QUOTE(tuktuk @ 2014 05 03, 00:07)
Aha, matomai taip jau ir neaktualu
Va jos nuomone:
"O man Eurovizijoj dalyvauti nebutina ,kad galeciau garsiai pasakyti kad ji tikrai yra sudas. Vienintele ,kuri an patiko per pastaruosius metus buvo Loreen (su kuria sharinam tuos pacius vadybininkus,beja),bet tai vieninitelis atvejis per pastaruosius metus...O siaip manau,kad esu pakankamai kompetetinga spresti kas yra kaip muzikoj ,ir tai nera isdidumas."
"Mes nenorim but tarp slamsto-ir taip Eurovizija yra sudas"
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 03, 13:14)
Bet žiūriu, ir Vaidutis Baumilų ten prisitrynė, palaikino Jazzu postą (apie talentus ir jų nebuvimą, o gal dar ir daugiau kažkur). Šlykščiai
Yra jie kartu su Vilija dainavę duete (beje, dainavo labai gražiai, aš net visai norėjau jų dueto ir EV). Gal negali atleist, kad ne jis Lietuvos balsą laimėjo, o Vilija? Jau nekalbant apie EV atrankas. O vat scenoje tai gerutį vaidino
Tas tai man veidmainis, kokiu reta. Toks slidus ir suktas, vaidinantis rafinuota zvaigzde.
Papildyta:QUOTE(odriana @ 2014 05 03, 14:13)
Beje, čia kažkas iš Jūsų buvote pateikusios atsakymus žmonių Į jazzu postą, kuriame jie ją kritikuoja, bet bent aš dabar jos profilyje tų komentarų nebematau, reiškia panelė jazzu juos ištrynė
Tebera, pas ja du profiliai - vardas pavarde ir scenos pseudonimas. Komentarai pastarajame.