QUOTE(inga_ @ 2014 09 21, 15:38)
faini mokasiniukai
vs- jogos kelnės bent jau man netinka tiriu tokias viens prie vieno iš pumos visą komplektą, netinka man tokie platėjantys galai, nu zajiec pagady jaučiuosi ir jau siaurinau pas siuvėją
ms.blonde pameni rašiau dėl tory burch espadrilių, na žinoma jos dydį atitinka be reikalo ėmiau tą 8,5 su plačia pėda dabar smukčioja, žiauriai gaila
vs- jogos kelnės bent jau man netinka tiriu tokias viens prie vieno iš pumos visą komplektą, netinka man tokie platėjantys galai, nu zajiec pagady jaučiuosi ir jau siaurinau pas siuvėją
ms.blonde pameni rašiau dėl tory burch espadrilių, na žinoma jos dydį atitinka be reikalo ėmiau tą 8,5 su plačia pėda dabar smukčioja, žiauriai gaila
Platejanciu kelniu nemegstu, o butent VS yoga pants visada tik tokias imu ir man grazu. Turbut jau kokius 7 metus nuolat perku. Man didelis pliusas ilgio pasiinlimas, nes nesu auksta, tai standartinis buna per ilgas parduotuvese. Bet siaip gi VS dabar ivairiu modeliuku ju turi, nebutina platejancias pirkt.
Gal eina padeli isidet i tas Tory Burch ir tada sumazetu dydis? Drauge vienas balerinas TB turi ir sake super patogios, bet aisku nelabai jau kur ju yra pirkt, tai ejau i TB parde paziuret ka dabar turi - graziu yra, bet ne nesimatavau, nes pasirode i siauresne puse