Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiametės gėlės, IX tema, ir vėl pavasaris

QUOTE(Saulyte8 @ 2014 05 13, 06:58)
Merginos,kas pirkot iš čia http://www.daugiametes.lt/ .planuoju užsakyti,bet kamuoja klausimas ar žydės tas ka nusipirkai. kokia augalu kokybė. Nesinorėtu pirkt katės maiše. blush2.gif

aš pirkau, man patiko, viskas atitiko.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2014 05 13, 07:58)
Merginos,kas pirkot iš čia http://www.daugiametes.lt/ .planuoju užsakyti,bet kamuoja klausimas ar žydės tas ka nusipirkai. kokia augalu kokybė. Nesinorėtu pirkt katės maiše. blush2.gif

Jau treti metai, kaip augalus perku iš jų. Kokybė gera. Augalai auga, žydi. Yra tik viena problema, kad gausite ne viską ką užsisakysite (pinigus mokėsite už tai ką gavote). Bet juk norisi gauti viską. Tad, užsisakykite ir jei tik turite galimybę pasiskambinę nuvažiuokite pasiimti patys. Teks palaukti ir sugaišti tikrai pusdienį, nes merginos dažniausiai nepasirūpina jūsų augalais iš anksto ir jų nesuruošia. Tuo labiau, kad ne visi augalai yra vienoje vietoje. Mums atvažiavus teko laukti, kad augalus surankiotų iš prekyvietės, o po to dar laukėme, kol nuvažiuos į kitą vietą ir paims likusius augalus. Jos mielai būtų nevažiavę, bet mes sakėme, kad lauksime ax.gif Tikriausiai ir kurjieriui sukrauna tik tai kas yra šalia.
Atsakyti
QUOTE(Saulyte8 @ 2014 05 13, 08:58)

Aš jau kažkur rašiau, kad man nelabai pasisekė su jais. Ezuoles atsiuntė, tai tik vienos iš jų daigas buvo normalus ir gerai prigijo. Dvi jau antrus metus "kankinasi", niekaip neišauga . Dar už dvi teko ilgai kovoti, kad atsiimt pinigus, nes visai numiro (tokie buvo silpni ir išdžiuvę, kad net nespėjau persodint į lauką). Bet vis pasižiūriu, kad norėčiau to, ką jie turi. Tik nesiryžtu vėl pakartot . Bet kitiems gal labiau pasisekė ir nebuvo tokių nesklandumų.
Atsakyti
na tas tiesa, su aptarnavimu pas juos iškyla problemų, bet jei labai reikia augalo, o jie jį turi... smile.gif . šiaip augalų kokybei priekaištų neturiu, bent jau iš pavasarinio pirkimo, visi auga gerai. yra pamirusių augaliukų, bet čia jau mano pačios kaltė, kad laiku nepasodinau, nepaliejau. o renkantis visgi dar reikia atkreipt dėmesį ir kokioje zonoje augalai auga, yra pas juos ir lepesnių augalų.
Atsakyti
As dabar drasiai rekomenduoju sito augintojo geles prikti http://www.dariausgeles.lt/ Nezinau ,ar visi augalai bujos pas mane, bent jau prekine isvaizda buvo superfine. Likau labai patenkinta
Papildyta:
Vobla, paskaiciau apie tavo miskanta "ML", as jo taip pat norejau, neturejo ,nusipirkau miscanthus sinensis "Flamingo". Tai pardaveja net pabreze kelis kartus, kad neskubekit galvoti,kad numirojo po ziemos, jie labai velai bunda. Tai gal ir tavo dar miega g.gif Nes siaip jie turetu ziemoti musu kraste, tik taviskis sluoteliu neduoda g.gif
Atsakyti
QUOTE(luju @ 2014 05 13, 18:29)
As dabar drasiai rekomenduoju sito augintojo geles prikti http://www.dariausgeles.lt/  Nezinau ,ar visi augalai bujos pas mane, bent jau prekine isvaizda buvo superfine. Likau labai patenkinta
Papildyta:
Vobla, paskaiciau apie tavo miskanta "ML", as jo taip pat norejau, neturejo ,nusipirkau miscanthus sinensis "Flamingo". Tai pardaveja net pabreze kelis kartus, kad neskubekit galvoti,kad numirojo po ziemos, jie labai velai bunda. Tai gal ir tavo dar miega  g.gif Nes siaip jie turetu ziemoti musu kraste, tik taviskis sluoteliu neduoda  g.gif

ale kaip kokia telepatija. pries koki pusvalandi ji dar karta apziurejau. ir niuriai nusprendziau, kad nieko is jo nebus...na dar palauksiu, netrukdo jis man. bet butu labai gaila, jei neatzels, taip graziai prisikabines buvo... man vienas graziausiu miskantu.
Atsakyti
tai kad pas mane ir ''Kleine Silberspinne'' dar nesirodo, o ''Kleine Floridea'' tik tik iš žemės lenda. manau miskantai dar ne visi atsibudę, pas mane tik bevardis anksti pasirodė, tai per šalnas ir nukentėjo.
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 13, 19:05)
ale kaip kokia telepatija. pries koki pusvalandi ji dar karta apziurejau. ir niuriai nusprendziau, kad nieko is jo nebus...na dar palauksiu, netrukdo jis man.  bet butu labai gaila, jei neatzels, taip graziai prisikabines buvo...  man vienas graziausiu miskantu.

As irgi manau,kad atzels,tikrai 4u.gif Pas mane ir ''Kleine Floridea'',ir "Flamingo" tik tik rodosi,bet po viena zalumeli gal ir tai ne visi kelmai . 4u.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad ši žiema daug kam miskantus pribaigė. Pas mane tik seniausias išgyveno, antramečiai nerodo jokios gyvybės.
Dėl augalų, tai labai patiko Limino medelyne. Užsakiau, nuvažiavau, viskas buvo surinkta. Parodė perovskiją, kuri atrodė be gyvybės, įspėjo, kad tikisi atžėlimo, bet galiu ir neimti. Paėmiau, pasodinau tą sausą stagariuką, žiūriu jau kažkas lenda.
Atsakyti
Dariaus gėlės ir man patinka smile.gif dažnai iš jo perku.
My Webpage
Dar geri augalai ir pas Rasą, bet man atrodo ji augalų nesiunčia. Reikia pas ją į Vilniau raj. važiuoti.
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(jot.ka @ 2014 05 13, 19:56)
tai kad pas mane  ir ''Kleine Silberspinne'' dar nesirodo, o ''Kleine Floridea'' tik tik iš žemės lenda. manau miskantai dar ne visi atsibudę, pas mane tik bevardis anksti pasirodė, tai per šalnas ir nukentėjo.

bevardis, tai toks ale bobutinis. stambus ir iprastas musuose? mano siti du dideli kelmai ''isvire'' per geguzio salnas, o buvo jau po sprindi pasistiebe. sakiau velnias negriebs, bet...kol kas naujos gyvybes nerodo...

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 13, 22:09)
Man atrodo, kad ši žiema daug kam miskantus pribaigė. Pas mane tik seniausias išgyveno, antramečiai nerodo jokios gyvybės.
Dėl augalų, tai labai patiko Limino medelyne. Užsakiau, nuvažiavau, viskas buvo surinkta. Parodė perovskiją, kuri atrodė be gyvybės, įspėjo, kad tikisi atžėlimo, bet galiu ir neimti. Paėmiau, pasodinau tą sausą stagariuką, žiūriu jau kažkas lenda.

perovskija pas mane irgi iki geguzio salnu buvo jau grazus sidabrinis krumelis, ale kai dzingetelejo -7- tai vos ne iki zemes. gyvybe rusena, bet kazin ar siemet bezydes g.gif
ot daug man zalos siemet tos geguzio salnos pridare. laimejo tas, kas velai bunda...
pzv.: ''bobutines'' iprastos hortenzijos atsibudo ir liko be galvu, o lyg siol miegojusios sluotelines hortenzijos sprogsta sveikos...
Atsakyti
QUOTE(Vobla @ 2014 05 14, 10:52)
bevardis, tai toks ale bobutinis. stambus ir iprastas musuose?

ot daug man zalos siemet tos geguzio salnos pridare. laimejo tas, kas velai bunda...
pzv.: ''bobutines'' iprastos hortenzijos atsibudo ir liko be galvu, o lyg siol  miegojusios sluotelines hortenzijos sprogsta sveikos...

na turbūt tas pats, manau, kad atsigaus po streso vistiek

o kiti augalai atsigaudinėja, labiausiai rūgties persicaria polymorpha gaila, nes nušalusius pumpurus pralupau, o ten tokie žiedynai sukrauti buvo, na bet žiūriu vynioja naujus lapus, tai viskas bus gerai., ''taurus'' irgi naujai sprogsta, tas lietus dabar kaip dopingas visiems po sausros ir šalnų. Smagu žiūrėt kaip viskas valandomis stypsta smile.gif
Atsakyti