Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

Na, man bent jau su pirmu viskas atitiko, paskaiciavo savaitem nuo paskutiniu MM pirmos dienos, tai ir pagimdziau tik dviem dienom anksciau. Tad ir si nestuma taip pat skaiciuoju. Tas savaiciu skaiciavimas daugiau itakos turi dekreto isejimui, o vaikiukai vieni gimsta anksciau ar veliau, manau skirtumo labai ner, svarbiausia jo sulaukt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kutuce @ 2009 02 10, 16:30)
o aš žinau ir dieną ir valandą kada vyras paleido džiaugsmą  ax.gif

kada paleido tikiu, bet neaišku, kada užsimezgė gyvybė smile.gif

QUOTE(Brela @ 2009 02 20, 15:09)
g.gif  o ar jus esat skaite kur nors, kad Pastojimo diena nera tas pats, kas Sekmingo pasimylejimo diena????  doh.gif  Nes spermiukai keliauja tarkim 1-2 dienas, tada apsivaisina kiausintakyje ir besidalindamas busimasis leliukas keliauja dar kelias dienas i gimda. ir jau tas tikrasis pastojimas ivyksta tarkim po 7-10 dienu nuo jusu Laimingojo pasimylejimo. Taigi tikrai galit visos buti ramios, kad nei viena pastojimo dienos negalit zinot  biggrin.gif Geriausiu atveju zinosit Ovuliacijos ir smileysex.gif: diena, bet ne pastojimo.
Pasiskaitykit, tiek daug informacijos apie tai, kaip vaikai daromi, o daug kas vis tiek peza apie zinomas pastojimo dienas. Ara tiesiog jas maisot su TUO pasimylejimo karteliu  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
plius turi reikšmės, kurioj šaly echo užprogramuotas smile.gif ir išvis tik 1 proc. visų kūdykių gimsta pagal terminus (nesvarbu kaip skaičiuotus pagal mmm ar pagal echo). tai kam dėl to sukt sau galvą?
Atsakyti
Sveikos supermamytes,
Norejau Jusu pasiklausti. Praejusia savaite buvau pas ginekologe. Man menesines paskutines buvo sausio 28 diena, tai dabar turetu buti 8 savaite, bet praejusia savaite ginekologe paziurejusi echo pasake, kad vaisiaus dydis kaip 5-6 savaiciu blink.gif labai issigandau..net nezinau ka galvoti, ryt einu pas ginekologe, gal kam taip buvo..beje siandiena pastebejau nedaug sviesiai rusvu isskyru..siaubiakas isprote nestuke.gif siu as cia su tuo neaiskumu..jauciuosi siaip puikiai, nepykina nieko..antras nestumas..pimas buvo puikus...pasidalinkite mamytes savo pamastymais, nes itariu iki rytojaus daktares vizito nei uzmigsiu nei apetito turesiu, nes labai bijau verysad.gif
Atsakyti
Mano nėštumas irgi teoriškai šiek tiek atsilieka, bet kai ciklas- nereguliarus, tai, manau, nieko tokio.

Šiandien žiūrėjo echo, tai sakė dar vaikučiui nėra 8 savaičių, bet kažkur apie 7,5sav.
Atsakyti
Man ir pagal mėnesines turėtų būt dviem savaitėm didesnis nėstumas, bet pagal echo sumažino dviem. Tai dabar vadovaujuosi, ką echo rodė, nes mano ciklas buvo labai nereguliarus mirksiukas.gif
Atsakyti
http://3dpregnancy.p...s-pregnant.html
mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

Tai va, bedos mano irgi i jusu panasios... Kazkaip net vietos neberandu. Prisigalvojau visko sad.gif

Buvau pas gine, tai pagal ja yra 4 savaites, o pagal mane - 5 turejo buti. Zinau, kada buvo ovuliacija. Ji buvo gera savaite veliau, nei turetu (pas mane visada taip), taciau pagal echo gine vis tiek duoda dar viena savaite maziau, nei as pagal O apskaciavau.. Atseit, matosi ir trynio maishelis, ir puslele, viskas pokolkas gerai, ateiti uz... 4 savaiciu doh.gif Tik kaip man jas islaukti?

Su pirmu leliuku man pastojimo laikas neatitiko 3 savaitem, bet tada as nezinojau, kada vyko ovuliacija, taigi visko gali buti.. Pagimdziau pagal echo, t.y. 3 savaitem veliau...

Dar prisiskaiciau apie nesivystanti nestuma, tai aisku, jau visus pozymius sau prisitaikiau - ir pykina nesmarkiai (ir su pirmu nevemiau), ir krutine kartais diena atrodo visishkai nejautri (jautri tik vakarais), ir nakti galiu iskenteti i tulika nenuejus...
Atsakyti
QUOTE(Ysatis @ 2009 05 08, 14:27)
Sveikos, mergaites,

Tai va, bedos mano irgi i jusu panasios... Kazkaip net vietos neberandu. Prisigalvojau visko sad.gif

Buvau pas gine, tai pagal ja yra 4 savaites, o pagal mane - 5 turejo buti. Zinau, kada buvo ovuliacija. Ji buvo gera savaite veliau, nei turetu (pas mane visada taip), taciau pagal echo gine vis tiek duoda dar viena savaite maziau, nei as pagal O apskaciavau.. Atseit, matosi ir trynio maishelis, ir puslele, viskas pokolkas gerai, ateiti uz... 4 savaiciu  doh.gif  Tik kaip man jas islaukti?

Su pirmu leliuku man pastojimo laikas neatitiko 3 savaitem, bet tada as nezinojau, kada vyko ovuliacija, taigi visko gali buti.. Pagimdziau pagal echo, t.y. 3 savaitem veliau...

Dar prisiskaiciau apie nesivystanti nestuma, tai aisku, jau visus pozymius sau prisitaikiau  - ir pykina nesmarkiai (ir su pirmu nevemiau), ir krutine kartais diena atrodo visishkai nejautri (jautri tik vakarais), ir nakti galiu iskenteti i tulika nenuejus...

o Jeckau, cia jau mano manymu nesamones prisigalvoji, tikrai nera del ko panikuot. pirmaji karteli pastojau savaite iki menesiniu, todel visi tie paskaiciavimai tikrai nera visai teisingi, viskas priklauso nuo tiek daug aplinkybiu ir ta pati ovuliacija ir visa kita, tikrai buk rami, jei jauti kad turi kazka po sirdim vadinasi taip ir yra 4u.gif
o tai kad krutine labiau jauti kazkuriuo paros metu gali reiksti ir tai kad tik tuo metu randi laiko i save isigilinti, o jei nakti neini i WC tai gal vakare maziau skysciu gerei mirksiukas.gif
man jau 7 savaites, bet naktim keliuosi tik jei vakare isgeriu bealkocholinio alaus lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Atsakyti
as norejau paklausti. pagal echoskopija paskutines menesines buvo gruodzio 4 d. bet tikslisi zinau kad jos buvo daug veliau t.y. gruodzio 20. ar gali buti, kad pastojusi as dar sirgau menesinem. nes pagal pilvelio dydi atitinka gydytoju nustatyta data. o gal mano maziukas auga per greitai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzizzzi @ 2009 05 21, 12:55)
as norejau paklausti. pagal echoskopija paskutines menesines buvo gruodzio 4 d. bet tikslisi zinau kad jos buvo daug veliau t.y. gruodzio 20. ar gali buti, kad pastojusi as dar sirgau menesinem. nes pagal pilvelio dydi atitinka gydytoju nustatyta data. o gal mano maziukas auga per greitai? g.gif

pabandyk pati apsiskaiciuoti,,,supermamoje yra toks skyrelis, kuriame tau reiks suvest savo duomenis ir ismes visa lentele su apskaiciuotomis datomis mirksiukas.gif
ziureti po kaire :KATEGORIJOS -BUSIMA MAMA- NESTUMO KALENDORIUS
SEKMES 4u.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti