QUOTE(jjurgitas @ 2008 09 16, 14:26)
pritariu kareivikei, dabar daro ir dar kazkokiusp apildomus mokamus tyrimus iki 3men. del kaciu. nors as niekad kaciu neauginus ir net nenoriu ju glostyti, bet vistiek sako, kad as buvau salia kaciu, nes kraujas tai parodo. nesamone kazkokia
tyrimas rodo, ne kad kontaktas su katemis, o itariu, kad buvusi toksoplazmoze. dazniausiai ja uzsikreciama per kates, bet gali buti ir per triusius, neplautus vaisius, darzoves, riesutus. jei toksoplazmozes tirtras yra neaktyvus, t.y. rodo, akd yra pasyvus antikuniai, tada susilaukusi vaikiuko isgersi antibiotiku doze ir viskas. O jei aktyvus, buna, kad pavojus apsigimimas ir persiledimui. tavo atveju, kaip suprantu, greiciausiai neaktyvus.
Del gimdymo datos, tai..nu as su pirmu zinojau, kada pastojau ir kada tureciau gimdyti, bet kadanghi vaikiukas didelis buvo, tai man paankstino gimdyma 2 savaitem..o gime vis tiek pagal mano paskaiciavimus.
man aiskino, akd jau gresia tipo pernesiojimas, nes sensta placenta ji kalkeja, t.y. vaikui gali trukti deguonies . bet musu atveju viskas buvo gerai ir laiku