nesvarbu kada jie subresta. aukleji taip, kad tie dalykai nerupetu ir nereiks seksualinio sveitimo nuo 9 metu.
Gal galetu mane kas apsviesti kaip cia yra su Pirmaja komunija? Ar reik patiems i baznycia, nuo keliu metu?
QUOTE(sandrii @ 2014 06 11, 07:31)
Gal galetu mane kas apsviesti kaip cia yra su Pirmaja komunija? Ar reik patiems i baznycia, nuo keliu metu?
Siaip tai yra taip: kai prisiregistruoji ir nurodai tikejima (kartais yra automatiskai perimama) , pradeda eiti toks kaip religinis laikrastukas su vietines baznycios naujienomis. Kai vaikui sueina atitinkami metai, ateina kvietimas komunijos pasiruosimui. Jeigu nieko panasaus negaunat, eikit i vietine baznycia pasidometi.
Labadiena, gal atsirastu kas padetu uzpildyti svarbu prasyma del kursu, jo tetruksta akad atsidarytu durys kalba mokytis, o as visa diena nesuprantu ka reikia zimeti prasymas vadinasi Antrag auf zulassung zu einem Integrationkurs.
yra puntas su pavadinimu begrundung des Antrages auf Zulassung zum Integrationkurss
ir
1.punktas: nachweis ausreichender kenntnisse der deutschen sprache und grundkenntnisse der rechts-und gesselschaftsordnung und der lebensverhältnisse im budesgebiet fur die erteilung einer Niederlassungserlaubnis Ein entsprechender nachweis , dass ein verfahren zum Erhalt einer Niederlassungserlaubnis bereits lauft , ist beizüfugen.
2punktas Nachweis ausreichender Kenntnisse der deutschen sprache fur Einburgerung.
3 puntas Sonstige Grunde...
Man reikia siu kursu del diplomo pripazinimo reikia b1 lygio, kad galeciau dirbt.
taciau nesuprantu katra punta zymet ir ko ce praso visa diena kankinuosi..Nerandu kas galetu pagelbeti..
Taipogi mano vyras isviso kalbos nesuprantu tai katra zymeti butu geriau..
yra puntas su pavadinimu begrundung des Antrages auf Zulassung zum Integrationkurss
ir
1.punktas: nachweis ausreichender kenntnisse der deutschen sprache und grundkenntnisse der rechts-und gesselschaftsordnung und der lebensverhältnisse im budesgebiet fur die erteilung einer Niederlassungserlaubnis Ein entsprechender nachweis , dass ein verfahren zum Erhalt einer Niederlassungserlaubnis bereits lauft , ist beizüfugen.
2punktas Nachweis ausreichender Kenntnisse der deutschen sprache fur Einburgerung.
3 puntas Sonstige Grunde...
Man reikia siu kursu del diplomo pripazinimo reikia b1 lygio, kad galeciau dirbt.
taciau nesuprantu katra punta zymet ir ko ce praso visa diena kankinuosi..Nerandu kas galetu pagelbeti..
Taipogi mano vyras isviso kalbos nesuprantu tai katra zymeti butu geriau..
as zymejau 3 punkta. isties yra tokia tvarka, kad reik uzpildyt, bet nera taip svarbu, kuri punkta pasirinksi, nes kalbos kursus vistiek gausi
as pradejau nuo kito galo-as pirma isidarbinau, tada darbe kalba ismokau. i kursus ner laiko eit

as pradejau nuo kito galo-as pirma isidarbinau, tada darbe kalba ismokau. i kursus ner laiko eit

QUOTE(Savannaa @ 2014 06 11, 17:23)
as zymejau 3 punkta. isties yra tokia tvarka, kad reik uzpildyt, bet nera taip svarbu, kuri punkta pasirinksi, nes kalbos kursus vistiek gausi

Papildyta:
Sveikutes,apsvieskit truputį skirybu atveju de.kas priklausytu man,siuo metu nedirbu,esu dirbusi ant400eur. Esu visiskai zalia,o matosi tai arteja......
QUOTE(kerima @ 2014 06 12, 20:40)
Papildyta:
Sveikutes,apsvieskit truputį skirybu atveju de.kas priklausytu man,siuo metu nedirbu,esu dirbusi ant400eur. Esu visiskai zalia,o matosi tai arteja......
Truksta info, vaikai? Vyras dirba?
Siaip vokietija.de apie skirybas prirasyta info nemazai.
QUOTE(kerima @ 2014 06 13, 09:03)
Laba,vyras dirbantis,dukra 12 metu, noretu likti su teciu.namui kreditas paimtas,plius nuoma gauname.deja as nei euro nematau.nenoriu namo draskyti,tebunie vyrui su dukra lieka.tik noriu zinoti kas man priklausytu po skirybų.dekui
A, istorija pazistama, kazkada jau rasei.
pirmas zingsnis yra kelias pas advokata. Antras, issikraustai ir tvarkaisi savo nuosavus finansus... darbas arba pirma hartz4 ir t t. Trecias lauki metus laiko skirybu.
Kas tau po skirybu priklausytu pasakyti gali tik advokatas, nes mes jokiu smulkmenu apie jusu bendra uzgyventa turta nezinom. Kiek prisimenu, tu ten nenorejai nieko ardyti ir jokiu pykciu, tai sakyciau iseini kaip stovi ir nereiski jokiu pretenziju. Bet pasiklausk geriau advokato, tik tiek, kad jie visada mato dolerius akyse. Beje, kai dirbsi, ir uzdirbsi daugiau bei 1000 euru i menesi, turesi tu moketi alimentus.
zinau, kad negalima DE turet 2 ar 4 mini job ? o kodel ? draudima pats apsimoki ir dirbi kiek nori. ok, mokesciu nemoki, pensija nesikaupia. tame beda ? ar yra kitokiu niuansu.
mano pazystama turi 1 mini job, bet nori dar vieno. ka jai daryt. pasimt patenta ?
o kaip bus jei veinas darbas mini job, o kitus ji su patentu dirbs ?
aciu
mano pazystama turi 1 mini job, bet nori dar vieno. ka jai daryt. pasimt patenta ?
o kaip bus jei veinas darbas mini job, o kitus ji su patentu dirbs ?
aciu

gali turet kiek nori mini job, tik jei sumoj uzdirbsi daugiau nei 450, tai bus jau nebe minijob, o normalus
gali ir salia savarankiskos veiklos tureti minijob.

Beje turint du arba daugiau minijob darbus ir uzdirbant kartu daugiau nei berods 800 , reikes mokesciu primoketi. Ir savanoriskas sveikatos draudimas skaiciuojasi pagal uzdarbio dydi, bendro
turint sakykim tris minijob, gali buti, kad trecias iseis mokesciams.
turint sakykim tris minijob, gali buti, kad trecias iseis mokesciams.