Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

Skaičiau aš ir stebėjausi blink.gif , beveik visų čia rašančių nėštumas pagal UG yra didesnis negu pagal paskutines mmm blink.gif .
Tuo tarpu man atvirkščiai: pas mane pagal ultragarsą dabar 10 sav., o pagal mmm - 11 turi būt huh.gif
Gal pas mane lėtas organizmas..., nes pamenu, kad 5 sav nėštumo man dar nepamatė gimdoje, tik 6 sav pamatė. Tai gal "maniškis" neskubant leidosi sau ir biškį vėlavo, dėl to dabar man 1 savaite mažesnis nėštumas???
Bet daktarė sako, kad taip būna ir tai jokia ne patologija, kad vaikelis vystosi normaliai.
Va kaip. rolleyes.gif
Atsakyti
nebijokit, viskas susitvarkys, mum (mamai su 2.gif ) buvo dviem savaitem didesnis nestumas negu pagal mmm, o paskui iki sekancios echo suletino savo augima mazylis ir dabar jau ir echo ir mmm sako ta pati 4u.gif o be to siam forume skaicius kad kitoms irgi buna pagal echo maziau, cia kiekvieniem skirtingai 4u.gif
Atsakyti
pagal echo taip ir iseina, kad rodo maziau,nes rodo vaikelio amziu, o nestumas skaiciuojamas pagal menesines, taip ir gaunasi kad echo kazkur tai rodo 2 savaitem maziau smile.gif
Atsakyti
ir dar kol kas as pati skaiciau kiek savaiciu yra mano nestumas...smile.gif ir man gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kalinka1980 @ 2006 07 29, 19:48)
pagal echo taip ir iseina, kad rodo maziau,nes rodo vaikelio amziu, o nestumas skaiciuojamas pagal menesines, taip ir gaunasi kad echo kazkur tai rodo 2 savaitem maziau smile.gif

na jei taip tai tuomet kaip paaiskinsit kodel echo mums anksciau rode dviem savaitem daugiau negu pagal mmm? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(***smile*** @ 2006 07 29, 22:29)
na jei taip tai tuomet kaip paaiskinsit kodel echo mums anksciau rode dviem savaitem daugiau negu pagal mmm? mirksiukas.gif

nezinau tongue.gif
Atsakyti
bet kaip tie daktarai viska supainioja su tais skaiciavimais, bet jei nepaprasysi tai ir neaiskins kodel kiekviena karta vis naujai skaiciuoja ir kitaip... lotuliukas.gif eisiu kita karta su mama pas daktare, tai man ji viska isaiskins thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 07 28, 06:02)
MAn atrodo, kad skaiciuoja mmm + 7 dienos + 40 savaiciu = preliminari gimdymo data  g.gif

Butu taip gerai, jei taip skaiciuotu, bet visi gydytojai skaiciuoja pagal menesines. Puikiai zinau, kad pastojau praejus 6-7 dienom po menesiniu. Kadangi zinau, kada mazdaug pastojau, tai skaiciuoju pagal pastojima, ir kaip tik pagal echoskopija atitinka savaites.
Atsakyti
sveikos busimos mamytes,

as cia visai zalia tarp nestukiu, nes tik pries kelias dieneles testukas parode II, tai norejau uzsirasyti pas daktaryte, o ji mane uzrase tik rugpjucio 24 dienai.
Mergytes patarkit ar ir jums taip ilgai reikejo laukti, nes as isivaizduoju, kad pirmas vizitas turetu buti kuo greiciau. Gal man kur kitur uzsirasyt?
Atsakyti
QUOTE(mėlynakė @ 2006 08 03, 13:29)
sveikos busimos mamytes,

as cia visai zalia tarp nestukiu, nes tik pries kelias dieneles testukas parode II, tai norejau uzsirasyti pas daktaryte, o ji mane uzrase tik rugpjucio 24 dienai.
Mergytes patarkit ar ir jums taip ilgai reikejo laukti, nes as isivaizduoju, kad pirmas vizitas turetu buti kuo greiciau. Gal man kur kitur uzsirasyt?

As pirma karta nuejau tik sesiu savaiciu, bet nieko rimto nedare. Man liepe ateiti astuoniu arba devyniu savaiciu, tad man paeme tepineli ir dare echoskopija. Pagal tavo liniuote yra 4 savaites, tai palauk kelias savaites, jei gerai jautiesi. Bet jei labai nori dabar pas daktara, tai gali pas kita uzsirasyti. smile.gif Sekmes. Lengvo isnesiojimo!
Atsakyti
na man siaip liniuote pagal mmm padaryta, bet paga echo buna kokia savaite ar 5d maziau.
Atsakyti
QUOTE(Renyte @ 2006 08 03, 09:29)
Butu taip gerai, jei taip skaiciuotu, bet visi gydytojai skaiciuoja pagal menesines. Puikiai zinau, kad pastojau praejus 6-7 dienom po menesiniu. Kadangi zinau, kada mazdaug pastojau, tai skaiciuoju pagal pastojima, ir kaip tik pagal echoskopija atitinka savaites.

kaip as ir rasiau mano gydytoja skaiciuoja ne pagal menesines, nors kiek girdejau dauduma gydytoju skaiciuoja pagal mmm....mano drauge is vis turejo 3 gymdymo datos g.gif o pagymde per viduriuka smile.gif vat ir tikek gydytojams,patis nezino ir mus balamutina smile.gif
Atsakyti