Įkraunama...
Įkraunama...

Eurovizija

QUOTE(Estela_ @ 2014 05 01, 21:26)
O jau EV diedų koks baisus deficitas žiūrau .. merdžinos gal vengras dar laisvas? Toks įdomus beždžioniukas, gal dar pabijojot imt tokį?  cool.gif

https://www.youtube....h?v=4b2GYRRbv50

Bijau sumeluot, bet lygtai kažkas anksčiau jį bandė rezervuotis, o gal tik domėjosi mastau.gif Ai, jamk tu tą vengrą, ir tikėkis, kad neatsiras savininkė :irneakyk: cool.gif

QUOTE(Ūla @ 2014 05 01, 21:44)
Jaučiu, kitais metais atidarant temą iškart pirmam puslapy sąrašą-rezervaciją reiks daryt  lotuliukas.gif
-----
Bet tai merginos - ketvirtadienį pižamų vakarėlis nusimato  wub.gif . Vienoj rankoj - vyno taurė, kitoj - trispalvė, aplink - neono šviesos  biggrin.gif Attention! 

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Nieks nenorit gaikų išmainymui į ką nors kitą? Aš vakar užsirezervavau, bet kad nebelabai jų noriu blush2.gif
---------

O taiiip!!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 01 gegužės 2014 - 21:14
QUOTE(tuktuk @ 2014 05 01, 21:00)
Nieks nenorit gaikų išmainymui į ką nors kitą? Aš vakar užsirezervavau, bet kad nebelabai jų noriu blush2.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Matėt?
http://eurodiena.lt/...iai-eurovizija/

O čia Montevertei biggrin.gif
http://eurodiena.lt/...iai-eurovizija/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 01 gegužės 2014 - 21:35
QUOTE(linamog @ 2014 05 01, 15:21)

Kaip gražu, kaip fainai, kaip liuks, tobulai, įsimintinai, vaizdas gana nepigus. Jums ne kokia Aivaro kepuraitė lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 01, 15:22)
O apie Kirdeikį, yra viena detalė...  biggrin.gif  , nežinau, gal pastebėsit pačios, ką aš pastebiu  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif
Ypač nuotraukoje Nr.3  biggrin.gif  blush2.gif  blush2.gif  lotuliukas.gif

Čia taip tuomet nutinka, kai aš į jį žiūriu tongue.gif lotuliukas.gif Mano gi vaikis, nepakeičiamas wub.gif
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2014 05 01, 15:53)
;DDD
čia pokštas?...
puponautai
Nusikeikiau pamačiusi...
Dumine aliuzija i Besono 5 elementa,ypac tos trys plava lagunos :DDD
smile.gif)))))))))noooooooo!!!pleaseeeeeeessss!!!!!
Wtf????
Žeurei gražu
ne ziauriai grazu, o YSPUUDINGAI.
Tai o kas autorius ???
nu kodel?? ;//

Koks kvailys taip gali prirašyti? Tokia kalba lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(odriana @ 2014 05 01, 17:07)
Greičiau sutvarkytų tą stringantį forumą, nes tikrai labai nervina vėluojančios žinutės sad.gif

Eurovizijos metu nesusikalbėsime, visi kas sau komentuos doh.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 01, 18:48)
Na jau  su mano nauju bernu flirt.gif Vilija susibičiuliavo  rolleyes.gif

http://www.lrytas.lt...taciunaitei.htm

Ji jau spėjo įsitikinti, kad konkurso gerbėjų yra atpažįstama akimirksniu - dainininkei nuolat teko fotografuotis su gerbėjais.  thumbup.gif

Man labai patiko albanės pavardė: MATMUJA biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Estela_ @ 2014 05 01, 21:26)
O jau EV diedų koks baisus deficitas žiūrau .. merdžinos gal vengras dar laisvas? Toks įdomus beždžioniukas, gal dar pabijojot imt tokį?  cool.gif

https://www.youtube....h?v=4b2GYRRbv50

O visi dievai dievuliai šnenčiausi - ne ne ir dar kartą ne - jis mano MB nono.gif sunglasses2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2014 05 01, 22:05)

wub.gif Mano pasirinkimu Lietuvoje turbūt jau niekas neabejoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2014 05 02, 10:58)

<...> Čia taip tuomet nutinka, kai aš į jį žiūriu tongue.gif  lotuliukas.gif Mano gi vaikis, nepakeičiamas wub.gif

<...>O visi dievai dievuliai šnenčiausi - ne ne ir dar kartą ne - jis mano MB nono.gif  sunglasses2.gif <...>

<...> wub.gif Mano pasirinkimu Lietuvoje turbūt jau niekas neabejoja cool.gif<...>

Moterie blink.gif , apsipręsk, dviejų turėt negalima, tokios prabangos tai jau nebus schmoll.gif arba Kirdeikis arba vengras..
Atsakyti
QUOTE(Estela_ @ 2014 05 02, 14:06)
Moterie  blink.gif , apsipręsk, dviejų turėt negalima, tokios prabangos tai jau nebus  schmoll.gif  arba Kirdeikis arba vengras..

Aš tris turiu cool.gif Kirdeikis, Conchita ir dar Prancūzų ilgaplaukį ėmiau iš klipo, nežinau ar jis bus ant scenos ax.gif
O vengrą jau senų senovėje paėmė mano vyras nu, jis irgi Euroviziją žiūri ir jam rūpi tongue.gif
Atsakyti
Man tas Vilijos sijonas ir tie batai patinka t.y. jai labai tinka. Neįsivaizduoju niekaip aš jos su suknele kokia pvz kaip buvo pas Sašenko schmoll.gif

Patį pirmą kartą kai pamačiau mūsų sceną, tai nžn kodėl bet erzino tas žalias apšvietimas, galvojau na kodėl butent žalias...
Paskui jau ir visai nieko pasidarė, nes aš kaip suprantu taip bus per mūsų pasirodymą (čia jau buvo kažkas įdėjęs)

Niekaip negaliu nustot stebėtis, na kas per cinizmas ir sarkazmas. Fu kaip neskanu ir negražu. Sakyčiau net žiauru. Visada taip- tik išrenkama o tada jau davai nusodint, nesuprantu pavydas čia ar kas... Jokios tolerancijos ir palaikymo savo kolegei (profesijos prasme).
Suprantu, kad kiekvienas turi savo nuomonę ir savo tiesą, na bet ar tikrai reikia šitaip demonstratyviai deklaruoti.
P.S. gal čia ir buvo anksčiau kalbėta...
Anksčiau girdėjau lyg kažką, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio, o šiandien visai netyčia 'aptikau'. Man dabar net smalsu, čia tik pas mus savi savų nepalaiko, ar ir kitose šalyse tas pats (?)
Jazzu ''Didžioji'' kritikė/ekspertė

Nežinau kodėl, bet aš manau, jei neduokD Vilijai kas nepavyks, ji po to bus labiau taršoma nei bet kuris lyg šiol dalyvavęs atlikėjas. Gal klystu, nžn. Labai jau daug perdėtos kritikos. Ir kodėl žmonės tokie pikti.
Nėra ji mano favoritė ar mėgiamiausia atlikėja, na bet kas bedalyvautų visad nuoširdžiai palaikau ir pergyvenu. Jei ir koks Cicinas ar kas ten dar važiuotų ir tą palaikyčiau, nes na kas belieka, tik savus palaikyti o ne dergti biggrin.gif
V.ž. laukiu ketvirtad ir linkiu jai sėkmės.
lithuania.gif

P.S. bet jei tikrai iki eurovizijos nesutvarkys tų visų SM trikdžių su veluojančiom žinutėm/atsakymais, tai bus tikras balaganas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 16:51)

Reto šlykštumo žmogus ta Jazzu, pasirodo doh.gif doh.gif Va dėl tokių žmonių tai man gėda (kad jie tokios pat tautybės, kaip aš ).

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 02 gegužės 2014 - 17:08
QUOTE(Ingėnas @ 2014 05 02, 18:00)
Reto šlykštumo žmogus ta Jazzu, pasirodo  doh.gif  doh.gif  Va dėl tokių žmonių tai man gėda (kad jie tokios pat tautybės, kaip aš ).

drinks_cheers.gif chamynė, kokių dar reikia paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2014 05 02, 17:51)
Anksčiau girdėjau lyg kažką, bet kažkaip neatkreipiau dėmesio, o šiandien visai netyčia 'aptikau'. Man dabar net smalsu, čia tik pas mus savi savų nepalaiko, ar ir kitose šalyse tas pats (?)
Jazzu ''Didžioji'' kritikė/ekspertė

Paskaiciau, stalcius atsidare, kokie ten visi talentai ir zinovai, pasirodo. Ir Jazzu stebisi, kodel aplinkiniai mano, kad ji pasikelusi. doh.gif Ir matai, mol jiems Vilija suzvaigzdejusi, turbut butu saviake, jei visiems is eiles i s....na pabuciuotu. Tfu.
Atsakyti
Man tai įdomu, koks tikslas vat taip "diskutuot" FB? O dar leksika, mintys, išsireiškimai, tas dergimasis viešumoj - atrodo, penkiolikiniai šneka. Aš suprantu, kad muzikine prasme Jazzu visa galva aukščiau Vilijos, bet dėl to tik dar liūdniau - talentinga, o chamė.
Tiesiog jei tokia jos nuomonė - galima tai aptart savam rately, kad ir tam pačiam In vino. Arba atvirai Vilijai pastabas išsakyt, patarimų duot, klaidas įvardyt - man atrodo, profesionalai taip elgiasi.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2014 05 02, 18:46)
Paskaiciau, stalcius atsidare,
Man taip pat. Žiūriu ir Pagrebnojus, ir Jagelavičiūtė taip pašaipiai, lyg su piktdžiuga... Nereikia ir žiniasklaidos, savi puikiai suvarto. Db įsivaizduoju jų (atlikėjų) virtuvės užkulisius. Turėtų būti nelengva.
Kritikuoti visada lengva, o kritiką sugebėti paprastai ir mandagiai išsakyti - menas. Taktas (taktiškumas) - duotybė. Arba jį turi arba ne. Arba esi chamas arba neesi. Ir dzin kokio tu lygio atlikėjas.
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2014 04 30, 17:50)
https://www.youtube....h?v=utkNWg7YIq8
Gerai, kad jinai nesusivaržius, jaučiasi laisvai, žaisminga thumbup.gif
Tikiuosi, taip bus ir toliau.
Respect smile.gif
Atsakyti