as kai nuejau pas gine tai ji pagal menesines nustate kad 7 savaites, o kai apziurejo su echo tai sako 4-5 savaites, nes tik gemaliukas dar matosi
QUOTE(bubuke @ 2008 01 12, 01:56)
Zinai, o man irgi tas pats. Pagal gydytoja, kuri skaiciavo pagal menesines, sake, kad 11 savaiciu, kai del pasirodziusio kraujo kreipiausi vel pas ja, ji paziurejusi echo pasake, kad gemaleliui 7 savaites ir negirdi sirdeles...tada nusiunte i ligonine..ten pareiske, kad gimdoje yra tik puslele,kuriai vos 4 savaites, o joje nieko nera..Paeme krauja ir pirmadieni pranes tyrimu rezultatus...Jau pirmoji gydytoja nusprende kad man teks daryti aborta...antroji pareiske, kad valyma...Nuteike abi optimistiskai...ir svarbiausia nei viena nieko neaiskina kas kaip.As, aisku jokio valymo nesidarysiu, po kol 100 % neisitikinsiu, taciau sios laukimo valandos kosmaras. Tai kaip gali taip buti, kad nuo 11 savaiciu skaiciavimo galejo nusivaziuoti iki 4??????Kai as nestumo testa pasidariau lapkricio 25 d. Ar visdelto reikia susitaikyti, kad vaisius nesivysto???
Nu gali buti tai nesivystantis. man yra tema, kurios turejo nesivystancius. man irgi is karto pasake kad mazesnis, dar veliau nuejau, tai gemalelis nedidejo, o mazejo. jis nesivyste ir traukesi. Nu ir po to padare abrazija. o dabar bandau pastoti vel. as manau, kad tu turi palaukti ir isitikinti.
QUOTE(rozeslasiukas @ 2008 01 29, 21:29)
O man zinok snd gyd pasake kad laukiuos jau 18sav ir 1diena tj is smalsumo paklausiau kada pastojau jos nuomone ir ka manot ogi ji pataike spalio10d kazkaip lb keista
sveikinimai dideliausi !!!!!
Tai kad is tos tikslios pastojimo datos jokios naudos
As tiksliai zinau kada pastojau spalio 10d. Bet ginekologe kada pilde ten visus pastojimus ir savaites, tai vistiek skaiciuoja nuo paskutiniu meneseniu taip kad ... nieko nereiskia ir tiksli pastojimo diena... sako daktaryte, paankstinsim aknsciau porasaviciu ir i dekreta iseisi, o kad kaip ir pernesiosi, tai niekas i tai laabai neturetu kreitpti demesio, vistiek echoskopus daro pries pat gimdyma, ir matys kiek dar gali nesioti taip kad...
As tiksliai zinau kada pastojau spalio 10d. Bet ginekologe kada pilde ten visus pastojimus ir savaites, tai vistiek skaiciuoja nuo paskutiniu meneseniu taip kad ... nieko nereiskia ir tiksli pastojimo diena... sako daktaryte, paankstinsim aknsciau porasaviciu ir i dekreta iseisi, o kad kaip ir pernesiosi, tai niekas i tai laabai neturetu kreitpti demesio, vistiek echoskopus daro pries pat gimdyma, ir matys kiek dar gali nesioti taip kad...
QUOTE(***smile*** @ 2006 06 23, 11:20)
gal kas galit pasakyti, kaip skaičiuojamos nėštumo savaitės?
nuo paskutinių mmm praėjo 11 savaičių, o gydytoja pasakė, kad jau 13
nuo paskutinių mmm praėjo 11 savaičių, o gydytoja pasakė, kad jau 13
cia nieko keisto, gydytojai paprastai taip sako, jie skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, del to gaunas, kad dvi savaites "uzmeta"
QUOTE(Apreja @ 2008 02 13, 14:16)
cia nieko keisto, gydytojai paprastai taip sako, jie skaiciuoja nuo paskutiniu menesiniu pirmos dienos, del to gaunas, kad dvi savaites "uzmeta"
na jo, gydytojai visuomet"uzmeta"kelias savaites. pagal mano paskaiciavimus vienaip, pgal ginekologes kitaip, pgal daktaro, kuris daro echoskopinius tyrimus, dar kitaip, ir suprask kaip nori aisku, didelio skirtumo tarp musu visu paskaiciavimu, nera didelis: savaites, dvieju paklaida
na kaip laukiausi pirmojo - nebuvo jokiu problemu su skaiciukais,o dbr - skaiciuojam kaip kas norim
gal tarp jusu esanciu yra mamyciu, kurios ruosiasi sulaukti gandru geguzes pradzioje?
na zinokit man su tuo skaiciavimu ir kazkaip keistai.paskutines menesines buvo spalio 2d., o paskaiciavo, kad pastojau spalio 25d.bet vaikiukui savaites skaiciuoja nuo menesiniu dienos.nieko as jau nesuprantu.taip skaiciuoju, kad greiciau ir didesnis jis augtu, tai nejau db tris savaites dar reikia atmesti ir skaiciuoti jo dydi ir amziu nuo pastojimo dienos?
Sveikutes.
Esu nescia pagal mano apskaiciavimus lygiai 10 sav, o kai buvau pas gydytoja pries kelias dienas tai pamatavus vaikeliuka nustate kad jam jau 11 sav ir 2 dienos.Manau kad cia nieko baisaus, anaiptol reiktu dziaugtis kad ne mazesnis.
Kokia yra jusu nuomone? Pasidalinkit prasau mintimis
Esu nescia pagal mano apskaiciavimus lygiai 10 sav, o kai buvau pas gydytoja pries kelias dienas tai pamatavus vaikeliuka nustate kad jam jau 11 sav ir 2 dienos.Manau kad cia nieko baisaus, anaiptol reiktu dziaugtis kad ne mazesnis.
Galiu iš patirties...
Su pirmu terminą nustatė 05. 25d. gimė 06.06 d. su žaliais vandenukais.
Dabar 02. 23 d. ir nieko, laukiu sako iki 03.03 d. galima temti, tai nieko nebesuprantu...
Sako, kokia pastojimo diena, tokia to menesio ir gimdymo data, tačiau su pirmu nors pastojimo buvo 5 d tačiu pernešiojimas buvo akivaizdus
Su pirmu terminą nustatė 05. 25d. gimė 06.06 d. su žaliais vandenukais.
Dabar 02. 23 d. ir nieko, laukiu sako iki 03.03 d. galima temti, tai nieko nebesuprantu...
Sako, kokia pastojimo diena, tokia to menesio ir gimdymo data, tačiau su pirmu nors pastojimo buvo 5 d tačiu pernešiojimas buvo akivaizdus
QUOTE(Martule @ 2008 02 22, 00:03)
Sveikutes.
Man jau dare du echo, ir pagal juos vaikelis yra viena savaite didesnis,...kaip pasake man genetike kai as paklausiau ar gali taip buti? ,,Ko tik siame gyvenime nebuna...
Aisku kad nieko baisaus, tiesiog pasake, kad galiu siek tiek anksciau pagimdyt...
o ka reiskia zali vandenukai?