Na, mes kasdien myledavomes, ir kada pastojau niekada nepasakyciau, nes nezinau... O pagal daktaru apskaiciavimus pagal paskutiniu menesiniu pirmaja diena, atrodo labai jau netikslu. Kas paklausia kada gimdysiu, niekam nepsakau tikslios datos... Visiems sakau nuo rugsejo 11 iki 15 d. tureciau pagimdyti....
kiek žinau tai nėštumas yra 40 savaičių, jei taip, tai ir gimdymo data turėtu pasislinkti 2 savaitėm atgal nieko nesuprantu o gal aš klystu?
QUOTE(***smile*** @ 2006 06 25, 13:44)
mmm tikrai nebuvo nėštumo metu, nes buvo tik po mmm...
o tai pries paskutines mmm neturejot visai santykiu...
O mano nėštumas beveik 10 dienų mažesnis negu pagal paskutines mmm..Kol kas gydytoja gimdymo datą paliko pagal paskutines mmm..nors žirniukas mažesnis ir gimti turėtų vėliau...Bet sakė dar yra laiko ir prieš pat dekretą viskas bus aiškiau...Oi..oi kiek aš prisikankinau galvodama dėl tų savaičių..nesutapimų ir t.t
Bet juk nuo to niekam negeriau.. tai dabar nusarimau ir žinau kad vaikelis ateis į šį pasaulį tada kada jam bus skirta... O ša mėgaujiuosi laukimu ir nekankinu savęs skaičiavimais
Bet juk nuo to niekam negeriau.. tai dabar nusarimau ir žinau kad vaikelis ateis į šį pasaulį tada kada jam bus skirta... O ša mėgaujiuosi laukimu ir nekankinu savęs skaičiavimais
Su tom savaitem tai kazkaip nesuprantu as pagal paskutiniu mmm man db tuoj bus 8 sav, o pagal pastojima gaunasi 6 sav. tai manau gydytoja visada uzmeta pora sav na bet gal as ir klystu, cia tik mano nuomone
QUOTE(Jaklina @ 2006 06 26, 12:12)
Su tom savaitem tai kazkaip nesuprantu as pagal paskutiniu mmm man db tuoj bus 8 sav, o pagal pastojima gaunasi 6 sav. tai manau gydytoja visada uzmeta pora sav na bet gal as ir klystu, cia tik mano nuomone
Gydytojai nieko neužmeta ,tiesiog toks yra paskaičiavimas,o jei tu tiksliai žinai kada pastojai,tai skaičiuok ne 40sav,o 38sav ir gausi gimdymo datą
mums nors ir 14 vietoj 12 savaičių, bet vis tiek gimdymo datą paliko pradinę, tai taip išeina, kad nėštumas 42 savaitės?
QUOTE(Nikota @ 2006 06 26, 11:22)
O mano nėštumas beveik 10 dienų mažesnis negu pagal paskutines mmm..Kol kas gydytoja gimdymo datą paliko pagal paskutines mmm..nors žirniukas mažesnis ir gimti turėtų vėliau...Bet sakė dar yra laiko ir prieš pat dekretą viskas bus aiškiau...Oi..oi kiek aš prisikankinau galvodama dėl tų savaičių..nesutapimų ir t.t
pradzioj ir mano mazylis savaite atsiliko... bet veliau pasivijo
Mes irgi 2 sav. atsilikom , per pskutini apsilankyma savaite pasivijom , tai turbut iki galo nestumo ir likuse savaite pasivysim , nors gydytoja termina dvieju savaiciu ir paliko !!!
QUOTE(indrutee @ 2006 06 26, 21:09)
pradzioj ir mano mazylis savaite atsiliko... bet veliau pasivijo
tai gimdymo data neperskaičiuojama?
Man tai gerai paskaičiavo nuopat 4sav. atitiko ir echoskopą tai man nepridėjo tai dabar jau laukiam pabaigos
QUOTE(***smile*** @ 2006 06 27, 13:11)
tai gimdymo data neperskaičiuojama?
ne... neperskaičiuoja.... tiksliausiai laiką nustato iki 20 sav., o paskui jau nebe... tiesiog vieni lėliukai greičiau vystosi, kiti lėčiau... todėl tai atitinka, tai prisiveja.... bet data nesikeičia...