Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

vseikos! smile.gif noreciau istoti i jusu grupele! pries 2 dienas ryte pamaciau II smile.gif ryt eisiu pas gyditoja tik ir bus aishku kas ir kaip:) noreciau prisijunkti prie jusu ir kartu laukti tu graziu ir sunkiu gimdimo dienu smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Šiandien buvau pas ginę, man sakė, kad nėštumas 5-6 savaitės, padarė echoskopiją, embrionas 1,2 mm. Noriu paklausti, ar tai nėra per mažai? ar neturėtų būti didesnis?
Labai sunerimau kažkodėl... g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dona11 @ 2009 10 13, 12:15)
Sveikos  4u.gif
Šiandien buvau pas ginę, man sakė, kad nėštumas 5-6 savaitės, padarė echoskopiją, embrionas 1,2 mm. Noriu paklausti, ar tai nėra per mažai? ar neturėtų būti didesnis?
Labai sunerimau kažkodėl... g.gif  unsure.gif

ne viskas gerai:) toks ir turi buti. gyditoja pasakytu jei kas negerai biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2009 10 13, 11:19)
ne viskas gerai:) toks ir turi buti. gyditoja pasakytu jei kas negerai biggrin.gif  4u.gif

oj o man 12 savaite o man niekas jokiu echoskopu nedare nieko
Atsakyti
Laba laba,noreciau prisijungti prie jusu forumo nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidavaida @ 2009 10 14, 18:16)
Laba laba,noreciau prisijungti prie jusu forumo  nestuke.gif  ax.gif

Sveikos,busimos mamytes! Siandien Prisiregistravau ir as,noreciau jusu patarymu.Parasysiu viska labai trumpai.Esu nescia siai dienai 12 savaiciu.Turiu gimdyti geguzes 4 diena. Taciau ramybes ne duoda tai kad mano nestumo laikotarpis pagal MMM ir ECHO neatitinka net 3 savaitem.
Paskutines menesines buvo liepos 6 diena
Ciklas reguliarus taciau ilgas 35-36 dienos.
Taip man niekas is daktaru (ju aplankiau ne viena)nepasake tikslios pastojimo datos.
Kai nestumas buvo 6 savaiciu (o pagal MMM turejo buti 9),netgi buvo nustatytas nesivystantis nestumas,vaziavau i ligonine darytis valyma.Taciau ligonineje jau pamate sirdeles plakima,tai nestuma paliko.Dabar kas menesi vaikstau i ECHO,tai nustato,kad vaisius vystosi,jau yra 12 sav.
Gal kas nors pakomentuos?????
Atsakyti
QUOTE(elada 27 @ 2009 10 19, 22:14)

Sveikutes as irgi noriu prie jusu prisijungti. Labai ir mane domina tikslus apskaiciavimas, na ne del gimdymo datos o del sventos ramybes. Mano mm paskutines prasidejo rugsejo 16d, mmm nera jau kokios 4d. NT kelintas rytas vaiduokliuoja, bet nera ryskus. Pasidariau HcG nestumas yra, skaiciukas 36,4. Laborante pasake kad atitinka 3,3-4sav. Na jei skaiciuot nuo mmm tai kaip ir neatitinka, o jei nuo ND tai taip ir yra blush2.gif Pas gine eisiu tik pirmadieni bet labai nerimauju. Pries 2,5m buvau nestuke.gif bet kai gine apziurejo sake dar mazytis nestumas, nors pagal mane, pagal mm jau turejo buti berods 7sav. Tai sake gal veliau apsivaisino, taciau jau po keliu dienu teko vykti i ligonine ir atsisveikint su savo stebukliuku. Tai va dabar ir idomu kaip cia su tais skaiciavimais buna. Panasu kad situacija panasi i elados....
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 10 21, 13:52)
QUOTE(elada 27 @ 2009 10 19, 22:14)

Sveikutes as irgi noriu prie jusu prisijungti. Labai ir mane domina tikslus apskaiciavimas, na ne del gimdymo datos o del sventos ramybes. Mano mm paskutines prasidejo rugsejo 16d, mmm nera jau kokios 4d. NT kelintas rytas vaiduokliuoja, bet nera ryskus. Pasidariau HcG nestumas yra, skaiciukas 36,4. Laborante pasake kad atitinka 3,3-4sav. Na jei skaiciuot nuo mmm tai kaip ir neatitinka, o jei nuo ND tai taip ir yra blush2.gif Pas gine eisiu tik pirmadieni bet labai nerimauju. Pries 2,5m buvau nestuke.gif bet kai gine apziurejo sake dar mazytis nestumas, nors pagal mane, pagal mm jau turejo buti berods 7sav. Tai sake gal veliau apsivaisino, taciau jau po keliu dienu teko vykti i ligonine ir atsisveikint su savo stebukliuku. Tai va dabar ir idomu kaip cia su tais skaiciavimais buna. Panasu kad situacija panasi i elados....

Sveika,JEma,tu rasei spalio 21,tai tai dienai pagal mmm turetu buti 5 savaites,jeigu laborante nustate 3-4 savaites,tai tikrai nera toks didelis skirtumas,ir dar labai svarbu,ar tavo menesines visada reguliarios,jeigu nebe,tai i skaiciavima pagal mmm gali visai nekreipti jokio demesio,o as nerimauju del to,kad butent kad mano ciklas reguliarus,bet ilgas. ir skirtumas per didelis-net 3 savaites(skaciuojant pagal mmm ir echo). as netgi turejau siuntyma darytis valyma,oj kiek prisikentejau verysad.gif nuvykus daktere pasake,kad tiesiog pastojau veliau,bet kada tas veliau galejo buti???iseina taip kad pries pat menesines......buvau si antradieni pas genetike....pagal echo-viskas tvarkoje...bet tas savaiciu skirtumas taip ir tesiasi,ir niekur jis nedings blink.gif ,o del taves,as manau viskas gerai,tik as siulyciau pirma ECHO daryti,kai bus 7 savaites,kai jau bus aiskiai matomas sirdeles plakimas.....sekmes 4u.gif
Atsakyti
[quote=elada 27,2009 10 24, 16:35]
[/quote]

Sveika,JEma,tu rasei spalio 21,tai tai dienai pagal mmm turetu buti 5 savaites,jeigu laborante nustate 3-4 savaites,tai tikrai nera toks didelis skirtumas,ir dar labai svarbu,ar tavo menesines visada reguliarios,jeigu nebe,tai i skaiciavima pagal mmm gali visai nekreipti jokio demesio,o as nerimauju del to,kad butent kad mano ciklas reguliarus,bet ilgas. ir skirtumas per didelis-net 3 savaites(skaciuojant pagal mmm ir echo). as netgi turejau siuntyma darytis valyma,oj kiek prisikentejau verysad.gif nuvykus daktere pasake,kad tiesiog pastojau veliau,bet kada tas veliau galejo buti???iseina taip kad pries pat menesines......buvau si antradieni pas genetike....pagal echo-viskas tvarkoje...bet tas savaiciu skirtumas taip ir tesiasi,ir niekur jis nedings blink.gif ,o del taves,as manau viskas gerai,tik as siulyciau pirma ECHO daryti,kai bus 7 savaites,kai jau bus aiskiai matomas sirdeles plakimas.....sekmes 4u.gif
[/quote]
Sveikute aciu tau uz info.Na jei sako kad tau dabar viskas ok tai ir tikekim kad ok wink.gif Svarbiausia kad dabar augat 4u.gif O mano ciklas bevei kaip laikrodukas na + - 2 dienos. O ciklo ilgis mazdaug 30-32d wink.gif Nu ziuresiu ka poryt gine pamatys per echo rolleyes.gif
Atsakyti
Laba visoms. Tikiuosi mane irgi priimsit i savo rata 4u.gif Mano paskutines pirma paskutiniu mms diena buvo rugsejo 20 diena. Ciklas visalaik trukdavo 28-29 dienas. O dabar jau savaite kaip veluoja. Pasidsariau testuka - taciau antra juostele labai jau neryski. Eisiu ryt pas gydytojus ir tikiuosi jie pranes gera zinia nestuke.gif
Atsakyti
Na va siandien buvo mano pirmasis apsilankymas pas gine ir... Absoliuciai nieko nemate verysad.gif Sake arba mes labai mazuciai, kas tiketina ir pagal praitos sav Hcg arba deja negimdinis. Na tikiuosi kad pirmas variantas ax.gif Kazkaip jei skaiciuoti savaites pagal ovuliacija ir ND tai Hcg visai atitinka g.gif Nu zodziu dabar vel savaite laukimo, pas gine tik kita pirmadieni... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2009 10 26, 18:49)
Na va siandien buvo mano pirmasis apsilankymas pas gine ir... Absoliuciai nieko nemate  verysad.gif  Sake arba mes labai mazuciai, kas tiketina ir pagal praitos sav Hcg arba deja negimdinis. Na tikiuosi kad pirmas variantas  ax.gif  Kazkaip jei skaiciuoti savaites pagal ovuliacija ir ND tai Hcg visai atitinka  g.gif  Nu zodziu dabar vel savaite laukimo, pas gine tik kita pirmadieni...  rolleyes.gif

O kiek dienikiu tau veluoja?
Atsakyti