sveikos,busimosios mamytes!
turiu klausimuka: man vis paskauda pilvuka,kaip pries mmm... mums jau 6savaiteles...gal nuskambes naivokai, bet gal zinot,ar tai normalu?.. pas gine dar nebuvau.Bet man lb neramu...
Labutis, įvairūs pilvo skausmeliai, pamaudenimai pirmomis nėštumo savaitėmis normalu, nes didėja gimda, tempiasi raiščiai, vėliau tie skausmeliai išnyksta.
Sveikos mamytes
Laukiuosi 6-7 savaite. Norejau pasitikslinti kada gydytoja turetu daryti slapimo ir kraujo tyrimus? Nes man pasake kad dabar jokiu tyrimu nereikia ir liepe ateiti po 5 savaiciu
Laukiuosi 6-7 savaite. Norejau pasitikslinti kada gydytoja turetu daryti slapimo ir kraujo tyrimus? Nes man pasake kad dabar jokiu tyrimu nereikia ir liepe ateiti po 5 savaiciu
QUOTE(Renulyte @ 2007 05 15, 19:23)
Sveikos mamytes
tai normalu, nes iki 12 sav.nelabai ka ir tiria
Labai dekiui uz atsakyma
QUOTE(laiba @ 2007 05 23, 00:51)
O kokie yra patys pirmieji nestumo pozymiai? as nekalbu apie menesiniu nebuvima.Visada pasimylejus galvoju "gal jau" matau kad cia daug patyrusiu mamyciu tai galvoju gal prisimena kaip ten kas
yra tokiems klausimams tema uzvesta ten galesi pasiskaitineti ir paklausinesi
o man pasiseke turbut , pabandem pasidaryt vaikeli kaip tik per vaisingas dienas , net nezinojau kad jos tokios , tik va tik kita diena paskaiciavau ir nustebau , kad pataikem kaip pirstu i aki , tik va dar nezinia ar as tikrai ir dar kaip tik turejo prasideti dienos o ju jau dvi dieneles nera , o gal jus zinote kada galiu daryti testa , mes bandeme sestdieni o siandien jau treciadienis
QUOTE(sukienerasa @ 2007 05 30, 11:16)
o man pasiseke turbut , pabandem pasidaryt vaikeli kaip tik per vaisingas dienas , net nezinojau kad jos tokios , tik va tik kita diena paskaiciavau ir nustebau , kad pataikem kaip pirstu i aki , tik va dar nezinia ar as tikrai ir dar kaip tik turejo prasideti dienos o ju jau dvi dieneles nera , o gal jus zinote kada galiu daryti testa , mes bandeme sestdieni o siandien jau treciadienis
o tai kaip paskaičiavai,kad būtent tada buvo vaisingos, jei mm nereguliarios?
Labas cia visoms,
esu pirma karta nescia.Viskas labai neramina.O dar tai,kad esu ne Lietuvoje(UK).Apie nestuma suzinojau atostogaudama Lt,taigi is kart nulekaiu pas gyd,nes vis pateplioja rudom isskyrom,o tas is karto apie persileidima,nesivystanti nestuma...Tiek baimes privare,kad grizus i Uk lekiau iskarto i ligonine.O ten visi ramina ir sako,kad tai yra normalu esant tokiam ankstyvam nestumui (4ar 5 sav).Jau dare echo,bet sirdies plakimo dar nesigirdi...Kartos po 2 sav.,nors man jau ir vel neramu....Gera,kad radau jus visas...
esu pirma karta nescia.Viskas labai neramina.O dar tai,kad esu ne Lietuvoje(UK).Apie nestuma suzinojau atostogaudama Lt,taigi is kart nulekaiu pas gyd,nes vis pateplioja rudom isskyrom,o tas is karto apie persileidima,nesivystanti nestuma...Tiek baimes privare,kad grizus i Uk lekiau iskarto i ligonine.O ten visi ramina ir sako,kad tai yra normalu esant tokiam ankstyvam nestumui (4ar 5 sav).Jau dare echo,bet sirdies plakimo dar nesigirdi...Kartos po 2 sav.,nors man jau ir vel neramu....Gera,kad radau jus visas...
QUOTE(KristiGreen @ 2007 06 05, 01:38)
Labas cia visoms,
esu pirma karta nescia.Viskas labai neramina
esu pirma karta nescia.Viskas labai neramina
pradzioje visada viskas neramuir baisu ir tas ir anas bet pasiskaityk po truputi visas Supermamos foruma, kas liecia tada pasidaro daug aiskiau ir klausimu maziau lieka... ir nerimas svarbiausia sumazeja
Sveikios visos esamos ir būsimos mamytės .
Vakar užsiregistravau i " Supermamas" ir noriu padėkoti už visą teikiamą informaciją. Nes neseniai sužinojau, kad laukiuosi pirmojo savo leliuko ir del visko labai neramu. Bet paskaičius jūsų patarimus, nuomones darosi daug ramiau.
labai jums AČIŪ
Vakar užsiregistravau i " Supermamas" ir noriu padėkoti už visą teikiamą informaciją. Nes neseniai sužinojau, kad laukiuosi pirmojo savo leliuko ir del visko labai neramu. Bet paskaičius jūsų patarimus, nuomones darosi daug ramiau.
labai jums AČIŪ