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu kaip du medu: 06 gegužės 2014 - 21:00
Aš šiandien labiausiai laukiu Olandijos wub.gif
Papildyta:
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2014 05 06, 21:56)
Vyru nesu pasirūpinusi, bet gal vakaro metu kas nors akin kris bigsmile.gif  biggrin.gif

Geriau nepuoselėk tuščių vilčių laugh.gif Šiais metas kaip niekad - nieko gero doh.gif
Atsakyti
Man tie EV gerbėjų favoritai (Armėnai, Azerbaidžanas ir Švedai) labai jau nuobodžiai skamba. Žinoma, skonio reikalas. Man rodos antrasis pusfinalis bus gal fainesnis ir spalvingesnis. O gal ir klystu.

Na bet jau čia 'grooožis' doh.gif Nlb suprantu, ar čia jis toks aukštas, ar čia jos tokios mažiukės

user posted image

Niu ką, staruojam smile.gif Prasidedėjo, ech
Atsakyti
Ir as spec neziurejau ne vienos dainos. Pirma karta noriu objektyviai visus vertinti.
Atsakyti
Na ką, veiksmas prasideda thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2014 05 06, 21:54)
Labu hi.gif

sunku patikėt kad metai jau praėjo  biggrin.gif
ir vėl sėdim prie tv/pc.

šiemet nežiūrėjau nei vienos dainos prieš, apart lietuvos ir mūsiškio nežinau nieko, Vilija patinka, bet daina visiškai ne, tai jau nepalaikysiu  blush2.gif  schmoll.gif  jokių emocijų gaila.
O mūsų belgas kaip niekad patiko, daina emocinga, prasminga, kaskart per radiją girdint šiurpuliukai eina. Bet rašo, kad šansų jis mažai turi  nes nebus šou verysad.gif nu taip šou nebus..  būtų gaila  verysad.gif

Siaubas, belgas jums geras biggrin.gif
Atsakyti
jazau, kaip norisi šiandien Lietuvos pasirodymo, vis tik norisi daugiau azarto
Papildyta:
forumas visiškai išprotėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 06, 22:01)
Man tie EV gerbėjų favoritai (Armėnai, Azerbaidžanas ir Švedai) labai jau nuobodžiai skamba. Žinoma, skonio reikalas. Man rodos antrasis pusfinalis bus gal fainesnis ir spalvingesnis. O gal ir klystu.

Na bet jau čia 'grooožis' doh.gif Nlb suprantu, ar čia jis toks aukštas, ar čia jos tokios mažiukės

kirka aukstas
Atsakyti
Jetau, negaliu patikėt, ir vėl girdžiu Užkuraičio balsą. Negaliu patikėt, kad jau prasidėjo.
Atsakyti
QUOTE(mjforever @ 2014 05 06, 22:02)

thumbup.gif biggrin.gif

Atsakyti