Sveikos Vis paskaitydavau šią temą ir dabar perskaičius Jazzu "samprotavimus" nebegaliu tylėti Matosi iš komentarų, kad pilna arogancijos.... aš asmeniškai negalėčiau taip viešai " varyt" ir drabstytis purvais...tai tiesiog žema. Kad ir kas atstovautų Lietuvą aš tiesiog jaučiu savotišką pareigą palaikyti savus, kad ir koks galbūt nelabai man patinkantis pasirodymas būtų O kitokios aprangos aš nelabai ir įsivaizduočiau manau, kad ji puikiai tinka ir esu įsitikinus, kad galutinis rezultatas kurį išvysim ketvirtadienį bus tikrai geras
Man keista, kad Jazzu, deklaruodama ESC nelygį, randa laiko komentuoti būtent ESC pasirodymą. Ir dedikuoti tam laiko dafiga. Kam vargintis dėl neaktualaus dalyko?
Nežinau, keista man ko čia tiek visi šokiruojasi dėl tos aprangos Valentaitė alpsta, dar kažkas šiurpsta Kad jau truputį kitaip ir viskas. Šitoje aplinkoje prie baltų sienų ir parketo gal ir atrodo kaip ateiviai, bet tai juk scenoj dainuos, kur apšvietimas bus priderintas(kaip supratau, būtent tokio atspalvio kaip tos elektrinės kostiumo detalės). O ir makiažas turbūt bus specialus parinktas. Aš kaip niekad su nekantrumu laukiu kaip atrodys galutinis rezultatas. Beje, paklausiau naujesnę fonogramos versiją, tai jie truputį suelektrino pagrindinį "bytą". Kaip anksčiau sakiau, kuo didesnis tas elektroninis/sintetinis skambesys, tuo geriau susiderintų su kostiumais. Ir, pasirodo, jie iš tiesų yra kai ką pakoregavę fonogramoje nuo finalo versijos.
Papildyta:
Aha, matomai taip jau ir neaktualu
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2014 05 02, 23:42)
Man keista, kad Jazzu, deklaruodama ESC nelygį, randa laiko komentuoti būtent ESC pasirodymą. Ir dedikuoti tam laiko dafiga. Kam vargintis dėl neaktualaus dalyko?
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 20:13)
Man taip pat. Žiūriu ir Pagrebnojus, ir Jagelavičiūtė taip pašaipiai, lyg su piktdžiuga... Nereikia ir žiniasklaidos, savi puikiai suvarto. Db įsivaizduoju jų (atlikėjų) virtuvės užkulisius. Turėtų būti nelengva.
Kritikuoti visada lengva, o kritiką sugebėti paprastai ir mandagiai išsakyti - menas. Taktas (taktiškumas) - duotybė. Arba jį turi arba ne. Arba esi chamas arba neesi. Ir dzin kokio tu lygio atlikėjas.
Kritikuoti visada lengva, o kritiką sugebėti paprastai ir mandagiai išsakyti - menas. Taktas (taktiškumas) - duotybė. Arba jį turi arba ne. Arba esi chamas arba neesi. Ir dzin kokio tu lygio atlikėjas.
matyt problema ta, kad nera lietuvoj is vis zvaigziu normaliu, o tos kur manosi esa zvaigzdes klysta, nes uztenka neziureti televizoriaus ir ju jau nepazisti. ta pasaipa is bejegiskumo, kad uzges
As optimiste, man grazu Kiekvienais metais palaikydavau savus. O ka , jukdidzioji dali i finala pateko ir tai jau nesiskaito apskutine svietos, dar uz ju koks sleifas velkasi nepatekusiu. Sekmes Vilijai
Visai gerai atrodo
Visai gerai atrodo
QUOTE(Ūla @ 2014 05 02, 20:07)
Man tai įdomu, koks tikslas vat taip "diskutuot" FB? O dar leksika, mintys, išsireiškimai, tas dergimasis viešumoj - atrodo, penkiolikiniai šneka. Aš suprantu, kad muzikine prasme Jazzu visa galva aukščiau Vilijos, bet dėl to tik dar liūdniau - talentinga, o chamė.
Tiesiog jei tokia jos nuomonė - galima tai aptart savam rately, kad ir tam pačiam In vino. Arba atvirai Vilijai pastabas išsakyt, patarimų duot, klaidas įvardyt - man atrodo, profesionalai taip elgiasi.
Tiesiog jei tokia jos nuomonė - galima tai aptart savam rately, kad ir tam pačiam In vino. Arba atvirai Vilijai pastabas išsakyt, patarimų duot, klaidas įvardyt - man atrodo, profesionalai taip elgiasi.
Tik įdomus faktas, kad ne Jazzu atstovauja Lietuvai kažkodėl. Ar ji iš viso buvo atrankoje, kad dabar dergiasi? Labai lengva šnekėti sėdint namie
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 21:24)
Man vis sukasi galvoje tokia mintis, na labai ji tiktų į porą SEL'ui. Atitiko kirvis kotą.
Puikus pastebėjimas
Mašinoje per radiją girdėjau reklamas, reklamuojasi savo koncertą kažkoks Rusijos rusas (nepamenu pavardės), bet manau, kad irgi padori žvaigždė ir Selas. Tai tas rusas taip normaliai, saviakiškai pakviečia į koncertą, o Selas žodžius tempia, fiksuoja, atseit super krūtai kveičia į koncertą Akivaizdūs skirtumai, žodžiu
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 02, 22:24)
Iki šiol negaliu patikėt, kad žmogus, rašantis tokias dainas taip sugeba žemint kitą...
Na kodėl. Jinai gi nesislepia, kad žemai puolusi
Cuz' now I'm feeling lower than the ground
I'm fallin' down, down, down
Savikritiška vienok kaimietka
Papildyta:
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2014 05 02, 22:44)
Tai ne tik lietuviai šokiruoti, bet ir rusų forume daugelis gavo šoką , pamatę LT kostiumus, nors ten dar nedaug komentarų.
http://eurofo.ru/m/v...099156#p1099156
http://eurofo.ru/m/v...099156#p1099156
Šunys loja, o karavanas eina
Mūsų Vilka dar ir koks karavanas
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 23:30)
Ir čia jau žmonėms neįtinka Dalis rašo, kad ji užvartojus O jei taip nesišypsotų, tai tada rašytų, kad jai reikia nuo depresijos gydytis... Kartais taip norėtųsi pasižiūrėti į tų komentatorių snukius, jaučiu nieko nepasiekę, baisūs, spoguoti, riebaluoti paršai
Papildyta:
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 03, 00:07)
Nežinau, keista man ko čia tiek visi šokiruojasi dėl tos aprangos Valentaitė alpsta, dar kažkas šiurpsta Kad jau truputį kitaip ir viskas. Šitoje aplinkoje prie baltų sienų ir parketo gal ir atrodo kaip ateiviai, bet tai juk scenoj dainuos, kur apšvietimas bus priderintas(kaip supratau, būtent tokio atspalvio kaip tos elektrinės kostiumo detalės). O ir makiažas turbūt bus specialus parinktas. Aš kaip niekad su nekantrumu laukiu kaip atrodys galutinis rezultatas. Beje, paklausiau naujesnę fonogramos versiją, tai jie truputį suelektrino pagrindinį "bytą". Kaip anksčiau sakiau, kuo didesnis tas elektroninis/sintetinis skambesys, tuo geriau susiderintų su kostiumais. Ir, pasirodo, jie iš tiesų yra kai ką pakoregavę fonogramoje nuo finalo versijos.
Papildyta:
Papildyta:
Ir iš vis, ar tie "komentatoriai" supranta nors vieną dainos žodį Juk daina apie dėmesį, tai negi išeisi su paprasta suknelyte? Vistiek reiktų kokios idėjos, kažko kas šokiruotų, trauktų tą dėmesį.
Nu ir slunkiai tie žmonės pas mus
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 03, 10:05)
Tik įdomus faktas, kad ne Jazzu atstovauja Lietuvai kažkodėl. Ar ji iš viso buvo atrankoje, kad dabar dergiasi? Labai lengva šnekėti sėdint namie
Nu tikrai. Būtų apšvietus mergaitė nesusipratusią tautą. Kristumėm be žado ir mes, ir visa Europa
Patinka man Vilija LABAI. Tiesiog gera į ją žiūrėt
QUOTE(off-line @ 2014 05 03, 11:19)
Nu tikrai. Būtų apšvietus mergaitė nesusipratusią tautą. Kristumėm be žado ir mes, ir visa Europa
kaip Jazzu pati sakė -"mano dainos per geros eurovizijai" Jau tokią save super duper žvaigžde laiko, kad net gaila jos. Vien tik dėl tokių kaip Jazzu ir kt. dar labiau noriu, kad Vilija patektų į finalą ir užimtų aukštą vietą Tada galėtų slėptis po lapais
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 16:51)
Anksčiau girdėjau lyg kažką, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio, o šiandien visai netyčia 'aptikau'. Man dabar net smalsu, čia tik pas mus savi savų nepalaiko, ar ir kitose šalyse tas pats (?)
Jazzu ''Didžioji'' kritikė/ekspertė
Jazzu ''Didžioji'' kritikė/ekspertė
Na paskaičiau ir tiesą sakant pasišlykštėjau ta "gviazda". O jau susireikšminimas, arogancija, kažin per užriestą nosį ar bemato kur eina, kad į kokį šūdą neįliptų Gyvenime neičiau į jos koncertus. Manyčiau tokiu išsišokimu ji ne Viliją pažemino, o sau antireklamą pasidarė Ir kritiką galima mokėt taktiškai išsakyt, bet kai chamei žagrė iš kišenės kyšo, o susireikšminimas iki padangių, tai taip ir beišeina. O beje, ar man tik atrodo, ar kai kurie Jazzu kritikuojantys postai ištrinti?
Papildyta:
Ir dar man užkliuvo kritika Vilijos aprangai. O ką apie ją pačią galima pasakyt? http://www.klubas.lt...s.d?id=62265399 Nei šis, nei tas
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 03, 10:46)
Na paskaičiau ir tiesą sakant pasišlykštėjau ta "gviazda". O jau susireikšminimas, arogancija, kažin per užriestą nosį ar bemato kur eina, kad į kokį šūdą neįliptų Gyvenime neičiau į jos koncertus. Manyčiau tokiu išsišokimu ji ne Viliją pažemino, o sau antireklamą pasidarė Ir kritiką galima mokėt taktiškai išsakyt, bet kai chamei žagrė iš kišenės kyšo, o susireikšminimas iki padangių, tai taip ir beišeina. O beje, ar man tik atrodo, ar kai kurie Jazzu kritikuojantys postai ištrinti?
Papildyta:
Ir dar man užkliuvo kritika Vilijos aprangai. O ką apie ją pačią galima pasakyt? http://www.klubas.lt...s.d?id=62265399 Nei šis, nei tas
Papildyta:
Dėl antireklamos sutinku.
O jos apranga šitoj nuorodoj tai ... be galo skoninga ir subtili
QUOTE(miauksiuss @ 2014 05 03, 11:46)
banginis po sočių pietų
O čia pažiūrėkit
http://www.klubas.lt...a.d?id=56554527
http://www.laikas.lt...adijo-bangomis/
Kurio čia kaimo mis rinkimai?