QUOTE(Ugniu @ 2012 07 23, 09:30)
Sveikutės
Na, mano situacija tokia, kad echoskopija sako, jog vaisius dviem savaitėm didesnis nei pagal moteriškus dalykėlius:)
Kam iš Jūsų dar taip?
tokiam nėštumo laike nieko nuostabaus, kad lelius didesnis/mažesnis nei pagal mmm, tiesiog gali gimti didesnis vaikelis ir tiek..nėštumo laiko tiksliam nustatymui verčiau remtis pirmųjų echoskopijų duomenimis, pačioje nėštumo pradžioje, nes paskui vaikai visi skirtingai auga ir gali būti tokia paklaida..tai nereiškia, kad būtinai gimdysit dviem savaitėm anksčiau..
QUOTE(stelute88 @ 2012 07 25, 10:17)
As nezinojau paskutiniu savo mm dienos, ta men kaip tycia pamirsau pazymet
echo dare veliau,buvo 16sav lelius
ir gimdymo data paskaiciavo pagal echo,echo rodo leliaus savaites,ar nestumo laika?jei lelius 16sav,tada nestumas turetu but 18sav,ar klystu?
ne, jeigu lelius yra 16 sav, tai ir neštumas yra 16 sav..
QUOTE(Kristina.Sambuka @ 2012 07 25, 20:32)
Sveikos mamytes,
Vat as irgi jungiuosi i jusu kluba, siandien buvau eko, tai gydytoja pradziugino,
jau 5 sav, viskas gerai sake, buvo 100% isitikinus, kad sirdutes tvinksius fiksuoja, jie ne tokie pastovus, nes dar mazytis nestumas, 5 sav. (nors pagal cia esancia skaiciuokle man meta 6 sav.)
, bet sake po 2 sav.viskas turetu buti daug aiskiau
. pirma nestuma turejau nesivystanti, labai pergyvenau del sito, tai tas eko ir gyd.zodziai man buvo kaip dievo palaima
. Tik vat nerimauju del pilvo skausmo. su pirmu man laaaabai skaudejo (gal del to jis ir nesivyste), dabar maziau skauda, pirma spazmavo, snd kzk daug skauda, tai labai sunerimus buvau, bet gyd.sake nusiraminti, israse duphaston, kad gimda greiciau plestusi ir vitaminus sake gerti, nes imunitetas ziauriai nusilpes, ligos kimba net vasara ant manes
, nu bet kai pamaciau tuos tvinksiukus, tai net asara isspaudziau is tos laimes
kad viskas būtų gerai šįsyk