Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Coach ilgaauliai tobuli, gražiausias klasikinis modelis pasaulyje! Man tas aulo platumas kaip tik cinkelio duoda.
Atsakyti
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 27, 08:12)
Coach ilgaauliai tobuli, gražiausias klasikinis modelis pasaulyje! Man tas aulo platumas kaip tik cinkelio duoda.

Man patinka platesnis aulas, bet ties ciurna norisi, kad labiau isformuota butu, bet siuose ir ta vieta platesne. Na bet issimatavau as juos ir su sijonukais, ir su suknutem, tai labai gerai prie visko atrodo ir abejoniu del pasilikimo neliko. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 26, 21:45)

Visos trys poros batų nuostabios! wub.gif
Atsakyti
Meilė iš pirmo žvilgsnio wub.gif Realiai metaliukai auksiniai ir nešviečia taip.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2014 08 27, 21:29)
Meilė iš pirmo žvilgsnio  wub.gif Realiai metaliukai auksiniai ir nešviečia taip.

Tobulas wub.gif o iš kur, kiek? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2014 08 27, 21:49)
Tobulas wub.gif o iš kur, kiek? blush2.gif

River Island, 55 eurai mirksiukas.gif
Atsakyti
Leveret, kazkuo traukia ta rankine - man asmeniskai per daug spalvu joje ir rankenos is foto nelabai patinka, bet manau realiai turetu gerai ziuretis viskas thumbup.gif
-------------------------------
Atkeliavo siandien sie sviesus batukai, tai taip nudziugino, kad ir juodus uzsisakiau 4u.gif Tiek kokybe, tiek patogumas ir spalva superiniai - na labiausiai del spalvos abejojau, bet realiai iskart isimylejau. Red Valentino 'bow flats' wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 28 rugpjūčio 2014 - 19:30
Kazkaip ramu temoj... Bet pagal tai galima sprest kokie orai - kol lauke grazu, pirkiniu mazai buna biggrin.gif

Mano siandieniniai:

Theory odines kelnes - pasikeites google image, tai nebemoku elgtis su paveiksliukais ir niekaip neiseina ikelt normalaus doh.gif Mano kelnytes nera visiskai visos odines - kazkur 3/4 oda, o gale 1/4 viskoze, bet man idealios jos, nes kai visiskai oda, tai amzinai netinka, neaptempia kiek norisi ir pan.
user posted image

Ralph Lauren rankine - visai neplanuotai isigyta, bet taip graziai ji man siandien susiziurejo prie rubu blush2.gif Tik velgi sunku foto surast ir bent man graziau ji realiai atrodo.
user posted image
Atsakyti
MK pinigine, talpi ir spalvyte graži thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
kai nesinori, kad vasara iskeliautu biggrin.gif

user posted image

Pora daikteliu mamai dovanu.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(**Gin** @ 2014 08 31, 22:38)
MK pinigine, talpi ir spalvyte graži  thumbup.gif

Spalva labai daili 4u.gif

---------------

Nine West batukai - jau kuris laikas i juos ziuriu vietinej isparduotuvej, tai siandien nebeatsilaikiau. Primena kazkodel Louboutin "gortika" aukstakulnius, kurie be galo man grazus, bet dar labiau nepatogus mano placiai pedai. Tai sie NW puiki iseitis, nes plotis tobulas thumbup.gif Tik pikta, kad dar markeriu ir ant pado kainas uzraso isparduotuvej, tai daznai "protingai" ta padaro - uzraso ne ant pado, kur zeme liecia, o ant islenkimo, tai jei einant matosi (o pvz kokius brnagesnius batelius odiniu padu tai grynai sugadina taip, nes nenuvalysi taip paprastai to markerio) doh.gif 3-ose parduotuvese as juos radau ir tik 1 pora mano dydzio buvo su normaliu uzrasymu...
user posted image
Atsakyti
Patiko agniukes ir gin pirkiniai thumbup.gif
o Ms.blonde pirkiniu kiekis stebina blink.gif biggrin.gif labiausiai patiko red valendino balerinos smile.gif
Atsakyti