Coach ilgaauliai tobuli, gražiausias klasikinis modelis pasaulyje! Man tas aulo platumas kaip tik cinkelio duoda.
QUOTE(šviesi lapė @ 2014 08 27, 08:12)
Coach ilgaauliai tobuli, gražiausias klasikinis modelis pasaulyje! Man tas aulo platumas kaip tik cinkelio duoda.
Man patinka platesnis aulas, bet ties ciurna norisi, kad labiau isformuota butu, bet siuose ir ta vieta platesne. Na bet issimatavau as juos ir su sijonukais, ir su suknutem, tai labai gerai prie visko atrodo ir abejoniu del pasilikimo neliko.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 26, 21:45)
Visos trys poros batų nuostabios!
Meilė iš pirmo žvilgsnio Realiai metaliukai auksiniai ir nešviečia taip.
QUOTE(Leveret @ 2014 08 27, 21:29)
Meilė iš pirmo žvilgsnio Realiai metaliukai auksiniai ir nešviečia taip.
Tobulas o iš kur, kiek?
Leveret, kazkuo traukia ta rankine - man asmeniskai per daug spalvu joje ir rankenos is foto nelabai patinka, bet manau realiai turetu gerai ziuretis viskas
-------------------------------
Atkeliavo siandien sie sviesus batukai, tai taip nudziugino, kad ir juodus uzsisakiau Tiek kokybe, tiek patogumas ir spalva superiniai - na labiausiai del spalvos abejojau, bet realiai iskart isimylejau. Red Valentino 'bow flats'
-------------------------------
Atkeliavo siandien sie sviesus batukai, tai taip nudziugino, kad ir juodus uzsisakiau Tiek kokybe, tiek patogumas ir spalva superiniai - na labiausiai del spalvos abejojau, bet realiai iskart isimylejau. Red Valentino 'bow flats'
Kazkaip ramu temoj... Bet pagal tai galima sprest kokie orai - kol lauke grazu, pirkiniu mazai buna
Mano siandieniniai:
Theory odines kelnes - pasikeites google image, tai nebemoku elgtis su paveiksliukais ir niekaip neiseina ikelt normalaus Mano kelnytes nera visiskai visos odines - kazkur 3/4 oda, o gale 1/4 viskoze, bet man idealios jos, nes kai visiskai oda, tai amzinai netinka, neaptempia kiek norisi ir pan.
Ralph Lauren rankine - visai neplanuotai isigyta, bet taip graziai ji man siandien susiziurejo prie rubu Tik velgi sunku foto surast ir bent man graziau ji realiai atrodo.
Mano siandieniniai:
Theory odines kelnes - pasikeites google image, tai nebemoku elgtis su paveiksliukais ir niekaip neiseina ikelt normalaus Mano kelnytes nera visiskai visos odines - kazkur 3/4 oda, o gale 1/4 viskoze, bet man idealios jos, nes kai visiskai oda, tai amzinai netinka, neaptempia kiek norisi ir pan.
Ralph Lauren rankine - visai neplanuotai isigyta, bet taip graziai ji man siandien susiziurejo prie rubu Tik velgi sunku foto surast ir bent man graziau ji realiai atrodo.
MK pinigine, talpi ir spalvyte graži
kai nesinori, kad vasara iskeliautu
Pora daikteliu mamai dovanu.
Pora daikteliu mamai dovanu.
QUOTE(**Gin** @ 2014 08 31, 22:38)
MK pinigine, talpi ir spalvyte graži
Spalva labai daili
---------------
Nine West batukai - jau kuris laikas i juos ziuriu vietinej isparduotuvej, tai siandien nebeatsilaikiau. Primena kazkodel Louboutin "gortika" aukstakulnius, kurie be galo man grazus, bet dar labiau nepatogus mano placiai pedai. Tai sie NW puiki iseitis, nes plotis tobulas Tik pikta, kad dar markeriu ir ant pado kainas uzraso isparduotuvej, tai daznai "protingai" ta padaro - uzraso ne ant pado, kur zeme liecia, o ant islenkimo, tai jei einant matosi (o pvz kokius brnagesnius batelius odiniu padu tai grynai sugadina taip, nes nenuvalysi taip paprastai to markerio) 3-ose parduotuvese as juos radau ir tik 1 pora mano dydzio buvo su normaliu uzrasymu...
Patiko agniukes ir gin pirkiniai
o Ms.blonde pirkiniu kiekis stebina labiausiai patiko red valendino balerinos
o Ms.blonde pirkiniu kiekis stebina labiausiai patiko red valendino balerinos