QUOTE(jot.ka @ 2014 05 13, 19:56)
tai kad pas mane ir ''Kleine Silberspinne'' dar nesirodo, o ''Kleine Floridea'' tik tik iš žemės lenda. manau miskantai dar ne visi atsibudę, pas mane tik bevardis anksti pasirodė, tai per šalnas ir nukentėjo.
bevardis, tai toks ale bobutinis. stambus ir iprastas musuose? mano siti du dideli kelmai ''isvire'' per geguzio salnas, o buvo jau po sprindi pasistiebe. sakiau velnias negriebs, bet...kol kas naujos gyvybes nerodo...
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 13, 22:09)
Man atrodo, kad ši žiema daug kam miskantus pribaigė. Pas mane tik seniausias išgyveno, antramečiai nerodo jokios gyvybės.
Dėl augalų, tai labai patiko Limino medelyne. Užsakiau, nuvažiavau, viskas buvo surinkta. Parodė perovskiją, kuri atrodė be gyvybės, įspėjo, kad tikisi atžėlimo, bet galiu ir neimti. Paėmiau, pasodinau tą sausą stagariuką, žiūriu jau kažkas lenda.
perovskija pas mane irgi iki geguzio salnu buvo jau grazus sidabrinis krumelis, ale kai dzingetelejo -7- tai vos ne iki zemes. gyvybe rusena, bet kazin ar siemet bezydes
ot daug man zalos siemet tos geguzio salnos pridare. laimejo tas, kas velai bunda...
pzv.: ''bobutines'' iprastos hortenzijos atsibudo ir liko be galvu, o lyg siol miegojusios sluotelines hortenzijos sprogsta sveikos...