Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(inga_ @ 2014 09 07, 15:02)
ačiū už info, tai aš jau senai pastebėjau, kiek siunčiausi brangesnes baletkes ar batelius pamenu iš marc by jacobs paskui basutės iš RL collection linijos, tai visi siauroms ir vidutinėms pėdoms, papraščiausiai vardiniai brendai orentuojasi į standartą ir palei normalias pėdutes gamina avalynę smile.gif  ax.gif 
čia ne kokie rielkeriai , kurie gamina kasdienai apavus, o mes norim gražesnių batelių taip pat avėti verysad.gif  ax.gif

Marc by Marc Jacobs man TOKIOS patogios yra, tai mastau, kad bus sekantis pirkinys. Dar Tory Burch giriami batukai, bet kiek suprantu irgi ne visi.

O siaip pamasciau, kad brangesni batukai butent daugiau del grozio gaminami, t.y. siauresnis batelis elegantiskiau ir graziau atrodo. Kad ir tie patys Louboutin - vienetai sako, kad patogus ar 'visai patogus', o dauguma juos turinciu atsiliepia kaip apie nepatogius batelius (net su gana siaurom pedom), bet ok, jei tereikia pora val pasedet restorane.
Atsakyti

Batai

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2014 09 08, 22:28)

Konfiskuotini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cameja @ 2014 09 08, 23:28)

Labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varlyte3: 09 rugsėjo 2014 - 06:38
cameja....verti dėmesio,super!
Atsakyti
Visoms aciuks.gif
Atsakyti
Nusibezdzionavusi nuo kai ko nusipirkau tokius. Laikau kumscius, kad dydis tiktu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Gražūs,bet įdomu ar patogūs,nes įtartinai man atrodo ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 09 09, 16:21)
Gražūs,bet įdomu ar patogūs,nes įtartinai man atrodo ohmy.gif

man buvo labai nepatogus, lauze peda per islenkima... teko parduoti.o vat shievonne sake visur laksto su jais ir vargo nemato. tai, turbut, kaip kam
ai, ir labai smailus realiai pasirode smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 rugsėjo 2014 - 17:04
QUOTE(kavamale @ 2014 09 09, 16:03)
man buvo labai nepatogus, lauze peda per islenkima... teko parduoti.o vat shievonne sake visur laksto su jais ir vargo nemato. tai, turbut, kaip kam

drinks_cheers.gif ...pernai mano paimti bukanosiai buvo..nekažkas,nuo keltiės priklauso daug...
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2014 09 09, 12:11)

kur radai juodus pirkti? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2014 09 09, 18:03)

man irgi žiauriai patogūs jie rolleyes.gif tik tiek, kad zomša nekokybiška gal, kad labai sunkiai valosi rolleyes.gif
Tiek Zarazos batai puikūs tiek Camejos 4u.gif
Atsakyti