Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

QUOTE(Lauriiana @ 2015 01 08, 22:39)
sveikos.. santykius turejau rugsejo 16d po to 26d. ir spalio 4 ar 5d (tiksliai nepamenu) menesinem susirgau spalio 6d iki 10d. siandien buvau darytis leliuko skano, sake jam 12sav ir 3 d. ar gali but taip kad pastojau diena pries menesines? ar visgi kuri ankstesne data? nebesigaudau visai.. padekit... sad.gif

jei buvo menesines, tai pries jas negalejot pastoti. jei ciklas trumpas, tai spalio mazdaug 13-20 vaisingos dienos jums buvo, kada galejot pastoti, jei ilgesnis - 20-27d. APYTIKSLIAI.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2015 01 09, 01:03)
Šiaip pagal skaną nėštumo pradžia spalio 6 d. Nuo tos dienos skaičiuoja nėštumo savaites.
Rašo, jog mažiausia tikimybė pastoti yra 9 dienos iki naujų mėnesinių http://www.spa.lt/7_kalendorinis.phtml
Dar pagalvokit, ar spalio vidurį neturejot lyt.santykių

Tai gali buti, kad pastojau po menesiniu? nes po ju santykiu turejau.. tik tada nesuprantu jei nestumas skaiciuojamas nuo pirmos menesiniu dienos, o tos ir buvo mano paskutines, kaip tada yra?
Atsakyti
QUOTE(Lauriiana @ 2015 01 09, 11:37)
Tai gali buti, kad pastojau po menesiniu? nes po ju santykiu turejau.. tik tada nesuprantu jei nestumas skaiciuojamas nuo pirmos menesiniu dienos, o tos ir buvo mano paskutines, kaip tada yra?

Ne tik gali, bet ir tikrai pastojot po mėnesinių. Pati paskaičiuokit - jei leliukui dabar tik 13ta savaitė eina, tikrai pastojot ne rugsėjį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauriiana @ 2015 01 09, 12:37)

nestumas visada skaiciuojamas nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos. menstruacijos reiskia kad apvaisinimas neivyko ir pasisalina gimdos turinys. tad rugseji tikrai pastojimo nebuvo.
Atsakyti
ir dar vienas pastebejimas: profilyje rasote, kad vaikutis atkeliaus rugpjuty...
is tikruju tai liepa gimdysite. smile.gif jei teisingai nurodete pask.menesiniu data. as pati pagimdziau liepos viduryje su pernesiojimu, kai pask. menesines buvo irgi spalio 6d.smile.gif
Atsakyti
Aciu labai! O profilyje del vaikiuko nieko nezymejau, net nezinau is kur tokia informacija atsirado.. smile.gif
Atsakyti
oj, atsiprasau, ne i jusu profili pasiziurejau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zydraizalia @ 2015 01 09, 14:47)
oj, atsiprasau, ne i jusu profili pasiziurejau. lotuliukas.gif

Spėju į maniškį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2015 01 10, 12:24)
Spėju į maniškį biggrin.gif

taip biggrin.gif salia jusu abieju zinutes buvo.
Atsakyti
Mobiliajame tel. galima atsisiųsti programėlę FEMINAP. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes;) as vis su savo problemomis... vakat buvo echoskopas greitas siaip paziurejo ismatavo galvutes ilgis 6cm... tai kiek savaiciu cia gali but? Niekur nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JiTa @ 2015 06 03, 08:27)
Sveikutes;) as vis su savo problemomis... vakat buvo echoskopas greitas siaip paziurejo ismatavo galvutes ilgis 6cm... tai kiek savaiciu cia gali but? Niekur nerandu g.gif

ant echo foto šiaip būna užrašytos savaitės. Galų gale turėjo pasakyt
Atsakyti