QUOTE(Rasytea24 @ 2007 07 25, 09:44)
o man toks klausimas iškylo: kurią sav turim gimdyti ar kai prasideda 39 sav ,ar 40 sav? ta prasme ar gimdoma sakykim 39,4 ar 40,4 sav?
siaip leliukas pats nusprendzia kada jam laikas pasirodyti

o mediciniskai, naudojant tavo pavyzdi geriau 39.4 o ne 40.4 sav, nes jau pernesiojimas prasideda.
QUOTE(ėėė @ 2007 08 05, 16:06)
ar pastojimo data yra ta diena kai

?

Ar vėliau?
nebutinai ta pati diena, gali buti ir veliau(pvz. uz poros dienu), nes spermatozoidai islieka gyvybingi iki 5 paru (atrodo), taigi tiek ir gali islaukti tavo vaisingos dienos
QUOTE(dušara @ 2007 08 06, 15:31)
labutis visoms esamoms ir busimoms mamytems

as tikra diletante sios temos forume, bet noreciau Jusu pasiteirauti. Reikalas yra toks: buvo 3 sav. kelione po europa, na ir zinote, juk tiek skirtingu saliu, ju imantriausiu patiekalu ir oi...geda, geda visokiu vietiniu vynu

bei alu

Per ta visa keliones euforija visai uzsimirso, kad jau veluoja, tas kas turi reguliariai buti. O beto dar esu prijaucianti rukantiesiems

tai tik siandien gryzusi i namus pasidariau testa (is vaistines) ir opa...du bruksneliai! Pas gydytoja uzrase tik 3dieni (o cia rasau, nes kankina labai nezinia), bet man jau labai baisu. Juk as jau tikriausiai labai pakenkiau busimai gyvybei. Pagal mano skaiciavimus, tai turetu buti apie 2 sav. ar viskas jau labai blogai, as veikiausiai pridariau nepataisomos zalos

?! Jus cia matau visos jau turite savo mazus dziaugsmelius, gal ka pasakytumete is patirties. Aciu labai.
nepergyvenk! juk daug mamyciu net neitardamos kad jau laukiasi pirmosiomis savaitemis prikrecia nesamoniu ir vis tiek viskas buna gerai. taip ir tau bus tikek tuom! svarbiausia dabar rupinkis savimi ir lauk savo mazojo stebuklelio
QUOTE(brilly @ 2007 08 21, 15:17)
sveikos visos nestukes ir esamos mamytes!

as labai dziaugiuosi kad suradau jus, nes laukiu savo pirmo leliaus

ir iskildavo visokiu klausimu ir abejoniu, bet paskaitinejus jusu patirti man dabar jau ramiau. gal galetumet man padeti atsakyti i viena klausima?

paskutines MMM man buvo kovo 21d ir pagal paskutiniu MMM pirma diena paskaiciavus, gruodzio 26d man prasideda 40-ta savaite. taigi kada mano stebukliukas turetu ateiti?

po 26d jau reiketu tiketis artimiausias dienas jo sulaukti? pasakykit ar as neklystu
na tavo gimdymo data pagal menesines iseina gruodzio 26d. bet tik apie 5% ar netgi tik 3 % mamyciu pagimdo nurodyta diena