gavau TBS kas jungesi ir is beautyatcraigtons sampunus ir kitus paskaiciuosiu svori ir parasysiu kaip ir kas asmeniskai iki vakaro 20 val
SD NEBESIUSKITE esame keturiese ir siuntima 9.99 darysiu i lietuva pasidalinti (po 2.50 svaro)
Gal kas Amazon renkat? Man reiktu vieno zaislo
Merginos, kurios pirko pries Velykas is everything5pound su manimi prekes:) Prasom atsiliepti rasau zinutes bet kazkodel negaunu atskymu Prekes laukia atsiemimo:)
QUOTE(bbiitute @ 2014 04 24, 10:32)
Nupirkta
QUOTE(eeglijaa @ 2014 04 23, 14:18)
Sveikutes,
pirma karta dariau uzsakyma is mytoys.de, pinigus rezervavo, bet mano uzsakymuose rodo kad jokiu uzsakymu nera Ar taip turi buti? gal tik po kurio laiko jis ten atsiras? pakonsultuokit prasau, kas labiau patyrusios... Aciu
pirma karta dariau uzsakyma is mytoys.de, pinigus rezervavo, bet mano uzsakymuose rodo kad jokiu uzsakymu nera Ar taip turi buti? gal tik po kurio laiko jis ten atsiras? pakonsultuokit prasau, kas labiau patyrusios... Aciu
Aciu visoms parasiusioms jau daugiau kaip para praejo, o uzsakymo vis dar nematau, tai parasiau jiems laiska, tikiuosi angliskai supras ir ka nors atrasys
Beje, o jie paprastai i el.pasta siuncia kokia nors info apie uzsakymo eiga?
QUOTE(eeglijaa @ 2014 04 24, 16:18)
Beje, o jie paprastai i el.pasta siuncia kokia nors info apie uzsakymo eiga?
siuncia patvirtinima apie uzsakyma ir apie issiuntima.
bet turi matytis prie mein konto.
Gal kas Amazon renka?
Merginos, jei amazon.com rašo, kad nesiunčia - We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or delete the item from your order. - ar yra tikimybė susitarti kaip ebay, kad atsiųstų (siuntėjas - ne amazon) ar jeigu čia jau rašo, kad ne, tai reiškia tikrai ne ?
QUOTE(Kimora @ 2014 04 24, 11:15)
Nupirkta
QUOTE(egipte @ 2014 04 24, 13:21)
Laba, o Jus ileidzia i si puslapi ?
Įleidžia, bet tik su specialia programa, kuri keičia IP adresą. Negi Lietuviškus IP pradėjo blokuoti? Kas butu visai nelogiška, nes jie siunčia i LT
Man tai be problemų Tesco atidaro, bet aš ne iš LT atsidarinėju (ir ne iš UK )
Sveikos, mergaitės,
seniai bebuvau užsukus Ir iškart prie reikalo Gal būtų norinčių jungtis www.sportsdirect.com? Užsakinėsiu šįvakar arba rytoj. Vilnius-Kaunas. Rašykite man į AŽ
seniai bebuvau užsukus Ir iškart prie reikalo Gal būtų norinčių jungtis www.sportsdirect.com? Užsakinėsiu šįvakar arba rytoj. Vilnius-Kaunas. Rašykite man į AŽ