Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

Sveiki 4u.gif

Ash visishkai shviezhias neshtukas, todel man viskas idomu labai labai... esu shiek tiek slogokos nuotaikos, bet agl todel, kad esu truputi jautrus zhmogeliukas ir gal bishkuti bijau, tik dar nezhinau ko... ax.gif
o su tom tiksliom pastojimo datom, tai manau tikrai vienas Diebulis tezhino... Na preliminariai galima speti... Ash tai sugalvojau, kad tai ivyko prieshpaskutini rugsejo savaitgali smile.gif Grazhioje ramioje saloje vardu - Juodkrante... Buvo beprotishkai saldi naktis... smile.gif Vat ir labai dzhiaugiuos... Tik tas pasakymas, kad dar visko gali buti, nes juk tik pirmos savaites man visai nepatinka, stengiuos net neprileist tokiu minchiu... Viskas bus gerai, turi but!!! nestuke.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif , mes su vyru planavome leliuka smile.gif , tad tiksliai zinome kuria savaite pastojau, sekeme vaisingas dienas blush2.gif .Pagal daktarus man viena savaite daugiau, nes jie skaiciuoja pagal paskutines mm, o as skaiciuoju pagal vaisingas dienas mirksiukas.gif .
Atsakyti
as taip pat zinau, kada tiksliai pastojau. jei zinai tiksliai diena prie jos + 9 menesiai+ 7 dienos= gimdymo diena. atvirksciai, jei zinai kada gimdysi= atimi 7 dienos ir 9 menesius.

pvz.: jei pastojai 2007 balandzio 1 d.+ 9 men= sausio 1d+7 d.= gimdyti turi 2008 sausio 7 d.
na taip teoriskai skaiciuoja medikai... o kaip is tikruju- pats DIEVAS tezino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritukas696 @ 2007 11 04, 20:58)
as taip pat zinau, kada tiksliai pastojau. jei zinai tiksliai diena prie jos + 9 menesiai+ 7 dienos= gimdymo diena. atvirksciai, jei zinai kada gimdysi= atimi 7 dienos ir 9 menesius.

pvz.: jei pastojai 2007 balandzio 1 d.+ 9 men= sausio 1d+7 d.= gimdyti turi 2008 sausio 7 d.
na taip teoriskai skaiciuoja medikai... o kaip is tikruju- pats DIEVAS tezino smile.gif

taip nes leliukas dar savaitele keliauja iki mamos gimdos(tas +7 dieneles) mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericuty: 05 lapkričio 2007 - 18:17
QUOTE(Blueyesbaybe @ 2007 10 30, 15:43)
Sveiki 4u.gif

Ash visishkai shviezhias neshtukas, todel man viskas idomu labai labai... esu shiek tiek slogokos nuotaikos, bet agl todel, kad esu truputi jautrus zhmogeliukas ir gal bishkuti bijau, tik dar nezhinau ko...  ax.gif
o su tom tiksliom pastojimo datom, tai manau tikrai vienas Diebulis tezhino... Na preliminariai galima speti... Ash tai sugalvojau, kad tai ivyko prieshpaskutini rugsejo savaitgali smile.gif Grazhioje ramioje saloje vardu - Juodkrante...  Buvo beprotishkai saldi naktis... smile.gif Vat ir labai dzhiaugiuos... Tik tas pasakymas, kad dar visko gali buti, nes juk tik pirmos savaites man visai nepatinka, stengiuos net neprileist tokiu minchiu... Viskas bus gerai, turi but!!! nestuke.gif

Na,manau tau nereiketu NIEKO bijoti.Juk tavo leliukas pas tave atejo su silumos ir meiles jausmu...juk tu jo lauki ir,jau dabar,ji globoji mintimis,sirdele ir siela...juk jis,ar ji,ne vienas,o su savo brangiausia mamyte bigsmile.gif .Tuomet pasiruoski eiti be gelo malonu ir pilna ispudziu kelia.Po savo sirdele nesioji tai,kas tau pasaulyje jau yra brangiausia-savo kudikeli.Meile ir neapsakomas atsidavimas cia nugali bet kokius neigiamus jausmus tongue.gif .Myleki savo kudikeli taip,kaip jis jau myli TAVE. SVEIKINU JUS su sia nuostabia zinia 4u.gif .Zinau koks tai neapsakomas jausmas.Bukite laimingi!O jai kils kokiu kalusimu,manau drasiai gali klausti,nes cia visos mamytes pasirengusios pasidalinti savo ziniomis ir ispudziais rolleyes.gif .
Atsakyti
na su tais gydytoju paskaiciavimais biski nesamone. man ir skaiciavo nuo paskutiniu menesiniu bet as tiksliai zinojau kada pastojau diena:) ir nemanau kad tai paistalai manau tai galima pajausti ir as tuo labai dziaugiuosi smile.gif blush2.gif ir as is kart gyd pasakiau kad gimdysiu tad o ji priestaravo na bet ka gi atejo ir praejo jos nustatyta diena o isauso rytas kai as sakiau jog ir gimdysiu sia diena 4u.gif smile.gif dabar jau mano maziukei 7 men smile.gif
ir manau tos kurios nors ir nezino tikslios pastojimo dienos bet nenukabinkit nosyciu ir galvokit jog tai ivyko pacia graziausia romantiskiausia nakti jums smile.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune85 @ 2007 10 31, 21:25)
sveikutes 4u.gif , mes su vyru planavome leliuka smile.gif , tad tiksliai zinome kuria savaite pastojau, sekeme vaisingas dienas blush2.gif .Pagal daktarus man viena savaite daugiau, nes jie skaiciuoja pagal paskutines mm, o as skaiciuoju pagal vaisingas dienas mirksiukas.gif .

O man gine pagal paskutines mmm paskaiciavo viena savaite veliau. smile.gif
Atsakyti

Sveikos nestuke.gif norejau jusu pasiklausti. Jeigu tarkim pagal echoskopa sako: vaisiaus dydis atitinka 31 savaite, tai reiskia, kad butent pries 31 savaite as pastojau? Ar, kad pastojau pries 33 savaites, tik tas dvi savaites leliukas buvo dar gemaliukas?
Atsakyti
Na o man tada labai pasiseke kai nuejau pirma karta darytis echoskopijos blush2.gif tai gyditja paklause kiek mazdaug turetu buti laiko, sakau 18 sav ir 3 d. tai po tyrimo ir sako akurat lygiai 18 sav ir 3 d. tai labai buvo smagu kad mes taip nutaikem bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes... na tai kas, kad as zinau tikslia paskutiniu menesiniu data, bet manau, kad tada jau laukiausi, nes paskutines menesines buvo kazkuom keistokos-sestasis pojutis sako, kad tada jau laukiausi... juk buna ir tokiu atsitikimu, kad jau laukiesi, bet dar sergi ir sergi, kartais juk galima sirgti visa nestuma.... verysad.gif
tai, kaip as sakau-kada jau uzeis noras gimdyti tada ir bus tas laikas... nestuke.gif bigsmile.gif
Atsakyti
o tai jeigu echoskopija rodo tarkim 4 savaites, tai gimdysiu po 36 ar po 32? Ta prasme kai skaiciuoji nuo paskutiniu MMM dienos tai nestumas skaitosi bus 40 savaiciu, jei tiksliai zinai kada pastoji tai nestumas 38 savaites, o kaip pagal echoskopija? Jei rodo 4 savaites tai po keliu gimdysiu?
Atsakyti
O man jokie skaiciavimai netinka lotuliukas.gif jei skaiciuoju pagal mm pirma diena, tai as vyro iki tos pastojimo datos menesi nebuvau maciusi lotuliukas.gif jei skaiciuoja pagal pirmus vaikucio judesius irgi nesamone iseina, nes judesius pajutau 12savaite, tai iseina, kad vaikutis pradetas nekalto prsidejimo budu doh.gif tai dabar tiksliai ir nezinau kada tureciau gimdyti, bet kaip liaudies ismintis byloja - bus laikas, bus ir vaikas tongue.gif
O va kai laukiausi dukrytes, tai gydytoja pasake, kad gims spalio 28d., o as jai sakau, ne gims lapkricio 10d. doh.gif juokais as cia aisku ax.gif o ka jus manot, gime mergiote lapkricio 10d. tongue.gif tik pernesiota buvo, o man dvi papildomos laukimo savaites laaaabai praiilgo ax.gif
Atsakyti