Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo savaitės

niekur nerandu parasyta nuo kada tiksliai per echo galima nustatyti kad jau laukiesi. Gydytoja sake kad jei dar tik 4 savaites vaisiui tai dar ji 100 % negalinti pasakyti ar mes laukiames. tai kaip cia yra? tai as laukiuosi ar ne? mane tai labai neramina, nes nezinau kaip cia elgtis ar kaip nesciai ar kaip normaliai? g.gif
Atsakyti
jei testas teigiamas tai 100% nescia,o echo parodys apie 7 sav.taigi lauk ir elkis kai nescia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2007 03 24, 12:56)
jei testas teigiamas tai 100% nescia,o echo parodys apie 7 sav.taigi lauk ir elkis kai nescia mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduoklisss @ 2007 03 24, 11:56)

Man testas net 6 savaiciu neparode nestumo, o kraujo tyrimas parode thumbup.gif
Atsakyti
laba ryta panelytes vaje vaje...jauciu malonumai man arteja...jau dienos metu jauciu lengva svaigima doh.gif

taigi iskart paziurejau i ta nestukes kalendoriu ir visai pasimeciau pagal ji man jau 5 savaite...o istiesu zirniukui tik 2 savaites unsure.gif ... tai kaip cia skaiciuotis viska unsure.gif ketvirtadieniui uzsirasiau pas gine...paziuresiu ka ji man paaiskins
Atsakyti
QUOTE(munkaa @ 2007 03 26, 12:39)
laba ryta panelytes  vaje vaje...jauciu malonumai man arteja...jau dienos metu jauciu lengva svaigima    doh.gif

taigi iskart paziurejau i ta nestukes kalendoriu ir visai pasimeciau    pagal ji man jau 5 savaite...o istiesu zirniukui tik 2 savaites  unsure.gif ... tai kaip cia skaiciuotis viska  unsure.gif    ketvirtadieniui uzsirasiau pas gine...paziuresiu ka ji man paaiskins

Kaip tu nusprendei kad tavo zirniukui 2 savaites. Tokio mazo nei testai nei kazkokia keista savijauta dar neparodo. Nemanau kad ginekologas tau kazka ir pasakytu, dar per anksti eiti schmoll.gif
As ejau 4 savaiciu ir nieko nepasake ir nieko echo nerode - tai tik bereikalingas pinigu metymas ir laiko gaisimas. o jei butu kokios 7-8 savaites - tai sakyciau eik, nes gali kazka ir pasakyti nestuke.gif
Atsakyti
kazkada rasiau kad gimdymo data su echo data neatitiko savaite ax.gif pagimdziau 2sav veliau negu turejau gimdyt pagal mmm
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 03 23, 14:22)
niekur nerandu parasyta nuo kada tiksliai per echo galima nustatyti kad jau laukiesi. Gydytoja sake kad jei dar tik 4 savaites vaisiui tai dar ji 100 % negalinti pasakyti ar mes laukiames. tai kaip cia yra? tai as laukiuosi ar ne? mane tai labai neramina, nes nezinau kaip cia elgtis ar kaip nesciai ar kaip normaliai?  g.gif

Laba, ylysiu ir as y sita skyrely smile.gif Testui parodzius 2 juosteles ta pacia d. nulekiau pas gyd. sako echoskop. dar nedarysiu...bet pradejau skustis menesiniskais skausmais, tai padare del viso pikto, bet jokios puslytes dar nesimate g.gif skaiciuojant pagal pirma mmm diena man buvo 5sav.1d., bet as vistiek triznioju, man toks nerimas lotuliukas.gif ,gyd. suprato, kad ilgiau kaip sav. sav. as neislauksiu, todel treciadieny ryte vel bandys ieskot......o jei vel nesimatys g.gif O kaip ar tau jau pamate? kaip suprantu esi 1sav.ir keliom dieno vyresne nestuke.gif negu as......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotė: 15 balandžio 2007 - 13:30
QUOTE(Agotė @ 2007 04 15, 15:28)
Laba, ylysiu ir as y sita skyrely smile.gif Testui parodzius 2 juosteles ta pacia d. nulekiau pas gyd.  sako echoskop. dar nedarysiu...bet pradejau skustis menesiniskais skausmais, tai padare del viso pikto, bet jokios puslytes dar nesimate g.gif skaiciuojant pagal pirma mmm diena man buvo 5sav.1d., bet as vistiek triznioju, man toks nerimas lotuliukas.gif ,gyd. suprato, kad ilgiau kaip sav. sav. as neislauksiu, todel treciadieny ryte vel bandys ieskot......o jei vel nesimatys g.gif       O kaip ar tau jau pamate? kaip suprantu esi 1sav.ir keliom dieno vyresne  nestuke.gif  negu as......

man jau 8 sav+6 dienos turetu buti, bet pagal echo tipo 9 savaites ir 3 dienos. kazkaip man cia nebesiderina g.gif Kai buvau ketvirtadieni pas gine - tai jau mateme savo zirniuka dideliame kambarelyje ir girdejome jo sirdeles plakima. Vos neapsiverkiau, o manajam MB - tai net akys nusvito ir bet dar i busimo tevelio vaidmeni isirasyti negali blush2.gif
Agote, nera kur skubeti...labai jau greitai tos savaites eina...atrodo kad ka tik buvo 4 sav, o dabar jau 9 sav. o tuoj bus ir lapkritis nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sherla: 23 balandžio 2007 - 13:39
O aš girdėjau, kad labai tiksliai galima nustatyti gimdymo data, kai pajunti tikruosius judesius. Man tai buvo balandžio 18d. sako kad tuomet būna nėštumo vidurys, t.y. 20 savaičių. Tai man pagal gydytojus savaite mažiau. nestuke.gif
Gal kas žinot kaip tiksliai apskaičiuoti pagal pirmuosius judesiukus? g.gif Nes echoskopu nedarysiu. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rimulia12 @ 2007 05 09, 19:54)
O aš girdėjau, kad labai tiksliai galima nustatyti gimdymo data, kai pajunti tikruosius judesius. Man tai buvo balandžio 18d. sako kad tuomet būna nėštumo vidurys, t.y. 20 savaičių. Tai man pagal gydytojus savaite mažiau.  nestuke.gif
Gal kas žinot kaip tiksliai apskaičiuoti pagal pirmuosius judesiukus?  g.gif  Nes echoskopu nedarysiu. wub.gif

Na, pagal judesius skaiciuoti savaites tikrai nera tikslu schmoll.gif Mediciniskai savaites skaiciuojamos nuo pimos paskutiniu mmm dienos. 4u.gif
Papildyta:
O jei mama pajunta judesius 17-18 sav., tai tikrai nereiskia, kad gimdys 34 ar 36 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sherla @ 2007 03 23, 14:22)
nezinau kaip cia elgtis ar kaip nesciai ar kaip normaliai?  g.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Tik nesupyk,bet skamba nemirtingai
Atsakyti