QUOTE(mamyte21 @ 2005 02 22, 15:17)
Sveikos mamytes,
jeigu as nezinau tikslios paskutiniu menesiniu datos, o pagal daktrus man dabar 21 savaites, tai kaip gi tiksliai suzinoti kuria diena pastojau??Man siaubingai idomu kur mes vaikeli pradejom , pagal skaiciavimus niestumas pradetas skaiciuoti rugsejo 28d, bet ar sia diena ir turejo buti lytinis aktas??
jeigu as nezinau tikslios paskutiniu menesiniu datos, o pagal daktrus man dabar 21 savaites, tai kaip gi tiksliai suzinoti kuria diena pastojau??Man siaubingai idomu kur mes vaikeli pradejom , pagal skaiciavimus niestumas pradetas skaiciuoti rugsejo 28d, bet ar sia diena ir turejo buti lytinis aktas??
Tik nesupyk... koks skirtumas kur pradėtas vaikelis? Nebent nesi tikra nuo ko jis... tada ir reik skaičiuot:geda2:
QUOTE(_Siu_ @ 2012 08 18, 17:05)
nuo kurios dienos reikia skaiciuoti savaites? as zinau diena kada pastojau, bet daktaras kazkaip kitaip skaiciuoja, ir iki kada man vaistus gert?(folija
)
)
Folį geriausia pradėt gert iki pastojimo. Pastojus, iki trijų mėnesių.
QUOTE(juluka2000 @ 2013 01 20, 18:16)
Sveikos, kiek as suprantu daktarai nezino gi pastojimo dienos todel skaiciuoja preliminariai plius 'minus kada galima buvo pastoti, o jie iznote pastojimo diena nuo tada ir skaiciuoji, nebent as kazko nepagaunu
Tik mes pačios galim daug maž žinot kada pastojom, o daktarai pagal mmm pirmą dieną skaičiuoja. Bet juk nuo ciklo trukmės daug kas priklauso ir t.t.