Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

taip ir man panasiai pagal mmm gimdyti vasario 21,o pagal pirma ir antra echo kovo3-5d.taigi dvieju savaiciu skirtumas.bet man visada skaiciuoja pagal mmm,ir dabar kaip duvo 22sav dare echo tai leliukas atsilieka jau tik 2 dienom.tas ehoskopo paskaiciavimas reikalingas jei nepagimdysim iki pagal mmm nustatyta data,dar leis panesioti iki echoskopo datos.nors as pati zinau kada pastojau,ytai atitinka echoskopo savaites,bet maziukas musu greitai auga,taigi gali gimti vasario21d. 4u.gif tikiuosi suprasit ka parasiau biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,o tai kaip gydytojai daugmaz nustato kiek laiko nestumui?Mano mm buvo rugsejo 29 d ,tai skaitosi jau menuo yra?
Atsakyti
Sveikos. Esu naujokė ir čia, ir nėštume:) man iškilo klausimas. esu nėščia beveik 7 savaitės, taip paskaičiavo mano ginekologė ir parodė tyrimai. Tačiau pagal mano skaičiavimus man turėtų būti panašiai 5 savaitės, nes mano draugas važinėja į užsienį ir žinau, kada mes turėjome "santylių" blush2.gif smile.gif smile.gif Tačiau visi šie apskaičiavimai daktarės pagal paskutinę mėnesinių dieną. tai gal kas galite paaiškinti, man žaliukei, kaip čia su tuo skaičiavimu yra, nes visai pasimečiau g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ateniuke90 @ 2010 11 08, 21:08)
Sveikos. Esu naujokė ir čia, ir nėštume:) man iškilo klausimas. esu nėščia beveik 7 savaitės, taip paskaičiavo mano ginekologė ir parodė tyrimai. Tačiau pagal mano skaičiavimus man turėtų būti panašiai 5 savaitės, nes mano draugas važinėja į užsienį ir žinau, kada mes turėjome "santylių" blush2.gif  smile.gif  smile.gif  Tačiau visi šie apskaičiavimai daktarės pagal paskutinę mėnesinių dieną. tai gal kas galite paaiškinti, man žaliukei, kaip čia su tuo skaičiavimu yra, nes visai pasimečiau g.gif  biggrin.gif

Manau, tai atsakys į Jūsų klausimą.
http://www.tevu-darz...-kalendorius/1/
Atsakyti
Niu pas mane su datos nustatymu ir visko buvo,bet po kiek laiko stojo i savo vezes... smile.gif Pirmas daktaras padares echo 09.25 pasake kad yra 9 savaites, tada isvykau i namus i Lietuva, ir kita kart pas ji uzsukau jau spalio menesi apie 14 d., ir tas pats daktaras teige kad man tik 13 sav.,bet galiausiai pradejau lankytis pas nesciasias priziurinti daktara ir echoskopuotoja, tei jie nustate nestumo data ultragarsu ir pagal leliuko matavimus,tad dabar mes jau dideles ir mums 24 sav.,o sveriam 500g.... nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ateniuke90 @ 2010 11 08, 21:08)
Sveikos. Esu naujokė ir čia, ir nėštume:) man iškilo klausimas. esu nėščia beveik 7 savaitės, taip paskaičiavo mano ginekologė ir parodė tyrimai. Tačiau pagal mano skaičiavimus man turėtų būti panašiai 5 savaitės, nes mano draugas važinėja į užsienį ir žinau, kada mes turėjome "santylių" blush2.gif  smile.gif  smile.gif  Tačiau visi šie apskaičiavimai daktarės pagal paskutinę mėnesinių dieną. tai gal kas galite paaiškinti, man žaliukei, kaip čia su tuo skaičiavimu yra, nes visai pasimečiau g.gif  biggrin.gif

Nu, aš irgi dar žalia šituose reikaluose, bet kaip aš išsiaiškinau, tai nėštumo savaites pradedamos skaičiuoti ne nuo tada kada buvai "apvaisinta", o nuo tada, kai pradejo kiaušialąstė bręsti, vadinasi maždaug +2 savaitės iki tu vaisingų lytinių santykių po ovuliacijos biggrin.gif Taip kad, jei tu susiskaičiavai 5 savaites nuo pastojimo + 2 savaites ir gaunam gydytojo paskaičiuotas 7 savaites. 4u.gif Pataisykit kas, jei ne taip kažką supasakojau ax.gif
Atsakyti
sveikos, mano leliukas pagal echoskopa atsilieka 1 savaite, bet kita treciadieni pas daktare ir tada bus aiskiau smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu labai kvaila klausima... Pastojau, o kada buvo paskutines menesines- nepamenu blush2.gif Ar dar taip kam nors buvo? Manau, kad turetu ir daugiau tokiu "zioplu" but, ir gydytojai turbut nustato savaiciu skaiciu su ecoskopu... Ech, antras vaikelis 4u.gif , o jauciuosi kaip visiska mokinuke blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mildusiukas @ 2010 12 29, 15:30)
Sveikos. Turiu labai kvaila klausima... Pastojau, o kada buvo paskutines menesines- nepamenu  blush2.gif  Ar dar taip kam nors buvo? Manau, kad turetu ir daugiau tokiu "zioplu" but, ir gydytojai turbut nustato savaiciu skaiciu su ecoskopu... Ech, antras vaikelis  4u.gif , o jauciuosi kaip visiska mokinuke  blush2.gif

gydytoja per pirma echo pagal tam tikrus parametrus nustatys kiek vaikeliui laiko, paskui per kita dar labiau patikslins...tai kad pamirsai visai imanoma, bet siais laikais turim tokia technika kuri padeda uzmirstuolem, o tokiu manau buna ir manau dazniau nei manai, ypac kai nereaguliarus ciklas arba kai neplanuoja leliuko wink.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif esu biski pasimetus nebezinau kiek turiu nestumo g.gif pagal mmm skaiciuojant nestumo 8 sav, pagal echo 7 g.gif tai kaip dabar zinot kiek istiesu? kaip cia ta nestuma beskaiciuot? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meilaa @ 2011 01 04, 20:19)
sveikos  4u.gif  esu biski pasimetus nebezinau kiek turiu nestumo  g.gif  pagal mmm skaiciuojant nestumo 8 sav, pagal echo 7  g.gif  tai kaip dabar zinot kiek istiesu? kaip cia ta nestuma beskaiciuot? 4u.gif

nu tai gal pastojai ne vidury ciklo,tarkim 15 diena o 22 ciklo diena ta ir gaunasi savaites grybavimas. Manau neimk į galvą, svarbu, kad sveikas ir auga. Man iškilo klausimas, ar reik skaičiuoti mm dieną nuo tada kai pradeda teplioti (na po dviejų dienų pramuša normaliai) ar nuo tada kai jau smarkiai sirgti pradedi?
Atsakyti
QUOTE(tercija @ 2011 01 06, 14:12)
nu tai gal pastojai ne vidury ciklo,tarkim 15 diena o 22 ciklo diena ta ir gaunasi savaites grybavimas. Manau neimk į galvą, svarbu, kad sveikas ir auga. Man iškilo klausimas, ar reik skaičiuoti mm dieną nuo tada kai pradeda teplioti (na po dviejų dienų pramuša normaliai) ar nuo tada kai jau smarkiai sirgti pradedi?

gal kai teplioti g.gif
na bet toliau kalbant apie tos savaites nesutapima...kai ateis laikas gimdyt is kur reiks zinoti ar db laikas? ar dar savaite reik palaukt? ar cia jau savaite pernesioju...? mistika man tai kazkokia g.gif
Atsakyti