Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(AgnIKe+ @ 2014 10 23, 15:30)

sioj nuotraukoj, tai nekaip atrodo  blush2.gif gal realiai kitaip  g.gif

tada mūsų labai skiriasi suvokimas, kaip turi atrodyti oversized megztinis, nes aš būtent iš nuotraukos internete išsirinkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 10 23, 14:28)
labai gražus megztinis. iš kur? ohmy.gif

is madewell.com
Atsakyti
rankinė
user posted image
Atsakyti
Mango batai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurpod @ 2014 10 24, 20:54)
kocca susiaučiamas paltukas, foto nelabai perteikia tikrojo vaizdo....galvoju ar pasilikti doh.gif

Man patinka.

QUOTE(Ibero @ 2014 10 25, 12:42)

Graži.

QUOTE(*Martina* @ 2014 10 26, 20:10)
Mango batai

good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pink Pepper: 26 spalio 2014 - 20:23
QUOTE(zaRAza @ 2014 10 23, 14:35)

Man tik megztuko spalva nepatinka, bet modelis ir ziedeliai grazu 4u.gif

QUOTE(Ibero @ 2014 10 25, 13:42)

Patiko visai.

QUOTE(*Martina* @ 2014 10 26, 21:10)
Mango batai

Keistas kampas foto, bet rodos esu juos macius, tai tikrai smagiai ziurisi drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mango batai

As tokius pacius irgi prigriebiau su nuolaida galiojusia savaitgali bigsmile.gif
Atsakyti
Juodas Cinzia Rocca paltukas (nuorodoj kazkoks didelis ant manekenes atrodo, bet uztai medziaga gerai matosi) wub.gif Kaip tik dabartiniams orams kol nera labai salta - plonytis, lengvutis ir siltas thumbup.gif Pernai ziurinejau i sios pacios firmos tokios pat medziagos (alpaca + wool) paltuka, bet taip ir neisigijau, nors iki siol tebegalvojau apie ji... Tai sita radus daug negalvojau ar pirkt, ar ne 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 27, 19:43)
Juodas Cinzia Rocca

lanai gražus, bet jaučiu praeitų metų buvo sudėtim geresnis, man labai patinka alpaca kada būna paltai wub.gif
o šitas tik wool čia paprasta, kaina nemaža, kiek yra kašmyro sudetyje, tikuos daugiau nei 8 proc. smile.gif ax.gif
Atsakyti
Mango batai
user posted image

Nu, truksta tik karines uniformos, kalasnikovo i rankas, ir galesi taduis i kara eiti liuosiai.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 10 27, 20:58)
lanai gražus, bet jaučiu praeitų metų buvo sudėtim geresnis, man labai patinka alpaca kada būna paltai  wub.gif
o šitas tik wool čia paprasta, kaina nemaža, kiek yra kašmyro sudetyje, tikuos daugiau nei 8 proc. smile.gif  ax.gif

L&T sudetis netiksli - etiketej raso 58% wool, 42% alpaca. Lining 100% viskoze.

Tas praeitu metu net nezinau tiksliai pernykstis ar koks senesnis modelis - gal pernykstis, nes pirmakart isparduotuvej vienoj pamaciau (ten tiek nauju kolekciju, tiek senesniu pasitaiko), bet paskui link sezono galo ir Lord&Taylor maciau. Tik nei kilnojau, nei matavaus kazkodel.... Bet atrodo, kad anas kiek storesnis buvo, na ir modelis toks su sagom per visa prieki.

Papildyta:
QUOTE(karalievna. @ 2014 10 27, 21:45)
Nu, truksta tik karines uniformos, kalasnikovo i rankas, ir galesi taduis i kara eiti liuosiai.

Cia kaip vienas draugas zydas mano nusiziuretus ilgaaulius isvadino SS batais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 10 27, 21:55)
L&T sudetis netiksli - etiketej raso 58% wool, 42% alpaca. Lining 100% viskoze.

kaip fainai kad daug alpacos wub.gif wub.gif turiu vieną puspaltuką mackage su alpaca reik ryt pažiūrėt kiek pas mane yra ten, tongue.gif be galo minkšti, oks blizgesys yra paltukuose, iškart išsiskiria alpaca vilna wub.gif wub.gif
Atsakyti