Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

QUOTE(Evelinna @ 2009 08 31, 15:34)
Va cia raso visai idomiai, na aisq gal gan trumpai smile.gif http://www.prisimink...tumas/laukiates

aciuuuuuuuuu 4u.gif
Atsakyti
Ka daryti, daktaras tvirtino, kad nestumas yra 19 savaiciu, o kad tas vienos d. kraujavimas buvo visai ne mm, o kazkokia liekamoji reakcija, nes labai trumpai truko.. Tikros mm atseit buvo vienu men. anskciau, o echoskopas parode, ked vaisius yra 15 savaiciu ir 1 d. Tai yra vienu menesiu jaunesnis negu tipo turejo but blink.gif Ir gimdyti vienu menesiu veliau nei jo buvo paskaiciuota. Nezinau ka galvot, nes jei taip, tada 14 savaiciu pradejau jausti judesius, o tai nerealu pagal toki maza nestumo laika.

Tai ka cia dabar daryt, gal eiti tirtis kur rimciau unsure.gif

Noriu paklaust ar buvo kuriai net 1 menesiu suklyde? Arba gal sirgote itartinom mm - ne mm jau pastojusi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 31 rugpjūčio 2009 - 16:44
Vat panasiai ir man jauciu bus... mano paskuitines menesines buvo liepos 10 diena. O nesisaugoti pradejom tik rugpjucio pradzioj... ir tai, lyg ir nujauciu kad pastojau rugpjucio 4 diena. idomu kaip daktare skaiciuos (penktadieniui kitam uzregistravo apsilankyma), jei pagal menesines, tai gausis, kad as beveik visu menesiu ilgiau laukiuos nei istikruju pastojau... Nezinot kaip tokiu atveju daro?
Atsakyti
Sveikos, ar gali buti taip kad pastojau ta diena kaip turejo prasideti menesines.
Atsakyti
sveikos, mums jau 37 savaite ipusejusi. As bandziau skaiciuoti pagal pirmus pajaustus judesiukus, aisku ilgokai skaiciavosi, bet del idomumo skaiciavau blush2.gif tik aisku, as zinojau savo paskutiniu menesiniu data, ir inteneta buvau visa skersai isilgai ispurciusi, manydama, kad kokia skaiciuokle rasiu. Radau, isnarsciau, o po to skaiciavau pagal pirmus judesiukus. Nors is tikro, tai kas cia zino, ar is tikruju buvo butent ta pastojimo diena,kai taip intensyviai su vyru bandem gandrus prisikviesti ax.gif
Atsakyti
Mano nestuma skaiciuoja pagal paskutiniu mm data, nors realiai ta diena man iseme mirena (mm nebuvo jau seniai). Taigi nestumas gali buti didesnis keliomis savaitemis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~perastra~ @ 2009 09 16, 12:25)
Mano nestuma skaiciuoja pagal paskutiniu mm data, nors realiai ta diena man iseme mirena (mm nebuvo jau seniai). Taigi nestumas gali buti didesnis keliomis savaitemis  unsure.gif

as irgi pastojau po mirenos, o mane domina klausimelis ar reikia kokio genetinio tyrimo. nes ta mirena vis gi hormonine spirale.
Atsakyti
Mano mm buvo labai nereguliarios,todel daktare i jas nekreipe demesio,kai daro echoskopa vis nustato nauja laika,tiksliau dasideda po savaite smile.gif man pvz dar smagiau,o kada tiksliai gimdysiu tai ir manau nera lb didelio skirtumo,juk tas vaikelis gali ateiti ir anksciau ir veliau nestuke.gif
Atsakyti
Skaiciau, jog tikslesnis vaiko amzius nustatomas iki 12sav., mes buvom echoskopo 19sav. cia pagal mm, tai mus visa savaite didesnius surado, kitas echoskopas buvo 30sav. pagal mm, tai mes buvom tiksliai pagal mm. Tai jus man dabar pasakykit, kada as tureciau gimdyti, kuria data tiksli ar pagal pirma echoskopa, ar pagal antra echoskopa, kuris atitinka mm?Durniausia tai, kad jei ziures pagal mm tai leis pernesiot 10d, o jei pagal echoskopa tai jau gausis isviso 17d. Biskuti baugu, gi skirtumas 7d. yra tikrai nemazai g.gif
Atsakyti
QUOTE(amutex @ 2009 09 20, 18:17)
Skaiciau, jog tikslesnis vaiko amzius nustatomas iki 12sav., mes buvom echoskopo 19sav. cia pagal mm, tai mus visa savaite didesnius surado, kitas echoskopas buvo 30sav. pagal mm, tai mes buvom tiksliai pagal mm. Tai jus man dabar pasakykit, kada as tureciau gimdyti, kuria data tiksli ar pagal pirma echoskopa, ar pagal antra echoskopa, kuris atitinka mm?Durniausia tai, kad jei ziures pagal mm tai leis pernesiot 10d, o jei pagal echoskopa tai jau gausis isviso 17d. Biskuti baugu, gi skirtumas 7d. yra tikrai nemazai  g.gif

Kas tas mm?
Atsiprasau...
Atsakyti
QUOTE(shopmania @ 2009 10 02, 10:25)
Kas tas mm?

menstruacijos
Atsakyti
ir man tokia pati problemele iskilo,nenustato tikslaus nestumo laiko.pagal paskutines mm 21 sav.,o pagal echoskopa 17 sav.bet kadangi as laukiuosi dvynuku tai sake,kad gali buti mazesni vaikai ir istikruju yra 21 sav.nes ir judesius jausti pradejau pries 2,5 sav. del to pareikalavau siuntimo i klinikas,kad istirtu ar viskas gerai su mano maziukais.
Atsakyti