As laukiuosi jau 21 savaite
turejau problemu pries pastojant, nevykdavo ovuliacija, bet uzteko savaite pagerti vaistuku ir viena karta pasimyleti kad pavyktu
taigi tiksliai galejau pasakyti gydytojui kokia diena pastojau, bet jis prie mano nestumo laiko pridejo 2 savaites, nes sake, jog taip skaiciuojasi tikrasis nestumo laikotarpis (kaip ir daug kas cia rase - nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos). Taigi gaunasi, jog is tikruju dar nebuvau pastojusi bet jau skaiciausi
Net gi supermama puslapiuko
nestumo kalendoriuje prie 1 nestumo savaites parasyta, jog "skaičiuojant nėštumo laikotarpio metodu, pirmoji savaitė prasideda pirmąją jūsų menstruacijų ciklo dieną. Štai taip - apvaisinimas dar neįvyko, o jūs jau pradedate skaičiuoti". Jei nezinote tikslios pastojimo dienos tai nieko baisaus, nes echoskopijos metu gydytojas tiksliai pasakys kiek jusu vaikeliui jau savaiciu ir net dienu.
Sekmes visoms mamytems
Papildyta:
QUOTE(zuikytis @ 2010 02 03, 18:37)
sveikos mamytes
vakar suzinojau ,kad laukiuosi tai vadinasi as jau daugiau kaip savaite nescia
nes kitaip nt nerodytu ane?be jau jauciu kaip pilvuka tempia ar taip imanoma kad leliukas jau db tokiu greciu,kad as miegoti negaliu
na man pirma karta nestumo testas buvo neigiamas tik po 2 savaiciu parode tuos issvajotus bruksnelius
manau cia kiekvienai gali nutikti skirtingai, o del pilvo tempimo, kad net miegoti negali tai abejoju ar jau taip galetu buti...man va beveik 5 menesiai tai tik dabar pradejau ta tempima jausti
na bet cia velgi kiekvienai gali buti skirtingai
as tai pamenu pirmom savaitem man tai krutine buvo labai jautri...skaudedavo net lemenele dedantis..bet po poros savaiteliu viskas susitvarke
nebijokit klausti savo gydytojo, tikrai issamiai papasakos kokie nestumo simptomai gali kankinti ir ar tai normalu