Laba,
Gal yra perkanciu is strawberrynet? niekur nerandu atsiliepimu? Ar ten prekes orginalios, ar atsiunciant uzdeda muita? Gal kas zino ir gali pasidalinti info? busiu labai dekinga...
Sveikos, gal kas papasakos del www.zulily.co.uk jie kaip suprantu siuncia tiesiai i LT? Ir koks ju pristatymo mokestis?
QUOTE(keita @ 2014 04 18, 09:23)
Laba,
Gal yra perkanciu is strawberrynet? niekur nerandu atsiliepimu? Ar ten prekes orginalios, ar atsiunciant uzdeda muita? Gal kas zino ir gali pasidalinti info? busiu labai dekinga...
kas del muito, tai taip, man teko tureti ta dziaugsma. Bet ten gali ji susigrazinti. Nusiunti laiska ir dokumentu kopijas ir tada jie grazina muito islaidas. Bet kaip kas ten reikejo rasyti tai jau nepasakysiu, nes labai seniai tai buvo
kas jungesi prie www.bio-apo.de dar negavau idomiai cia-pirma karta man tiek uztrunka-ilgiau nei savaite turbut bus tik po velyku, nes kiek zinau sestadieni pasto kurjeriai nedirba
Šiandien-penktadienį darau iš www.justfor5pounds.com
prekė 24lt lauksiu krepšiukų į el paštą iki 14val. kitasmailas2@gmail.com
Pasvalyje atsiėmimas nemokamas į kitą miestą persiunčiu per LP express terminalą 3.99lt.
prekė 24lt lauksiu krepšiukų į el paštą iki 14val. kitasmailas2@gmail.com
Pasvalyje atsiėmimas nemokamas į kitą miestą persiunčiu per LP express terminalą 3.99lt.
Gal kas turi www.mytoys.de koduka?
noriu jungtis prie GAP
KAUNAS
KAUNAS
QUOTE(tabeliukas @ 2014 04 18, 09:16)
As renku, jeigu norite prisijungti atsiuskit man savo krepsiuka ir iskart uzsakysiu nes man tik vienos mamytes truksta kad surinkti 50 svaru suma
TESCO JAU NUPIRKTA ACIU toms mamytems kurios greitai sureagavo
O jums tesco gražiai rodo viską? Man visai prekių nerodo nei per vieną naršyklę
gal kas kaune Tesco renka, noreciau prisijungti
QUOTE(terteliene @ 2014 04 18, 09:26)
O jums tesco gražiai rodo viską? Man visai prekių nerodo nei per vieną naršyklę
Man per Mozilla rodo gerai. Jeigu Vilniuje dar kas nors rinktų, prisijunčiau