Man labai patinka ši skaičiuoklė
http://www.nordica.o...posite-441.chtm
QUOTE(Vitalija01 @ 2010 03 29, 16:12)
Geras, man parode kad nestumas 4savaites ir 6dienos, cia skaiciuojant nuo paskutiniu mmm bet jei kalbant apie vaisingas dienas per kurias ir uzkibo tai zinau kad mum siandien yra 3 savaiteles
taip tų ginių skaičiavimas nėra labai tikslus, nes tikrai mažiausiai savaitę nuo mmm pradžios "nieko tokio nevyksta" aš pvz, tikrai žinau kada pastojau, o kai darė tą "didįjį" echo, su matavimais visais, tai pasakė, kad 1,5 sav. mažesnis nėštumas, nei pagal ginės skaičiavimus. ir tikrai, kai paskaičiavau, būtent ta diena, kuri aš ir galvojau
O kaip kitaip gydytojams apskaičiuot nėštumo trukmę? Juk nenustatysi tiksliai pas kiekvieną, kada O buvo.
QUOTE(brunette1 @ 2010 03 12, 16:37)
as tiksliai zinau kad pastojau gruodzio 23,24 dienomis, pagal tai man dabar 11sav ir kelio d... pagal gydytoja 13sav ir kelio d... manau viskas tvarkoj nesijaudink
Nestuma ginekologai skaiciuoja ne nuo pastojimo, o nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos. Del to tavo skaiciavimai ir skiriasi nuo ginekologiniu 2 sav. Pati tiksliai zinojau pastojimo data, taciau ginekologas irgi pridejo dvi sav Tai gi nesijaudink.
mielosios nepykit, bet kilo man klausimas, o koks skirtumas kelinta diena pastojot ? spermiukai gybivingi isbuna iki 3 paru, tai niekaip jus nenuspesit, jei per savaite bent pora kartu mylites ir kam to reikia... yra apytiksle data... ekoskopu patikrinama ar viskas gerai... ir laukiam tos dienos kada mazylis nuspres pasibelsti i gyvenima, o tai paklaidos yra nemazai... o tas terminas tam kad medikai zinotu kada jau vaikas butu pernesiotas, ir jau ruostusi tam...
as zinau kd pastojau, nes bv vienintelis kartelis per kovo men. tai kai pradejo veluot mmm., tai ir sakau vyrui- ot bus bajeris, kai ir uzkibs nuo to vienintelio karto....bo pries tai kai planavom, tai atrode, kad ir i dienas tilpom ir stengemes istisai...ir nieko...o va, vienas kartas -stebuklingas :)geras
QUOTE(Ksesanko @ 2010 04 20, 08:53)
Nestuma ginekologai skaiciuoja ne nuo pastojimo, o nuo pirmos paskutiniu menesiniu dienos. Del to tavo skaiciavimai ir skiriasi nuo ginekologiniu 2 sav. Pati tiksliai zinojau pastojimo data, taciau ginekologas irgi pridejo dvi sav Tai gi nesijaudink.
QUOTE(Vitalija01 @ 2010 03 29, 19:12)
super gera skaiciuokle - taip idomu pamatyt savo laika
taigi cia puikus kalendorius
http://supermama.lt/.../view/3735/108/
tik susiveskite duomenis..as siaip naudojuosi prisimink.lt, nes ten visad registruodavausi savo mmm
http://supermama.lt/.../view/3735/108/
tik susiveskite duomenis..as siaip naudojuosi prisimink.lt, nes ten visad registruodavausi savo mmm
QUOTE(giedre g @ 2010 04 22, 11:58)
as zinau kd pastojau, nes bv vienintelis kartelis per kovo men. tai kai pradejo veluot mmm., tai ir sakau vyrui- ot bus bajeris, kai ir uzkibs nuo to vienintelio karto....bo pries tai kai planavom, tai atrode, kad ir i dienas tilpom ir stengemes istisai...ir nieko...o va, vienas kartas -stebuklingas :)geras
Sveika Man zinok irgi tas pats, tik tiek, kad mes net neplanavom Viena vieniteli karta nepasisaugojom, kadangi iki siol 7 metus geriau kontraceptines, o nuo sausio nebegeriu, nes planavom vaikuti rudeniop. Bet paprastai kitaip saugodavomes, ir opt, viena karteli, tai va taip ir suplanavom - vaikutis dabar norejo ateit
Pagal ta skaiciuokle man 6 savaites ir 1 diena Gimdymas gruodzio 29 Tai kaledos ir naujakas sugadinti Arba, kitaip galvojant, bus dovanele