Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(odriana @ 2014 05 06, 12:29)
Sakyčiau, nelabai pagarbu ir gražu taip rašinėti...  ax.gif

Apskritai paėmus, nei mes tos Vilijos asmeniškai pažįstame, nei ką, o žurnalistai dažniausiai mėgsta labai viską išpūsti... Be to, šiaip ar taip, ji - žmogus, o kam nepasitaiko leptelėti kokią ne itin apgalvotą mintį... Todėl iškart klijuoti etiketę "buka" - na, atsiprašau... Daugiau pagarbos kitam!  4u.gif

Šiaip tai ji atstovauja Lietuvą, gal galėtų truputi pasiruošt prieš atsakinėjant į klausimus ax.gif . Na kažkaip nesmagu.
Bet kaip bebūtų- Vilija, mes tave palaikom 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 06, 17:42)
Šiaip tai ji atstovauja Lietuvą, gal galėtų truputi pasiruošt prieš atsakinėjant į klausimus ax.gif . Na kažkaip nesmagu.

Lietuvai atstovauja ir pvz., politikai, vat kad jie tik tiek "nusikalbėtų", tai būtų labai gerai... doh.gif Kiti net angliškai tekstuko perskaityti nesugeba (premjero pavyzdys)... doh.gif

Ech, gaila, kad sm forumas stringa ir toliau... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 06, 16:42)

O tai ka pasiruost - sakyt ne taip, kaip is tikruju yra? Nu jei nebalsuodavo, tai nebalsuodavo.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 06, 18:17)
O tai ka pasiruost - sakyt ne taip, kaip is tikruju yra? Nu jei nebalsuodavo, tai nebalsuodavo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
atsiprašau Vilijos gerbėjų, bet bent man ji išties sudaro tokį... nesusitupėjusios mergiotės įspūdį. Tas jos atsipūtimas, kuris čia daugeliui taip prie širdies, mane veikia atstumiančiai. Bet, žinoma, dabar svarbiau, kad patiktų ji ne man, o Europai smile.gif LT atstovus palaikau bet kuriuo atveju 4u.gif

Kažkaip ankstesniais metais vis rašydavo, kaip visur mūsų atstovai visiems patinka ir pan. (ne esmė, kad per pačią EV pasirodo priešingai smile.gif ). Šiemet praktiškai nieko unsure.gif Gal kam teko skaityt, kokį šiemet sukelia įspūdį mūsiškiai užusienyje?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 18:11)
Kažkaip ankstesniais metais vis rašydavo, kaip visur mūsų atstovai visiems patinka ir pan. (ne esmė, kad per pačią EV pasirodo priešingai smile.gif ). Šiemet praktiškai nieko  unsure.gif 

Tai gal dabar atvirkščiai bus biggrin.gif Geriau niekam nepatiktų, bet per EV gerai pasirodytų laugh.gif
Atsakyti
O per internetą rodys euroviziją? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 06, 18:43)
Tai gal dabar atvirkščiai bus biggrin.gif Geriau niekam nepatiktų, bet per EV gerai pasirodytų laugh.gif

ta pati norejau rasyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(odriana @ 2014 05 06, 13:29)
Sakyčiau, nelabai pagarbu ir gražu taip rašinėti...  ax.gif

Apskritai paėmus, nei mes tos Vilijos asmeniškai pažįstame, nei ką, o žurnalistai dažniausiai mėgsta labai viską išpūsti... Be to, šiaip ar taip, ji - žmogus, o kam nepasitaiko leptelėti kokią ne itin apgalvotą mintį... Todėl iškart klijuoti etiketę "buka" - na, atsiprašau... Daugiau pagarbos kitam!  4u.gif

kad jai tai labai dažnai atsitinka tokia"bėda"-leptelti ką neapgalvoto g.gif visad esu už tai,kad jei neturi ką protingo pasakyti-geriau patylėk,ir pati protingiau atrodysi mirksiukas.gif taip pat sutinku,kad žurnalistai dažnai stengiasi išprovokuoti-toks jų darbas...bet juk Vilija ne pirmi metai scenoje,tad prie jų triukų priprast jau galėjo...nepamenu,kad ankstesni LT atstovai tokių"perlų"būtų pažėrę kaip šiemet Vilija:kaip tik žiojasi,taip kokia nesąmonė kaip varlė ir iššoka iš burnos...
aš gerbiu Viliją kaip laabai gražią moterį ir atlikėją,ne kurėją,bet atlikėją...o kad visus(ir save už tuos du kartus,kai patingėjau ir nenuėjau prabalsuot),kurie nebalsuoja laikau bukais žmonėmis,tai,atleiskit,bet čia jau mano asmeninė nuomonė...visi prasėdim namuose,paporinam forumuose,o kažkaip nueiti ir pabalsuoti laiko nerandam g.gif po to visi keikiam-"kokia valdžia" ir pan....
ir dar...kai viešas asmuo(tokią laikau Viliją,nes dažnai šmėžuoja TV ekrane ir pan.)demonstruoja savo nepilietiškumą...tai ar ne bukumas?jei jau esi tinginė,ne patriotė,tai,atleiskit,geriau jau tylėk šikną įtraukus ir nors nesigirk...
QUOTE(Maja Di @ 2014 05 06, 17:42)

drinks_cheers.gif kai esi viešaumoj,tai ir elkis kaip viešumoj mirksiukas.gif juk visi sau leidžiam daugiau artimų draugų rate,ir kitaip elgiamės gatvėje,darbe ir t.t.
QUOTE(saintlina @ 2014 05 06, 19:11)
atsiprašau Vilijos gerbėjų, bet bent man ji išties sudaro tokį... nesusitupėjusios mergiotės įspūdį. Tas jos atsipūtimas, kuris čia daugeliui taip prie širdies, mane veikia atstumiančiai. Bet, žinoma, dabar svarbiau, kad patiktų ji ne man, o Europai  smile.gif LT atstovus palaikau bet kuriuo atveju  4u.gif

drinks_cheers.gif kuo didžiausios jai sėkmės mirksiukas.gif nė vienam nelinkiu blogo,visad džiaugiuosi už sėkmingus žmones,ypatingai kai jie garsina savo šalį mirksiukas.gif
Atsakyti
O kam šiais metais pranašaujama pergalė? Kažkaip visais metais žinodavau, dabar niekur neužmačiau...
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 06, 17:43)

reik tikėtis biggrin.gif
Net gaila, kad ne šiandien mūsų pusfinalis. Labai jau nekantru ketvirtadienio laukt..
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2014 05 06, 19:14)
O kam šiais metais pranašaujama pergalė? Kažkaip visais metais žinodavau, dabar niekur neužmačiau...

Kiek žiūrėjau youtube topų tai daug kam Izraeilis, Ispanija, Švedija patinka g.gif P.S. man danų atlikėjas tai grynas Bruno Marsas doh.gif
Atsakyti