QUOTE(odriana @ 2014 05 06, 13:29)
Sakyčiau, nelabai pagarbu ir gražu taip rašinėti...
Apskritai paėmus, nei mes tos Vilijos asmeniškai pažįstame, nei ką, o žurnalistai dažniausiai mėgsta labai viską išpūsti... Be to, šiaip ar taip, ji - žmogus, o
kam nepasitaiko leptelėti kokią ne itin apgalvotą mintį... Todėl iškart klijuoti etiketę "buka" - na, atsiprašau... Daugiau pagarbos kitam!
kad jai tai labai dažnai atsitinka tokia"bėda"-leptelti ką neapgalvoto
visad esu už tai,kad jei neturi ką protingo pasakyti-geriau patylėk,ir pati protingiau atrodysi
taip pat sutinku,kad žurnalistai dažnai stengiasi išprovokuoti-toks jų darbas...bet juk Vilija ne pirmi metai scenoje,tad prie jų triukų priprast jau galėjo...nepamenu,kad ankstesni LT atstovai tokių"perlų"būtų pažėrę kaip šiemet Vilija:kaip tik žiojasi,taip kokia nesąmonė kaip varlė ir iššoka iš burnos...
aš gerbiu Viliją kaip laabai gražią moterį ir atlikėją,ne kurėją,bet atlikėją...o kad visus(ir save už tuos du kartus,kai patingėjau ir nenuėjau prabalsuot),kurie nebalsuoja laikau bukais žmonėmis,tai,atleiskit,bet čia jau mano asmeninė nuomonė...visi prasėdim namuose,paporinam forumuose,o kažkaip nueiti ir pabalsuoti laiko nerandam
po to visi keikiam-"kokia valdžia" ir pan....
ir dar...kai viešas asmuo(tokią laikau Viliją,nes dažnai šmėžuoja TV ekrane ir pan.)demonstruoja savo nepilietiškumą...tai ar ne bukumas?jei jau esi tinginė,ne patriotė,tai,atleiskit,geriau jau tylėk šikną įtraukus ir nors nesigirk...
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 06, 17:42)
Šiaip tai
ji atstovauja Lietuvą, gal galėtų truputi pasiruošt prieš atsakinėjant į klausimus . Na kažkaip nesmagu.
Bet kaip bebūtų- Vilija, mes tave palaikom
.
kai esi viešaumoj,tai ir elkis kaip viešumoj
juk visi sau leidžiam daugiau artimų draugų rate,ir kitaip elgiamės gatvėje,darbe ir t.t.
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 19:11)
atsiprašau Vilijos gerbėjų, bet bent man ji išties sudaro tokį... nesusitupėjusios mergiotės įspūdį. Tas jos atsipūtimas, kuris čia daugeliui taip prie širdies, mane veikia atstumiančiai. Bet, žinoma, dabar svarbiau, kad patiktų ji ne man, o Europai
LT atstovus palaikau bet kuriuo atveju
kuo didžiausios jai sėkmės
nė vienam nelinkiu blogo,visad džiaugiuosi už sėkmingus žmones,ypatingai kai jie garsina savo šalį