Sveiki.Vis dar neissirenku gartraukio,dabar persigalvojau,kad niekaip kitaip,kaip imomtuojamo neiseina,nes po spintele kabinamas per mazas atstumas(65 cm spinteles pakabintos),tai jei gartraukis dar koks 15 cm-kas gaunasi?50 cm per mazai,kai kartais pas mus puodai 9-7 ltr,kaip samti ideti? :Dpradejau galvoti apie teleskopini,paaukociau viena virs kaitlentes pakabintos spinteles lentyna
nu per gremezdiski tie po spintele pakabinami
Gal zinot ir galit parasyti :koks TYLIAUSIAS?
BOSCH DH1635L SD
ar
Siemens L123030SD
Ar dideli ju varikliai,daug vietos spintelej man uzims?Ar jie tikrai Vokietijoj padaryti?
O kaip "ELEKTROLUX" EFP6440X?Man jis graziausias,bet ar netriuksmingas?Ar didele spinteles dali uzims?
Na ir is pigesniu ELICA -ELITE LUX GRIX/A/60(visai ju nepeikia dizainere kur virtuvini dare)Ar daug triuksmingesnis uz tuos vokiskus?Ar ju dideli tie varikliai?
kodel jie internete taip "pavaizduoti" : auksciau pakabinti kaip gretimos spintele??Ar taip turi buti(Kodel?)ar siaip, taip imontuoti,kad "gudriau"atrodytu?
Buvau tik"Senukuose",bet ne vieno is situ nebuvo,tai tik interneto platybes lieka,bet daug klausimu iskilo...I viena internetine parduot.paskambinau penktadieni,tai atsake:rasykit,mes jums atsakysim,atsake,bet tik i puse klausimu.Nu nesinori pirkti kaip kate maise..
Labai aciu uz nors dali atsakymu