Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Pora siandieniniu - nusipirkau kailine liemene, bet persigalvojau ir nesiau grazint, ir aisku atradau ka i jos vieta nusipirkt blush2.gif

Theory odinis sijonukas - foto labai aukstai uzkeltas jis, o as zemiau dedu plius nesu auksta, tai ilgesnis ant manes jis.
user posted image

Natori naktinukai - ziurinejau pizamas, bet patrauke siu spalva, o pasimatavus neatsispyriau ju svelnumui ir patogumui. Jauciu atradau nauja apatiniu (ar bent miego rubu) firma thumbup.gif
user posted image
realesne spalva cia:
user posted image
Atsakyti
[quote=Ms.Blonde,2014 09 03, 05:55]
Natori naktinukai -
Labai gražūs thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mosso: 03 rugsėjo 2014 - 09:33
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 09 02, 14:24)
Duokit nuorodą, labai smagi smile.gif

Suknelė
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 09 03, 10:21)

Išdavikas tu!!!
Atsakyti
Išnorėtas, apgalvotas laikrodis wub.gif
user posted image

Boyfriend marškiniai rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
overlook, čia Triwa? gražūs man jie realybėj labiau, nei foto. įdomu kaip patiks kai gausit.. aš kažkada labai norėjau jo, bet nusipirkau Larsson & Jennings, kad ir kaip jį mylėčiau užsinorėjau jau DW smile.gif
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2014 08 31, 21:38)
MK pinigine, talpi ir spalvyte graži  thumbup.gif
user posted image

drinks_cheers.gif Nuostabi spalva 4u.gif

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 31, 22:24)
Nine West batukai - jau kuris laikas i juos ziuriu vietinej isparduotuvej, tai siandien nebeatsilaikiau.

Labai labai labai!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 09 06, 02:36)
overlook, čia Triwa? gražūs man jie realybėj labiau, nei foto. įdomu kaip patiks kai gausit.. aš kažkada labai norėjau jo, bet nusipirkau Larsson & Jennings, kad ir kaip jį mylėčiau užsinorėjau jau DW smile.gif

Taip, Triwa. Čia geriau matyti. Seniau turėjau MK, dabar norėjau kažko kito ir Triwa labai labai krito į akį man. Labai jo norėjau, ne impulsyvus pirkinys, tad tikiuosi nenusivilsiu gavus... wub.gif DW man irgi labai patinka, bet tik su brezentinėmis apyrankėmis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 28, 20:29)
-------------------------------
Atkeliavo siandien sie sviesus batukai, tai taip nudziugino, kad ir juodus uzsisakiau 4u.gif Tiek kokybe, tiek patogumas ir spalva superiniai - na labiausiai del spalvos abejojau, bet realiai iskart isimylejau. Red Valentino 'bow flats' wub.gif
user posted image

Red Valentino 'bow flats' tai vadinasi pamažintas dyd, nes anam poste rašėte ėmėte pusę dydžio didesnius, jaučiu jie siauroms pėdoms daugelis baletkių g.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2014 09 06, 23:23)
Red Valentino 'bow flats' tai vadinasi pamažintas dyd, nes anam poste rašėte ėmėte pusę dydžio didesnius, jaučiu jie siauroms pėdoms daugelis baletkių  g.gif

Man isvis Valentino visu reikia puse dydzio didesniu nei iprastai, t.y. siaip nesioju US8 arba EUR38, bet Valentino tiek balerinos, tiek aukstakulniai man US8.5/EUR38.5 reikalingi. Mano peda plati, tai is paprastu Valentino 'studded' serija (tiek zemakulniai, tiek aukstakulniai) gerai del plocio, o sie Red Valentino 'bow flats' kaip ir gerai is plocio, netgi super patogus namuose buvo, nors po poros kartu isejus lauke sakyciau, kad visgi geriau butu vidutinei pedai. Nors man pedos sonu nespaudzia, tik pirstu virsu truputi, bet tikiuosi prasitampys ta vieta.

O juodus gavau siandien ir nusprendziau nepasilikt - juodi labai paprasti, sviesus zymiai graziau atrodo. Be to, uzsakinejau sviesius tik po namus panesiojus, tai super patogumo buvo, lauke islindo tas pirstu spaudimas (gal savo dar duoda ir karsciai - virs +30C ir su didele dregme). Beje, padas jau gerokai atsimuse, nors ir nedaug vaiksciojau, o ir visokie smulkus akmenukai ismige i pada liko. sad.gif Rekomenduociau juos tik jei kokiam ofise ar nuo masinos iki duru nesiot, nes as daug vaikscioju, tai ypac per nelygius saligatvius einant gerai atsidauzo....

Del siaurumo, tai kiek pastebiu, kad kuo brangesne avalyne, tuo siauresnei kojai ji skirta.... Bet cia gal kaip tik man pliusas, nes kitaip kentetu pinigine biggrin.gif Aisku nereiskia, kad viskas patogu is pigesniu ar vidutiniu firmu, bet tokiose man daugiau nesiotinos avalynes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 07 rugsėjo 2014 - 00:04
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 09 07, 01:03)
Del siaurumo, tai kiek pastebiu, kad kuo brangesne avalyne, tuo siauresnei kojai ji skirta.... Bet cia gal kaip tik man pliusas, nes kitaip kentetu pinigine  biggrin.gif Aisku nereiskia, kad viskas patogu is pigesniu ar vidutiniu firmu, bet tokiose man daugiau nesiotinos avalynes.

ačiū už info, tai aš jau senai pastebėjau, kiek siunčiausi brangesnes baletkes ar batelius pamenu iš marc by jacobs paskui basutės iš RL collection linijos, tai visi siauroms ir vidutinėms pėdoms, papraščiausiai vardiniai brendai orentuojasi į standartą ir palei normalias pėdutes gamina avalynę smile.gif ax.gif
čia ne kokie rielkeriai , kurie gamina kasdienai apavus, o mes norim gražesnių batelių taip pat avėti verysad.gif ax.gif
Atsakyti
Temide, ačiū!
Atsakyti