Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(cameja @ 2014 09 08, 23:28)
Batai

Faini baciukai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 08, 14:58)
Marc by Marc Jacobs man TOKIOS patogios yra, tai mastau, kad bus sekantis pirkinys. Dar Tory Burch giriami batukai, bet kiek suprantu irgi ne visi.

gražūs ir būsimi bus marc jacobs drinks_cheers.gif o dėl tory burch senai seilę ten varvinu bet vis prisibijau, nes žinau, kad ir jų bateliai gauma siauroms. Baisiausia tame, kai neįkiši pėdos ir stovės spintoje, o parduoti sunkiai būtų verysad.gif tai dabar laukiu tory burch espadrilių, vasarai pasibaigus smile.gif pažiūrėsiu, kaip man bus ju jomis verysad.gif ax.gif įkišiu ar ne aš ten pėdą, specialiai ėmiau 8,5 pusę dydžio didesnius dėl pločio g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 09:26)
gražūs ir būsimi bus marc jacobs drinks_cheers.gif  o dėl tory burch senai seilę ten varvinu bet vis prisibijau, nes žinau, kad ir jų bateliai gauma siauroms. Baisiausia tame, kai neįkiši pėdos ir stovės spintoje, o parduoti sunkiai būtų verysad.gif tai dabar laukiu tory burch espadrilių, vasarai pasibaigus smile.gif  pažiūrėsiu, kaip man bus ju jomis verysad.gif  ax.gif įkišiu ar ne aš ten pėdą, specialiai ėmiau 8,5 pusę dydžio didesnius dėl pločio g.gif  ax.gif

As nesenai parsisiunciau Tory Burch Mischa espadriles, mano peda nera nei plati, nei labai siaurute, nesioju europini 38, sakiausi US 8 dydi, tai sakyciau galetu buti net truputi ir mazesnes, bet isidejau i prieki vatos ir viskas ok, neaisku, ar jau 7.5 nebutu mazos ar pirsta remtu. Siaip, bent jau Mischa modelis, tikrai tinkamas platesnei pedai, nera jos siauros, net manau prasitampys nuo nesiojimo. smile.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 10 rugsėjo 2014 - 09:24
QUOTE(Joviva @ 2014 09 10, 10:21)
As nesenai parsisiunciau Tory Burch Mischa espadriles, mano peda nera nei plati, nei labai siaurute, nesioju europini 38, sakiausi US 8 dydi, tai  sakyciau galetu buti net truputi ir mazesnes, bet isidejau i prieki vatos ir viskas ok, neaisku, ar jau 7.5 nebutu mazos ar pirsta remtu. Siaip, bent jau Mischa modelis, tikrai tinkamas platesnei pedai, nera jos siauros, net manau prasitampys nuo nesiojimo. smile.gif

tai abejojau aš dėl dydžio, šiaip mano usa8 yra pagrinde, bet iš baimės ėmiau didesnius,
o kaip jums kokybė, patogūs, gerai nešiojasi? nėra kieti?
mano bus tokie, user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 10 rugsėjo 2014 - 14:56
QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 15:55)
tai abejojau aš dėl dydžio, šiaip mano usa8 yra pagrinde, bet iš baimės ėmiau didesnius,
o kaip jums kokybė, patogūs, gerai nešiojasi? nėra kieti?

Grazuciai Jusu vasarai 4u.gif

Dar ne daug kartu buvau uzsidejusi, bet pasirode kokybiski, dailiai pasiuti, nera kieti, teko ir sokti juos uzsidejus, kai jau neistveriau su aukstakulniais, jokio diskomforto.

Mano visi issiuvineti zvyneliais, tai neisivaizduoju, kaip juos reikes valyti, turbut nepraktiska, bet man prie tinkamos aprangos - labai stilinga ir grazu biggrin.gif
Tik kas ziauriai nepatiko, tai ju padas (nezinau, ar jusu modelio bus toks pats), jis pusiau is gumos, pusiau is to pintos medziagos, kaip sonai, nezinau, kaip ji vadinasi (galiu nebent veliau foto padariusi ikelti), jau tikrai Tory minusas uz toki nepraktiska sprendima, galejo visa pada padaryti gumini, o dabar nei siaip nei taip, saugok, kad nesuslapti, o ir siaip padas visas greit juodas pataps, gi neisvalysi jau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joviva: 10 rugsėjo 2014 - 15:51
Stai kokiu laukiu, laikau kumscius ,kad tiktu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 10, 09:26)
o dėl tory burch senai seilę ten varvinu bet vis prisibijau, nes žinau, kad ir jų bateliai gauma siauroms.

Tory Burch 'reese' modleiukas puikus placiai pedai thumbup.gif Tik aisku jau nusipirkt juos problema.

Dar sako, kad Salvatore Ferragamo tinkami batukai placioms pedoms, bet man net nekyla noras matuotis i juos paziurejus, nes atrodo siauri. Drauges pedos siauros ir jai jie nepatogus, tai isivaizduoju, kad man turetu visai nekas but. Ai, Cole Haan is tokiu ne per brangiausiu irgi giriami placiapedziu, bet man paciai jie nera patogus - CH tik ilgaaulius turiu, o kiek matavusis balerinos ir aukstakulniai ziauriai nepatogus. Mano sarase dar Bloch ir French Sole yra, bet tik niekur gyvai nepavyksta pasimatuot siu.

QUOTE(edre @ 2014 09 10, 21:00)
Stai kokiu laukiu, laikau kumscius ,kad tiktu.

Grazus, o ypac apacia labai daili. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 rugsėjo 2014 - 23:21
Patiko ingos smile.gif
Edre,ne,ne,ne.
Atsakyti
Emilio Pucci suknute - maniske juoda (neradau foto butent juodos). Nesu auksta, tai ilgis man iki keliu ir rankoves ilgesnes, bet man dar turbut graziau taip.
user posted image

Tahari merino vilnos suknute - ziauriai nekaip sitoj foto atrodo, bet cia pardes online psl atradau, per google visai nieko nerado.... doh.gif Realiai paprastute suknute, ne per laisva, ne per aptempta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 11, 20:50)
Tahari merino vilnos suknute - ziauriai nekaip sitoj foto atrodo, bet cia pardes online psl atradau, per google visai nieko nerado.... doh.gif Realiai paprastute suknute, ne per laisva, ne per aptempta.

man ji neatrodo prasta ta suknutė TAHARI wub.gif wub.gif gražuolė drinks_cheers.gif
šiaip tahari jaučiu viskas žemaūgėms verysad.gif ax.gif aš pūkinę turėjau parsisiuntųsi, tai tiko mano kolegei su 155 cm. ugiu, man rankovės buvo trumpos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 11 rugsėjo 2014 - 21:04
QUOTE(inga_ @ 2014 09 11, 22:03)
man ji neatrodo prasta ta suknutė TAHARI wub.gif  wub.gif  gražuolė drinks_cheers.gif
šiaip tahari jaučiu viskas žemaūgėms verysad.gif  ax.gif  aš pūkinę turėjau parsisiuntųsi, tai tiko mano kolegei su 155 cm. ugiu, man rankovės buvo trumpos verysad.gif

As lyginu su tuo, kad parduotuvej patrauke demesi ir apaiilkus man labai grazi, bet sioj foto visaikitoks vaizdas...

Bent si man nera trumpa ir rankoves i ilgesne puse. Ir siaip kiek Tahari matavusis, tai is ilgio man dar trumpiau daznai noretusi, nors esu 1,67m ugio. Gal kartais kokia petite parsisiuntet takart, nes keista, kad tokia trumpa butu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 11, 22:18)
As lyginu su tuo, kad parduotuvej patrauke demesi ir apaiilkus man labai grazi, bet sioj foto visaikitoks vaizdas...
Gal kartais kokia petite parsisiuntet takart, nes keista, kad tokia trumpa butu.

ne tikrai ne petite buvo verysad.gif ax.gif normalus regular.
Atsakyti