Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

QUOTE(renaciukass @ 2009 10 26, 19:54)
O kiek dienikiu tau veluoja?

JEma,tai aisku nieko ten kol kas nepamatys,dar per anksti,vat kai bus beveik 7 savaites,tada jau turetu pamatyti plakancia sirdele,ir butinai ja pamatys! smile.gif galejai aisku uzsirasyti ne po savaites,o kai bus apie 7 savaites,na bet vistiek linkiu kuo greiciau isgirsti gera rezultata 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(renaciukass @ 2009 10 26, 19:54)
O kiek dienikiu tau veluoja?

veluoja man jau 10d wink.gif

QUOTE(elada 27 @ 2009 10 27, 00:39)
JEma,tai aisku nieko ten kol kas nepamatys,dar per anksti,vat kai bus beveik 7 savaites,tada jau turetu pamatyti plakancia sirdele,ir butinai ja pamatys!  smile.gif galejai aisku uzsirasyti ne po savaites,o kai bus apie 7 savaites,na bet vistiek linkiu kuo greiciau isgirsti gera rezultata  4u.gif

Nu pagal paskutines mmm tai man ryt turetu prasideti 6 sav. Esme ta kad gyd ne sirdeles nemate bet isvis nieko nemate net puslytes unsure.gif Jei skaiciuoti pagal O ir pagal ND tai butu logiska nes galima sakyti kad labai tiksliai zinau po kuriu ND uzkibo nes tada ir O buvo. Tai pagal ND dabar eina 4sav. Todel tikrai tikiu, kad mes dar mazyciai ir veju salin visas mintis, kad galibuti negimdinis. dar vienos tokios traumos nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
As vakar taip dziaugiausi, kad einu pas gydytojus ir pamatysiu savo mazylio puslyte ( nes turi butri kaip ir 5 savaites). Taciau nuejus teko isgirsti zinia: "matau pas tave tavo pilvo ertmeje skyscio". Liepe kuo skubiau eiti pas II lygio ginekologa verysad.gif
Klausiu ar tai yra blogai - nieko neatsako. Nulekiu pas gine, apziuri is vidaus ir sako:" Man atrodo, kad tavo puslele yra kaip ir pilvo ertmeje, o ne gimdoje. Tad jei uzeis stiprus pilvo skausmai lek kuo skubiau i Antakalnio klinikas - ten loparaskopu tave isoperuos. O jei skausmu nebus ateik rytoj". Isejusi is kabineto nieko nebemaciau, net pamirsau, kad atejau su striuke. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Grizusi namo su baime ejo kiekviena minute, kad tik nepradetu skaudeti pilvelio. Naktis praejo ramiai. O dabar su baime laukiu 11 val kada tures mane vel apziureti...

Atsakyti
QUOTE(renaciukass @ 2009 10 28, 09:46)
As vakar taip dziaugiausi, kad einu pas gydytojus ir pamatysiu savo mazylio puslyte ( nes turi butri kaip ir 5 savaites). Taciau nuejus teko isgirsti zinia: "matau pas tave tavo pilvo ertmeje skyscio". Liepe kuo skubiau eiti pas II lygio ginekologa  verysad.gif
Klausiu ar tai yra blogai - nieko neatsako. Nulekiu pas gine, apziuri is vidaus ir sako:" Man atrodo, kad tavo puslele yra kaip ir pilvo ertmeje, o ne gimdoje. Tad jei uzeis stiprus pilvo skausmai lek kuo skubiau i Antakalnio klinikas - ten loparaskopu tave isoperuos. O jei skausmu nebus ateik rytoj". Isejusi is kabineto nieko nebemaciau, net pamirsau, kad atejau su striuke.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Grizusi namo su baime ejo kiekviena minute, kad tik nepradetu skaudeti pilvelio. Naktis praejo ramiai. O dabar su baime laukiu 11 val kada tures mane vel apziureti...

Laikykis... Svarbiausia kad dar neskauda, gal dar viskas bus ok. Sunkios tos nezinios minutes... bet reikia nusiteikti optimistiskai. Pranesk kai suzinosi ka.... 4u.gif
Atsakyti
grizau po apziuru. verysad.gif ir vel mane paliko savaitei nezinioje. Sako pastojimas kaip ir gimdoje, taciau desineje tubeleje matosi skyscio, o tai yra neviskas gerai. Tad nezinau ka ir galvoti. Apziurejo dvi gydytojos, sake ateiti po savaites - tada vel ziures verysad.gif verysad.gif verysad.gif
baigiu prarasti vilti ir tikejima verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif
atrodo nieko daugiau nebenoriu....
Atsakyti
QUOTE(renaciukass @ 2009 10 28, 15:59)
grizau po apziuru.  verysad.gif  ir vel mane paliko savaitei nezinioje. Sako pastojimas kaip ir gimdoje, taciau desineje tubeleje matosi skyscio, o tai yra neviskas gerai. Tad nezinau ka ir galvoti. Apziurejo dvi gydytojos, sake ateiti po savaites - tada vel ziures verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
baigiu prarasti vilti ir tikejima verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
atrodo nieko daugiau nebenoriu....

Nenusiteik pesimistiskai wink.gif Juk ispradziu isvis galvojot gal negimdinis, o dabar jau lelius gimdoje... tai gal ir toliau viskas bus gerai.... 4u.gif
Atsakyti
Po ilgu vaiksciojimu pas gydytojus pagaliau pastojau...gydytojas sake, jog jau 3 savaites, bet skaiciuojasi kaip 5 savaites...taip ir nelabai supratau..tai skaiciuoti, kad man 3 ar, kad 5 doh.gif 4u.gif gal zinote, kaip ten skaiciuojasi is tikruju? ax.gif man menesines nereguliarios budavo tai pagal jas spresti nieko negaliu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Fainulka1 @ 2009 11 02, 14:37)
Po ilgu vaiksciojimu pas gydytojus pagaliau pastojau...gydytojas sake, jog jau 3 savaites, bet skaiciuojasi kaip 5 savaites...taip ir nelabai supratau..tai skaiciuoti, kad man 3 ar, kad 5  doh.gif  4u.gif gal zinote, kaip ten skaiciuojasi is tikruju?  ax.gif  man menesines nereguliarios budavo tai pagal jas spresti nieko negaliu  blush2.gif

Džiaugiuosi už jus thumbup.gif
O skaiciuok tai pagal gydytojus. Taciau manau dar po keliu savaiciu pasakys kita laika. Nes kol labai maziukas - sunku tiksliai apskaiciuoti 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renaciukass: 03 lapkričio 2009 - 16:51
pries sesia menesius turejau negimdimini nestuma, buvo labai liudna, bet nesenai pasidariau nestumo testa ir o stebukle!!! teigiamas, gal kas galit ;pasakyt, testas kieliu sawaiciu nestuma gali parodyti? blush2.gif nes pries ji dariausi kita gal savaite priesh i buvo neigiamas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vitute24 @ 2009 11 09, 00:47)
pries sesia menesius turejau negimdimini nestuma, buvo labai liudna, bet nesenai pasidariau nestumo testa ir o stebukle!!! teigiamas, gal kas galit ;pasakyt, testas kieliu sawaiciu  nestuma gali parodyti? blush2.gif  nes pries ji dariausi kita gal savaite priesh i buvo neigiamas  unsure.gif

Sveikute,

Kiek susiduriau, tai jau tikrai teisybę su testu galima suzinoti po 10 dienų. O anksciau gali rodyti ir netgi teigiama, bet dazniau rodo neigiama - tik ziurek, kad testas butu ne pats pigiausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saule111 @ 2005 03 14, 19:23)
paprastai, kai ziuri per "televizoriu" i vaikuti, tai daugmaz tiksliai pasako, koks amzius, pvz, 25 sav. ir 4 dienos. Tai tada ir galit skaiciuotis. Man tai sutapo  thumbup.gif

Sveikutes esamos ir busimos mamytes 4u.gif .O mes su vyru savo mazyti stebukleli jau pamateme ir nuotraukytes turime wub.gif wub.gif .Tai gydytojas iki ultarsaundo pasake ta pacia gimdymo diena, kaip ir gydytoja kuri dare ultrasaunda thumbup.gif nestuke.gif .Mums siandien lygiai 12 saviteliu wub.gif
Atsakyti
Kaip smagu, sveikinu smile.gif Jau i II trimestriuka lipat... Ech...
Atsakyti