Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

Nepatikėsite, mirtis alyvose, sapnavau šiandien Euroviziją doh.gif lotuliukas.gif
Sapnuoju, kad įsijungiu teliką, tvarkingai, Eurovizija prasideda, o niekaip kompo negaliu įjungti, kažkas darosi, pergyvenu, kad negaliu ateiti į Supermamą biggrin.gif Po to prisimenu, kad ji vistiek nerodo parašytų žinučių, vėluoja ir vistiek nesusikalbėtume. Nuliūstu, bet nurimstu. Stebiu Euroviziją. Pirmas dainuoja belgas, bet tarsi nereikia už jį balsuoti, tai tarsi šiaip pristatomoji daina ir mes to belgo nematę, kažkoks barzdotas, kūdas. Ir pradeda jis lietuviškai dainuot bigsmile.gif Aš mąstai kaip čia taip, kodėl čia jis lietuviškai ir po to galvoju, kad pagerbia Lietuvą, nes Lietuva išskirtinė šiemet turbūt laimės bigsmile.gif

Neblogas sapniukas ką g.gif Supermama nebestringa, kas toliau? bigsmile.gif
Papildyta:
Ką vėl užstrigo??? doh.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 05 04, 00:10)
va, mano berniukas sveikina visas mamytes  biggrin.gif
https://www.youtube....h?v=APWpOkRQoiY

.. be vaizdo žiūrėjau, galvojau kad moteris dainuoja iš pradžių... mastau.gif

Armėnų daina pradeda patikt man... bet labai jau gąsdina atlikėjo žvilgsnis.. unsure.gif

https://www.youtube....h?v=ChkJpnOgIwQ

Atsakyti
Kaip gerai, kad pažiūrėjau dabar tą Končitą Dešrą, nebus šoko pamačius per Eurovizijos pasirodymus bigsmile.gif Dainuoja kaip vyras, kalba kaip moteris- įdomu.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 09:55)
Man irgi dėl to neramu, o dar ta Kirdeikioko barzda doh.gif Kažkaip man nepatinka tas tarsi supanašėjimas. Nes jei Vilija būtų pirma, tai viskas ok, o dabar Kirdeikis iššoks kaip koks kopija g.gif

Bet lyg susitvarkė bigsmile.gif

Kirdeikis be suknelės bus, nors tiek gerai biggrin.gif

Dar ne doh.gif
Atsakyti
000164.gif
Šios dienos programa ČIA
Fone išgirsti repeticijas, bei pamatyti prilėkusius su gerbėjais pabendraut dalyvius galima bus ČIA
Konferencijas tiesiogiai turėtų rodyti http://www.eurovision.tv puslapyje, bet va nerandu tikslaus url
Repeticijų įrašus turbūt vėl galima bus pamatyti ČIA
Taip pat šiandien atidarymo ceremonija "raudonas kilimas" tiesiogiai bus ČIA berods

QUOTE(eglegle @ 2014 05 04, 01:19)
(SM tai jau užknisitaswacko.gif
net labai dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 11:01)
Nepatikėsite, mirtis alyvose, sapnavau šiandien Euroviziją doh.gif
Kietai! lotuliukas.gif thumbup.gif

--
Eh . jei šiandien SM mažiau stringa, tai mano kompas daugiau... Kol užkrauna ką nors, amžinybė praeina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 04 gegužės 2014 - 10:55
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 12:01)
Pirmas dainuoja belgas, bet tarsi nereikia už jį balsuoti, tai tarsi šiaip pristatomoji daina ir mes to belgo nematę, kažkoks barzdotas, kūdas. Ir pradeda jis lietuviškai dainuot bigsmile.gif

čia aš tau kerštą siunčiu - savo belgą sukončitėjusį biggrin.gif
dabar žinok iš to strioko To Končito pamirš visas kalbas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 09:55)
devil.gif Kur ten maloningai, kiek advokatui per tamstą išleidau bash.gif
------------
Bet lyg susitvarkė bigsmile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
-------------
kad deja doh.gif viena žinute iš dvidešimt normaliai gal ir nueina.. viskam kitam - cenzūra biggrin.gif

QUOTE(Estela_ @ 2014 05 04, 10:04)

Armėnų daina pradeda patikt man... bet labai jau gąsdina atlikėjo žvilgsnis..  unsure.gif

https://www.youtube....h?v=ChkJpnOgIwQ

aš tai klausau nežiūrėdama, ir jokių problemų biggrin.gif

QUOTE(Jolleee @ 2014 05 04, 10:10)
Konferencijas tiesiogiai turėtų rodyti http://www.eurovision.tv puslapyje, bet va nerandu tikslaus url
Repeticijų įrašus turbūt vėl galima bus pamatyti ČIA
Taip pat šiandien atidarymo ceremonija "raudonas kilimas" tiesiogiai bus ČIA berods
  net labai dry.gif

bet tai įrašai verysad.gif kaip visą energiją saviškiams nusiųst per repeticiją biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 10:01)
Nepatikėsite, mirtis alyvose, sapnavau šiandien Euroviziją doh.gif  lotuliukas.gif
Neblogas sapniukas ką g.gif

geras biggrin.gif aš tai košmarus kažkokius sapnavau... ryškiai Končitos dėka doh.gif

QUOTE(Jolleee @ 2014 05 04, 10:54)
Kietai!  lotuliukas.gif  thumbup.gif

--
Eh . jei šiandien  SM mažiau stringa, tai mano kompas daugiau... Kol užkrauna ką nors, amžinybė praeina  doh.gif

man tai nė kiek ne mažiau schmoll.gif kita vertus - geriau SM nei kompas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Šaunu, kostiumų patobulinimai man tikrai patiko, nors pėdkelnės galėtų būti ir tos žydros spalvos wink.gif Kažkaip akis jau priprato, tai žiūrisi visai nieko smile.gif
Beje, tas šokėjo rankų iškišimas pro sijone esančias skyles galėtų būti na, nežinau, efektingesnis, labiau sexy wink.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri nori į eurodienos čatą (skypėje veiksmas vyksta)
http://eurodiena.lt/...siu-eurovizija/
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2014 05 04, 00:46)
Joooo šoko jiems bus...
prisiminiau seną gif'ą biggrin.gif
user posted image

oi doh.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Monteverte @ 2014 05 04, 10:51)
Kaip tai neminim? Jau ir paimta seniai biggrin.gif

Tai aš ne apie patį Končitą, bet apie dainą laugh.gif
Bet man vis dar sunku į ją žiūrėt. kad ir kaip patinka ta daina, bet geriau tik klausyt biggrin.gif

QUOTE(Soled @ 2014 05 04, 10:52)
Končita skamba kaip Pančita iš kokio serialo

aha, tą patį pagalvojau biggrin.gif

QUOTE(odriana @ 2014 05 04, 13:06)
Šaunu, kostiumų patobulinimai man tikrai patiko, nors pėdkelnės galėtų būti ir tos žydros spalvos wink.gif Kažkaip akis jau priprato, tai žiūrisi visai nieko smile.gif

Man irgi norėtųsi, kad būtų su tom pirminės versijos kelnėm. Viename užsienio forume perskaičiau, kad apibūdina juos kaip kibernetinius personažus(spėju, kad panaši jų idėja ir buvo). Peržiūrėjau vakarykštes repeticijas, tai gerai tie kostiumai žiūrisi su apšvietimo spalvom ir elektroniniu muzikos barškėjimu. Dar kai pafilmuos profesionaliai, tai bus super.
Bet čia su tais kostiumais tai jie va bank ėjo biggrin.gif Man patinka, kad nepabijojo išlįst iš kasmetinės panašios juodos/baltos eurovizinės aprangos ir pavertė save į kažkokius personažus. Kiek paskaičiau komentarų, tai arba labai patinka, arba labai nepatinka. Žodžiu, nepastebėti neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
O į Končitą aš irgi žiūrėt negaliu, tik klausyt biggrin.gif Dar be tos barzdos būtų, o dabar tai ką aš žinau ... biggrin.gif
Atsakyti