Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

O man pagal echo yra 2sav maziau,negu pagal teoretinius skaiciavimus biggrin.gif
Atsakyti
[COLOR=deeppink][SIZE=7] nestuke.gif sveikos! norejau paklausti jei mano paskutines mm buvo gruodzio24d bet tos pacios velavo .tai kaip man suzinot ta tikras nestumo savaites g.gif g.gif .nes kada as jau ten 'pastojau'tai tikrai nezinau g.gif tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(abigaile88 @ 2009 02 06, 12:45)
[COLOR=deeppink][SIZE=7] nestuke.gif  sveikos! norejau paklausti jei mano paskutines mm buvo gruodzio24d bet tos pacios velavo .tai kaip man suzinot ta tikras nestumo savaites g.gif  g.gif  .nes kada as jau ten 'pastojau'tai tikrai nezinau  g.gif  tongue.gif  lotuliukas.gif

Sveika,

o kiek dienų trunka tavo ciklas paprastai?
Teoriškai skaičiuojama 14-17dienų atskaičiavus nuo ciklo galo įvyksta O.
Pvz, nesvarbu kad mm vėlavo, pirma tavo cd buvo 24d, jei ciklas tavo 30dienų, vadinasi, kitos mm turėjo būt sausio 23, atėmus 14-17 dienų, gaunas, kad O įvyko 6-9d.
Bet čia teoriškas pastojimo apskaičiavimas. Manau kolkas skaičiuok pagal mm, nes tik apie 12sav echo galės nustatyt tikslų savaičių skaičių.
Man nėštumas 2savaitėm atsiliko nuo mm apskaičiavimo pagal echo, būtų logiška (tos 2 avansinės sav atsimeta iki ovuliacijos), bet va 10 savaitę staigiai ūgtelėjom 2 sav į priekį ir dabar echo ir mm skaičiavimai susilygina
Atsakyti
ginekologai tikslesni termina gali nustatyti esant dar mazam nestumui,po 22 savaites(jei neklystu)jau nebeimanoma nustatyti gimdymo termino taip tiksliai kaip pacioje pradzioje,nes jau nuo to laiko kiekvienas vaikutis vystosi individualiai-vienas sparciau auga,kitas leciau. smile.gif o skaiciuoti reiketi prie paskutiniu menesiniu pirmos dienos prideti 280 dienu,tada ir paaiskes kada apytikriai turetumet gimdyti.Tai mano manymu tiksliausias budas nustatyti pacioms. 4u.gif sekmes nestuke.gif ax.gif
Papildyta:
Abigaile,tau dabar 7 savaite nestumo,o gimdymo terminas mazdaug rugsejo 30 d. smile.gif
Atsakyti
o aš žinau ir dieną ir valandą kada vyras paleido džiaugsmą ax.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif as cia naujokele smile.gif mum dakare padarius echoskopa nustate,kad esam 4savaiciu,tai pagal ja siand mum 5savaiteles,o pagal kalendoriu nestumo,tai beveik 7savaite,tai net ir nzn ka galvot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelytia @ 2009 02 17, 18:55)
Labas visoms smile.gif as cia naujokele smile.gif mum dakare padarius echoskopa nustate,kad esam 4savaiciu,tai pagal ja siand mum 5savaiteles,o pagal kalendoriu nestumo,tai beveik 7savaite,tai net ir nzn ka galvot g.gif

pirma savaite skaiciuojasi nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos:
pirmas menuo - nuo 1 iki 4 savaites
antras - nuo 5 iki 8
trecias - 9-13
ketvirtas - 14-17
penktas - 18-22
sestas - 23-27
septintas - 28-31
astuntas - 32-35
devintas - 36-40.

Atsakyti
QUOTE(ovke @ 2009 01 27, 11:20)
Cia kazkas rase, jog po tinkamo tevelio "suvio" neimanoma zinoti  biggrin.gif  as is savo patirties galiu pasakyti, kad jauciau kita diena, jog jau ta ivyko  thumbup.gif  o kai nesulaukiau sveciu kaip kiekviena menesi, tai pasidariau testuka, jis buvo neigiamas,bet ta nuojauta neapleido  ax.gif  o dar po savaites pakartojau testa ir abejoniu neliko, kad as buvau teisi  biggrin.gif  "Suvis" buvo taiklus  biggrin.gif Todel del pastojimo datos as neabejoju  lotuliukas.gif

g.gif o ar jus esat skaite kur nors, kad Pastojimo diena nera tas pats, kas Sekmingo pasimylejimo diena???? doh.gif Nes spermiukai keliauja tarkim 1-2 dienas, tada apsivaisina kiausintakyje ir besidalindamas busimasis leliukas keliauja dar kelias dienas i gimda. ir jau tas tikrasis pastojimas ivyksta tarkim po 7-10 dienu nuo jusu Laimingojo pasimylejimo. Taigi tikrai galit visos buti ramios, kad nei viena pastojimo dienos negalit zinot biggrin.gif Geriausiu atveju zinosit Ovuliacijos ir smileysex.gif: diena, bet ne pastojimo.
Pasiskaitykit, tiek daug informacijos apie tai, kaip vaikai daromi, o daug kas vis tiek peza apie zinomas pastojimo dienas. Ara tiesiog jas maisot su TUO pasimylejimo karteliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutelytia @ 2009 02 17, 20:55)

Mano ta pati situacija drinks_cheers.gif Pagal kalendoriu mums eina 8 sav., o pagal echo - 5 sav. Esme tame, kad po paskutiniu menesiniu iprastai ovuliacija vyksta kazkur po 2 sav. Tada apvaisintas kiausinelis keliauja 6-7 dienas iki gimdos, tai minusuok dar savaite. Tai taip ir iseina 4u.gif O siaip siulyciau pasidaryti HCG kraujo tyrima. Jis tiksliai nustato, kiek savaiciu esi nescia 4u.gif As pasidariau ir man viskas i vietas susideliojo thumbup.gif Dariausi Narmedoje, 30 Lt kainuoja, sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano gydytoja irgi sako 7sav., o mano skaiciavimais 6sav.... reiks tikrai echo pasidaryti, o tai gimdymo data taip ir sokineja per visa men. Reik gi man zinok ar vaikutis bus mano gimtadienio dovana ar ne smile.gif
Atsakyti
Mano mmm paskutines buvo vasario 6d.jokiu intymiu santykiu neturejau iki kovo 4d.taigi pradejom gamint leliuka,po to lytiniu santykius turejom kovo 10d,pagal mano skaiciavimus mmm turejo buti kovo 8d,Mano ciklas apie 30dienu.
Merginos ar galejau pastoti kovo 4d??Nestumo testa dariausi kovo 11d pavakary,buvo neigiamas.Turiu nusipirkus dar viena nestumo testa bet nzn kada dabar man ji pasidaryt??
Dekoju is anksto 4u.gif
Atsakyti
Man pagal echo irgi mažiau savaičių rodo nei pagal apskai2iavimus pagal paskutines mm dienas

bet jei skaičiuoti nuo ovuliacijos, tai beveik sutampa
Atsakyti