Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 19:13)
Man taip pat. Žiūriu ir Pagrebnojus, ir Jagelavičiūtė taip pašaipiai, lyg su piktdžiuga... Nereikia ir žiniasklaidos, savi puikiai suvarto. Db įsivaizduoju jų (atlikėjų) virtuvės užkulisius. Turėtų būti nelengva.
Kritikuoti visada lengva, o kritiką sugebėti paprastai ir mandagiai išsakyti - menas. Taktas (taktiškumas) - duotybė. Arba jį turi arba ne. Arba esi chamas arba neesi. Ir dzin kokio tu lygio atlikėjas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Beje, suprantu, kad tokia mOdam kaip Jazzu su Vilija net nebendraus, ne lygis... Bet ir tie kiti kartu pasišaipę... Na nežinau, vistiek keliai gali su Vilija susieiti. Ir kaip jie tada kiaulės akis įjungę į Viliją pažiūrės? doh.gif cool.gif
Šlykštu man tokie dalykai. Sunku net patikėti tuo, ką perskaičiau...

Beje, prisiminiau, ten įvardinti tie, dėl kurių pasirodymo EV Jazzu nebuvo gėda. Nebuvo tame tarpe Evelinos. Ką, ji irgi labai prasta dainininkė? g.gif Taip pat nebuvo Sasha Song, netgi Aistės Smilgevičiūtės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gegužės 2014 - 19:42
Gana įdomiai, savitai, originaliai. Manau labai vykusi mintis.
Turėtų neblogai žiūrėtis bendrame scenos kontekste su apšvietimo žaismu ir t.t.
Patraukti dėmesį yra svarbus cinkelis.

user posted image

QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 02, 19:41)
Šlykštu man tokie dalykai. Sunku net patikėti tuo, ką perskaičiau...
Mane labiausiai nustebino tai, kad va taip demonstratyviai viešai.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 17:51)
<...>Man dabar net smalsu, čia tik pas mus savi savų nepalaiko, ar ir kitose šalyse tas pats (?)
Jazzu ''Didžioji'' kritikė/ekspertė
-------
P.S. bet jei tikrai iki eurovizijos nesutvarkys tų visų SM trikdžių su veluojančiom žinutėm/atsakymais, tai bus tikras balaganas doh.gif

negaliu patikėt blink.gif doh.gif O aš maniau, kad Jazzu elgiasi šlykščiai jau tada, kai šiaip kažką užstūmė ant Vilijos jai tik laimėjus atranką.. Tai nežinau kaip visa tai ką perskaičiau pavadinti. Leksikonas - o ,vaikyti bigsmile.gif Baumila irgi žiūriu ten įsiterpia doh.gif Nebūčiau patikėjus, kad patys tokios mažos šalies atlikėjai taip niekina vieni kitus. O turėtų bent jau kolegiškai palaikyti. Nu jie gal didžiausios zviozdačkos jau ten skaitosi laugh.gif Paskui eina į vakarėlius, projektus ir, tikriausiai, draugus vaidina. Tokia šlykšti veidmainystė, kad fui.
-----------
Balbatuosim visos kas sau doh.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 05 02, 20:07)
Man tai įdomu, koks tikslas vat taip "diskutuot" FB? O dar leksika, mintys, išsireiškimai, tas dergimasis viešumoj - atrodo, penkiolikiniai šneka. Aš suprantu, kad muzikine prasme Jazzu visa galva aukščiau Vilijos, bet dėl to tik dar liūdniau - talentinga, o chamė.
Tiesiog jei tokia jos nuomonė - galima tai aptart savam rately, kad ir tam pačiam In vino. Arba atvirai Vilijai pastabas išsakyt, patarimų duot, klaidas įvardyt - man atrodo, profesionalai taip elgiasi.

Būtent. Juk patys puikiai žino, kad perskaitys jų klausytojai.Pavyzdžiui aš buvau labai didelė Jazzu kūrybos mylėtoja, bet dabar jau visiems laikams išsibraukiu iš tų "sąrašų". Nebeišeis man atsiribot klausant tas dainas ir žinant kas per asmenybė ta Jazzu. Liūdna dėl to.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 02 gegužės 2014 - 20:22
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 02, 20:05)
negaliu patikėt blink.gif doh.gif O aš maniau, kad Jazzu elgiasi šlykščiai jau tada, kai šiaip kažką užstūmė ant Vilijos jai tik laimėjus atranką..

Balbatuosim visos kas sau doh.gif

Būtent. Juk patys puikiai žino, kad perskaitys jų klausytojai.Pavyzdžiui aš buvau labai didelė Jazzu kūrybos mylėtoja, bet dabar jau visiems laikams išsibraukiu iš tų "sąrašų". Nebeišeis man atsiribot klausant tas dainas ir žinant kas per asmenybė ta Jazzu. Liūdna dėl to.
Aaa tai va čia tada, nes sakau, kad esu girdėjusi jau kažkokį 'užstūmimą' iš jos pusės, na bet niekaip negalėjau prisiminti.

Net garsu nusijuokiau biggrin.gif O ant ryt per naują vartysim ir skaitysim temą, man rodos puslapis ir visai užstrigs (jei nesutvarkys tu trikdžių) su tokiu tempu koks būna kasmet čia per EV, t.y. gi nespėji nei rašyt, nei skaityt biggrin.gif

Na man taip pat patinka jos viena kita daina. Bet tik tiek.
Man vis sukasi galvoje tokia mintis, na labai ji tiktų į porą SEL'ui. Atitiko kirvis kotą.
Atsakyti
Man klausimas iškilo - o ten tikras Jazzu fb profilis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 02, 20:24)
Man klausimas iškilo - o ten tikras Jazzu fb profilis? g.gif
Tai gal nekomentuotu tuomet kitos zviazdos jei būtų netikras.
Nes profiliai jų tai tikri, negi pasimautų taip anie.
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 21:24)
Aaa tai va čia tada, nes sakau, kad esu girdėjusi jau kažkokį 'užstūmimą' iš jos pusės, na bet niekaip negalėjau prisiminti.
-------
O ant ryt per naują vartysim ir skaitysim temą, man rodos puslapis ir visai užstrigs (jei nesutvarkys tu trikdžių) su tokiu tempu koks būna kasmet čia per EV, t.y. gi nespėji nei rašyt, nei skaityt biggrin.gif
-------
Man vis sukasi galvoje tokia mintis, na labai ji tiktų į porą SEL'ui. Atitiko kirvis kotą.

Ką konkrečiai,tai irgi neprisimenu.
--------
aha, aš jau juokavau, kad sm'as cenzūrą įvedė prieš EV (pvz kai rodo kokią tiesioginę transliaciją su keliasdešimt sekundžių pavėlinimu, taip ir čia biggrin.gif )
--------
lotuliukas.gif Dabar man jau net nebeaišku, kuris iš jų normalesnis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 21:28)
Tai gal nekomentuotu tuomet kitos zviazdos jei būtų netikras.
Nes profiliai jų tai tikri, negi pasimautų taip anie.

Logiška. Et...
Atsakyti
Aš dar sakiau, kad Vilija pasikėlė. Palyginus su Jazzu, tai ji dar labai ant žemės :oh

O kalbant apie pasiekimus, ką jau ji pati pasiekė biggrin.gif Ar ją žino bent Latvijoje, Lenkijoje. Mano nuomone, nėra kvailiau girtis pasiekimais (tuo labiau, kai daugumai net negirdėti jie).
Žinokit, dar neatsigaunu nuo apšalimo biggrin.gif Kaip kokie penkiolikiniai ten blevyzgavoja.
---------
Iki Sašenko klausos daugmai Lt dainininkų kaip iki mėnulio rolleyes.gif Tai, matyt, dėl to ir nepaminėjo lotuliukas.gif Evelinos EV pasirodymas nebuvo mano skonio, bet kad padarė gėdą tai tikrai nepasakyčiau. Miuziklų fanams netgi labai patiko. O kuo jie blogesni už pvz, džiazo, roko, klasikos, pop fanus? Ogi visi tokie patys.
--------
Teisingai žmonės parašė. Iki šiol negaliu patikėt, kad žmogus, rašantis tokias dainas taip sugeba žemint kitą...
Papildyta:
Dar įdomu vienas dalykas - nei vienas iš muzikantų/dainininkų nepratarė užtariamojo Vilijai žodžio, ar to, kas priverstų Jazzu susimąstyt. Visi "žymieji" į vienus vartus kala. Tas keisčiausia. Tada susimąstai apie tų žmonių tuštybę, (ne)žmoniškumą.
Atsakyti
Paaiškėjus, kokį įvaizdį lietuviai demonstruos „Eurovizijos“ scenoje,
kritikų pasisakymų ir internautų patyčių ilgai laukti nereikėjo

user posted image

Aš įsivaizduoju kaip mūsų atstovams 'smagu' tai skaityti ir girdėti.
Labai jau 'laiku'.

Vis tik A.Pojavis buvo teisus tame straipsnyje... kur buvo čia įkeltas.
Atsakyti
Tai ne tik lietuviai šokiruoti, bet ir rusų forume daugelis gavo šoką biggrin.gif , pamatę LT kostiumus, nors ten dar nedaug komentarų.
http://eurofo.ru/m/v...099156#p1099156
Atsakyti
nu kurgi nebus šokiruoti- ES, ir be naftalino, be standarto.

dar nelindau Jazzu skaityti, bet jau iš jūsų komentarų, atrodo, jazau jazau, kaip užkandžiaujam vieni kitais unsure.gif
Atsakyti
Vilija Matačiūnaitė's message to the fans (Lithuania)
Papildyta:
#askeurovision Question for Vilija Matačiūnaitė (Lithuania)

Eurovision Song Contest Headlines 05-03-2014

Atsakyti