Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

Sveikos, mamytės 4u.gif
prisijungiu prie jūsų, prieš kelias dienas pamačiau ir aš savo lauktuosius II ax.gif Bet man iškilo klausimas, kaip skaičiuojamos nėštumo savaitės, jei pastojau iš karto po KT vartojimo ? blink.gif Kažkaip visi sako, kad sunku apskaičiuoti tokiu atveju nėštumo laiką, pas daktarę savo papulsiu tik po 3 savaičių, o pačiai labai smalsu kiek gi laiko mano mažuliui wub.gif gal kuri susidūrėte, ar tokiu atveju nėštumo laikas skaičiuojamas kaip įprastai, nuo paskutinių mm pirmos dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaniliukė7 @ 2010 01 23, 14:19)
Sveikos, mamytės 4u.gif
prisijungiu prie jūsų, prieš kelias dienas pamačiau ir aš savo lauktuosius II  ax.gif Bet man iškilo klausimas, kaip skaičiuojamos nėštumo savaitės, jei pastojau iš karto po KT vartojimo ?  blink.gif Kažkaip visi sako, kad sunku apskaičiuoti tokiu atveju nėštumo laiką, pas daktarę savo papulsiu tik po 3 savaičių, o pačiai labai smalsu kiek gi laiko mano mažuliui wub.gif gal kuri susidūrėte, ar tokiu atveju nėštumo laikas skaičiuojamas kaip įprastai, nuo paskutinių mm pirmos dienos? g.gif

taip, nuo paskutinių mm. viskas tas pats mirksiukas.gif
aš gėriau specialiai KT prieš planuojamą nėštumą, ginė išrašė 3mėn. po persileidimo (jau pasikartojančio)
ir iškart sekantį mėnesį užkibom wub.gif sūneliui tuoj du metukai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs Shirley @ 2010 01 23, 16:46)
taip, nuo paskutinių mm. viskas tas pats mirksiukas.gif
aš gėriau specialiai KT prieš planuojamą nėštumą, ginė išrašė 3mėn. po persileidimo (jau pasikartojančio)
ir iškart sekantį mėnesį užkibom wub.gif  sūneliui tuoj du metukai biggrin.gif

Kaip faina... ax.gif Tada mums jau įpusėjo 6 savaitė wub.gif Ačiū, aiškiau pasidarė, žinosiu kas vyksta su mano pupuliu šiuo metu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dobšiukas @ 2005 02 22, 17:44)
biggrin.gif Tikslią pastojimo datą žino tik Ponas Dievas biggrin.gif O maždaug tai pati gali pasiskaičiuot, o apvaisinimas gali įvykti ir praėjus keliom dienom rolleyes.gif Be to, naujausi tyrimai rodo, kad subręsti ir ovuliuoti gali kelios kiaušialąstės per vieną ciklą, taip kad.... mirksiukas.gif Sugalvok pati kokią romntišką vietą ir galvok, kad tai buvo tiesa 4u.gif Sėkmės nestuke.gif

Na as pilnai sutinku su tavo nuomone, kad pastojimo diena zino tik Ponas Dievas, ax.gif na o mes galim tiktai paspelioti thumbup.gif nestuke.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes..Siandien suzinojau, kad ir as jau nestuke.gif , nors gine sako, kad mums labai mazai laiko apie 4 sav, bet as galvoju, kad ji cia per daug paskaiciavo, nes pagal mano paskaiciavima tai galetu buti tik apie 2, nu max 3sav:) Ir liepe ateiti sekanti karta po dvieju savaiciu, tikiuosi, tada pasakys kazka daugiau, nes dabar taip idomu viskas, kas susije su mano maziuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimullee @ 2010 01 26, 15:29)
sveikos busimos mamytes..Siandien suzinojau, kad ir as jau  nestuke.gif , nors gine sako, kad mums labai mazai laiko apie 4 sav, bet as galvoju, kad ji cia per daug paskaiciavo, nes pagal mano paskaiciavima tai galetu buti tik apie 2, nu max 3sav:) Ir liepe ateiti sekanti karta po dvieju savaiciu, tikiuosi, tada pasakys kazka daugiau, nes dabar taip idomu viskas, kas susije su mano maziuku thumbup.gif

sveikinu smile.gif
as va pirmadieni buvau pas ginekologa - mano nestumas 5 savaites, tai irgi pasake po 2 savaiciu ateit smile.gif o per tas dvi savaites reikia pasidaryti ir slapimo analizus smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ir as laukiu pirmagimio smile.gif Bet kaip paskaitau, tai man labai keista viskas blush2.gif As pas gine pirma kart nuejau apie 7 savaite, tai liepe po menesio ateiti schmoll.gif Na kai bus trys. Nuejau ir tik dabar man tyrimukus paime visus. O gymdimo data tai is vis pasake, kad visas nestumas truktu 12menesiu blush2.gif doh.gif Gal as ko nesupratau, gal jis netaip pasake, nes pagal skaiciavimus lapkriti pastojau, tai gimdyti liepos pabaigoj. O jis man rugseji uzgiedojo verysad.gif tai kazkaip man idomu, ir drauge sake, kad knygutes duoda kazkokias, o as dar nieko negavau, net ekoskopo. O mums jau beveik 4 nestuke.gif Nezinau, gal gine keisti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 01 27, 23:24)
Sveiki, ir as laukiu pirmagimio smile.gif  Bet kaip paskaitau, tai man labai keista viskas blush2.gif  As pas gine pirma kart nuejau apie 7 savaite, tai liepe po menesio ateiti schmoll.gif  Na kai bus trys. Nuejau ir tik dabar man tyrimukus paime visus. O gymdimo data tai is vis pasake, kad visas nestumas truktu 12menesiu blush2.gif  doh.gif  Gal as ko nesupratau, gal jis netaip pasake, nes pagal skaiciavimus lapkriti pastojau, tai gimdyti liepos pabaigoj. O jis man rugseji uzgiedojo verysad.gif  tai kazkaip man idomu, ir drauge sake, kad knygutes duoda kazkokias, o as dar nieko negavau, net ekoskopo. O mums jau beveik 4 nestuke.gif  Nezinau, gal gine keisti g.gif

Sveiki,
o dave siuntima pas kitus daktarus apziurai?
kai yra 7 savaites jau imanoma isgirsti sirdies plakima...
o kada jums paskutines mm buvo? lapkriti, ar spalio menesi? man buvo gruodzio menesi paskutines mm - tai pasake, kad vaikeli pamatysim rugsejo pabaigoje.

beje, sveikinu Jus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aurytee2583 @ 2010 01 27, 23:24)
Sveiki, ir as laukiu pirmagimio smile.gif  Bet kaip paskaitau, tai man labai keista viskas blush2.gif  As pas gine pirma kart nuejau apie 7 savaite, tai liepe po menesio ateiti schmoll.gif  Na kai bus trys. Nuejau ir tik dabar man tyrimukus paime visus. O gymdimo data tai is vis pasake, kad visas nestumas truktu 12menesiu blush2.gif  doh.gif  Gal as ko nesupratau, gal jis netaip pasake, nes pagal skaiciavimus lapkriti pastojau, tai gimdyti liepos pabaigoj. O jis man rugseji uzgiedojo verysad.gif  tai kazkaip man idomu, ir drauge sake, kad knygutes duoda kazkokias, o as dar nieko negavau, net ekoskopo. O mums jau beveik 4 nestuke.gif  Nezinau, gal gine keisti g.gif

Na tikrai idomiai, pirma karta girdziu, kad nestumas testusi 12men...Kazkas cia ne taip, gal blogai isgirdai??
O del tyrimu tai man irgi nieko kolkas neliepe darytis, tai tikiuosi kai jau pasirodysiu po dvieju savaiciu, tai kazka daugiau ir suzinosiu, pasakys kokius tyrimus, gal ta knygute uzves, kurios as taip pat neturiu, bei pasakys tiksliai kada man gimdyti, nes per pirma apsilankyma, tai nieko nesuzinojau, tik pasake kad apie 4sav ir padare ehoskopo foto, kurioje nieko as ten nematau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(jaloo @ 2010 01 28, 10:15)
Sveiki,
o dave siuntima pas kitus daktarus apziurai?
kai yra 7 savaites jau imanoma isgirsti sirdies plakima...
o kada jums paskutines mm buvo? lapkriti, ar spalio menesi? man buvo gruodzio menesi paskutines mm - tai pasake, kad vaikeli pamatysim rugsejo pabaigoje.

beje, sveikinu Jus smile.gif

As jau irgi pradedu galvoti, kad ne pas ta gydytoja nuejau, man panasiai kaip ir tau, ty mm buvo visai gruodzio gale, tai pagal mano paskaiciavimus niekaip negali buti 4sav, juk ovuliacija buvo tik po geros sav, ty sausio antra sav...tai nesuprantu, kaip cia ta gine man paskaiciavo, arba as cia pati kazka ne taip suprantu.. g.gif
O ir jokiu siuntimu as negavau, apie jokius tyrimus net neuzsimine g.gif Nejaugi reik gine keisti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimullee @ 2010 01 28, 10:24)
Na tikrai idomiai, pirma karta girdziu, kad nestumas testusi 12men...Kazkas cia ne taip, gal blogai isgirdai??
O del tyrimu tai man irgi nieko kolkas neliepe darytis, tai tikiuosi kai jau pasirodysiu po  dvieju savaiciu, tai kazka daugiau ir suzinosiu, pasakys kokius tyrimus, gal ta knygute uzves, kurios as taip pat neturiu, bei pasakys tiksliai kada man gimdyti, nes per pirma apsilankyma, tai nieko nesuzinojau, tik pasake kad apie 4sav ir padare ehoskopo foto, kurioje nieko as ten nematau  doh.gif
Papildyta:
As jau irgi pradedu galvoti, kad ne pas ta gydytoja nuejau, man panasiai kaip ir tau, ty mm buvo visai gruodzio gale, tai pagal mano paskaiciavimus niekaip negali buti 4sav, juk ovuliacija buvo tik po geros sav, ty sausio antra sav...tai nesuprantu, kaip cia ta gine man paskaiciavo, arba as cia pati kazka ne taip suprantu.. g.gif
O ir jokiu siuntimu as negavau, apie jokius tyrimus net neuzsimine g.gif Nejaugi reik gine keisti doh.gif

Ko čia nesuprast... JUk net ir šitame psl. įėjus į nėštumo kalendorių pirmiausia įvedama paskutinių mėnesinių pradžia... Nuo jos ir skaičiuojamas nėštumas . Nors man asmeniškai, irgi atrodo nesąmonė doh.gif , juk pastoji tai ne per mėnesines, bet greičiausiai tokia yra skaičiavimo metodika, ir ja vadovaujasi gydytojai. g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes jungiuosi ir as prie jusu .Esu Rasa ir laukiuosi 16 sav nestuke.gif
Atsakyti
tai visdelto kaip apskaiciuoti nuo kada nescia. zinau kad "ivartis buvo sausio 2-6 dienomis, sausio 16 pasirode tepimas-tipo isitvirtinimas.. ir va testas rodo, kad laukiuosi..tai cia kiek savaiciu, nuo sausio 2-6os ar nuo tada kada isitvirtino
Atsakyti