Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

Gydytojai skaičiuoja pagal paskutinių mėnesinių pirmą dieną, bet pliusuoja 40 savaičių, o juk 40 savaičių tai beveik 10 mėnesių ! smile.gif Čia specialiai taip sugalvota skaičiuoti, nes neaišku kada Dievulis tiksliai įsitęrpė smile.gif
Atsakyti
Ne dievulis, o tevelis. thumbup.gif Niu, nebent antroji is sventosios dvasios bus... unsure.gif
Atsakyti
gal kas galite man paaiskinti?
mano ciklas yra super ilgas 36-45 d. paskutines menesines buvo geguzes 4 d. mano paskaiciavimais as pastojau geguzes 31 d. pirmadieni (birzelio 15 d.) hcg parode skaiciukus atitinkancius 2 sav. (del to irgi kazkie bijau, kad skaiciukai per mazi). tai kaip man tada skaiciuoti savaites? nes noriu uzsirasyti pas privaicia ginekolog paziureti ar vietoj yra. nes jiegu as pradesiu skaiciuoti nuo pirmos dienos tai jau apie 7 sav. bus, bet cia gi nesamone mano atveju....

labai laukiu jusu patarimu...
Atsakyti
Sveikutes,
Pagal echo 3 dienom mazesnis, nei pagal mm... Kadangi zinau pastojimo diena, klausiau gydytojos, kodel mezesnis? bet ji" tai buna, kad is kart "neuzkimba" ,kelios dienos praeiti gali..tad rolleyes.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Sveikos,merginos.Padekit man,as jau nebesusigaudau: mano nestuke.gif db apie 19sav (taip skanas rode,kuri daremes 11sav) paskutine mmm diena buvo vasario 14 ar 16d.bet menesines nebuvo naturalios-as nutraukiau kontraceptines neisgerus pino menesio-po 2 gerimo savaiciu.anyway,gydytojai remiasi ta paskutine mmm data,tik va kad as jau nebesuprantu-gydytojas lt sake kad gimdyt man lapkricio gale,gydytojai uk sako kad spalio 23,ir db idomumo delei naudojaus keliais skirtingais nestumo kalendoriais,tai ir jie skirtingai rodo!!! g.gif doh.gif bukit geros,padekit man paskaiciuot ir ka manot,gal imanoma kad as pastojau gerdama KT?labai jums aciu..
Atsakyti
Sunkoka situacija g.gif
Reikia pasikliauti echoskopo rodomais duomenimis manau.
Atsakyti
Sveikos,

as vistiek nesuprantu kodel taip skaiciuoja...
Jeigu paskutines men I diena buvo 06-04 iki 06-16 nebuvo jokiu santykiu, o 07-10 testas parode II juosteles. Tai dabar nestumo savaites yra 6 (pagal skaiciavima nuo mmm), bet realiai tai 4 turetu buti, nes juk iki O tai nieko nebuvo g.gif
Atsakyti
nestumo savaites (laikotarpis) ir vaisiaus savaites yra du skirtingi dalykai. nestumas visada mazdaug 2 savaitemis didesnis uz vaisiaus. doh.gif hmm, kaip sudetingai parasiau, niou bet manau supras, kuriai reikes mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes,
gal kas zinot kur paskaityti kaip vystosi vaisius, kiekviena savaite, ka jaucia ir t,t,t
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2009 08 20, 15:21)
sveikutes,
gal kas zinot kur paskaityti kaip vystosi vaisius, kiekviena savaite, ka jaucia ir t,t,t

laba, supermama. lt yra toks nestumo kalendorius, suvedi paskutine menesiniu data ir tau rodo kiekviena savaitele kaip lelius vystosi, auga ir t.t, matysi ir gimdymo data kada turetu gimti lelius, pvz man sutapo si data ir ta kur ginekologe pasake. taigi sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paula11 @ 2009 08 25, 14:29)
laba, supermama. lt yra toks nestumo kalendorius, suvedi paskutine menesiniu data ir tau rodo kiekviena savaitele kaip lelius vystosi, auga ir t.t, matysi ir gimdymo data kada turetu gimti lelius, pvz man sutapo si data ir ta kur ginekologe pasake. taigi sekmes 4u.gif

aciukas paieskosiu,
man ne del datos gimdymo o del vystimosi.
jau tie vaikuciai dideli tai viska uzmirsau:)))
Atsakyti
QUOTE(špulė @ 2009 08 25, 14:39)
aciukas paieskosiu,
man ne del datos gimdymo o del vystimosi.
jau tie vaikuciai dideli tai viska uzmirsau:)))

Va cia raso visai idomiai, na aisq gal gan trumpai smile.gif http://www.prisimink...tumas/laukiates
Atsakyti