Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

QUOTE(Braske3 @ 2012 02 09, 14:55)
Laikykis, viskas bus gerai! 4u.gif

taip 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Ar zinot sako pastojimo diena, gal kaip galima apskaiciuot? ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(felija @ 2012 03 03, 23:00)
Ar zinot sako pastojimo diena, gal kaip galima apskaiciuot?  ax.gif  ax.gif

Manau tikslios dienos apskaiciuoti neymanoma jei pati tiksliai nezinai kada tai ivyko g.gif
Atsakyti
Sveiki!
Norejau pasiteirauti kiek savaiciu galetu buti mano nestumas:Pirmutine maskutiniu menesiniu diena buvo kovo24d.,balandzio 15 diena testas buvo neigiamas ir po dvieju savaiciu Geguzes 1 diena testas jau teigiamas!Pagal tai sprendziu kad turetu but 4 savaites,bet pagal paskutines menesines 7 savaites?Didelis skirtumas!Pas gydytoja dar nesilankiau,bet esu uzsirasiusi!Aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snargla: 09 gegužės 2012 - 15:31
laba diena mamytes, as cia labai sviezia ka tik suzinojau kad laukiuosi mazylio. labai geda pripazinti bet iki tol kol suzinojau kad laukiuosi buvau labai nepavyzdinga, vakareliai, alkoholis cigaretes ir..... narkotikai....(nedaznai savaitgaliais, mazdaug apie menesi) Gal kas nors mane galetu nuraminti kol ateis vizitas pas gydytoja?nes labai pergyvenu ir noriu kad maziukui mano butu viskas gerai.

labai dekoju Jums !!!!!
Atsakyti
QUOTE(fruityke @ 2012 05 23, 10:25)
laba diena mamytes, as cia labai sviezia ka tik suzinojau kad laukiuosi mazylio. labai geda pripazinti bet iki tol kol suzinojau kad laukiuosi buvau labai nepavyzdinga, vakareliai, alkoholis cigaretes ir..... narkotikai....(nedaznai savaitgaliais, mazdaug apie menesi) Gal kas nors mane galetu nuraminti kol ateis vizitas pas gydytoja?nes labai pergyvenu ir noriu kad maziukui mano butu viskas gerai.

labai dekoju Jums !!!!!

Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fruityke @ 2012 05 23, 09:25)

labai dekoju Jums !!!!!

Turėtų viskas būt gerai, bet būtinai apie tai pasisakykite ginekologei. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės wink.gif
Na, mano situacija tokia, kad echoskopija sako, jog vaisius dviem savaitėm didesnis nei pagal moteriškus dalykėlius:)
4u.gif
Kam iš Jūsų dar taip? nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2012 07 23, 09:30)
Sveikutės wink.gif
Na, mano situacija tokia, kad echoskopija sako, jog vaisius dviem savaitėm didesnis nei pagal moteriškus dalykėlius:)
4u.gif

nemazai moteru taip buna 4u.gif
Atsakyti
As nezinojau paskutiniu savo mm dienos, ta men kaip tycia pamirsau pazymet doh.gif echo dare veliau,buvo 16sav lelius smile.gif ir gimdymo data paskaiciavo pagal echo,echo rodo leliaus savaites,ar nestumo laika?jei lelius 16sav,tada nestumas turetu but 18sav,ar klystu? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
Vat as irgi jungiuosi i jusu kluba, siandien buvau eko, tai gydytoja pradziugino, nestuke.gif jau 5 sav, viskas gerai sake, buvo 100% isitikinus, kad sirdutes tvinksius fiksuoja, jie ne tokie pastovus, nes dar mazytis nestumas, 5 sav. (nors pagal cia esancia skaiciuokle man meta 6 sav.) nestuke.gif , bet sake po 2 sav.viskas turetu buti daug aiskiau thumbup.gif. pirma nestuma turejau nesivystanti, labai pergyvenau del sito, tai tas eko ir gyd.zodziai man buvo kaip dievo palaima 4u.gif. Tik vat nerimauju del pilvo skausmo. su pirmu man laaaabai skaudejo (gal del to jis ir nesivyste), dabar maziau skauda, pirma spazmavo, snd kzk daug skauda, tai labai sunerimus buvau, bet gyd.sake nusiraminti, israse duphaston, kad gimda greiciau plestusi ir vitaminus sake gerti, nes imunitetas ziauriai nusilpes, ligos kimba net vasara ant manes verysad.gif , nu bet kai pamaciau tuos tvinksiukus, tai net asara isspaudziau is tos laimes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugniu @ 2012 07 23, 09:30)
Sveikutės wink.gif
4u.gif

tokiam nėštumo laike nieko nuostabaus, kad lelius didesnis/mažesnis nei pagal mmm, tiesiog gali gimti didesnis vaikelis ir tiek..nėštumo laiko tiksliam nustatymui verčiau remtis pirmųjų echoskopijų duomenimis, pačioje nėštumo pradžioje, nes paskui vaikai visi skirtingai auga ir gali būti tokia paklaida..tai nereiškia, kad būtinai gimdysit dviem savaitėm anksčiau..

QUOTE(stelute88 @ 2012 07 25, 10:17)
As nezinojau paskutiniu savo mm dienos, ta men kaip tycia pamirsau pazymet doh.gif  echo dare veliau,buvo 16sav lelius smile.gif ir gimdymo data paskaiciavo pagal echo,echo rodo leliaus savaites,ar nestumo laika?jei lelius 16sav,tada nestumas turetu but 18sav,ar klystu? g.gif

ne, jeigu lelius yra 16 sav, tai ir neštumas yra 16 sav..

QUOTE(Kristina.Sambuka @ 2012 07 25, 20:32)
Sveikos mamytes,
Vat as irgi jungiuosi i jusu kluba, siandien buvau eko, tai gydytoja pradziugino,  nestuke.gif  jau 5 sav, viskas gerai sake, buvo 100% isitikinus, kad sirdutes tvinksius fiksuoja, jie ne tokie pastovus, nes dar mazytis nestumas, 5 sav. (nors pagal cia esancia skaiciuokle man meta 6 sav.) nestuke.gif , bet sake po 2 sav.viskas turetu buti daug aiskiau thumbup.gif. pirma nestuma turejau nesivystanti, labai pergyvenau del sito, tai tas eko ir gyd.zodziai man buvo kaip dievo palaima 4u.gif. Tik vat nerimauju del pilvo skausmo. su pirmu man laaaabai skaudejo (gal del to jis ir nesivyste), dabar maziau skauda, pirma spazmavo, snd kzk daug skauda, tai labai sunerimus buvau, bet gyd.sake nusiraminti, israse duphaston, kad gimda greiciau plestusi ir vitaminus sake gerti, nes imunitetas ziauriai nusilpes, ligos kimba net vasara ant manes verysad.gif , nu bet kai pamaciau tuos tvinksiukus, tai net asara isspaudziau is tos laimes ax.gif

kad viskas būtų gerai šįsyk 4u.gif
Atsakyti