Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(overlook @ 2014 04 15, 10:44)
user posted image
Megztinis

Basics, kurių kartais labai pritrūksta smile.gif

o, va pamaciau - savi batai, dievinu tokia avalyne! rolleyes.gif
Papildyta:
o as siandien susimasciau, kad jau ruduo ant nosies visai, teks vel spinta perkraustyti.... doh.gif
Atsakyti
Uzderejo pirkiniu temoj thumbup.gif

QUOTE(Tresnia @ 2014 08 17, 23:10)

Bendrai paemus idomi ir kitokia tasyte, bet man kiek per daug vaikiska/paaugliska. ax.gif Kazkaip neisvaizduoju kur ja priderint....

QUOTE(LaimingaMergina @ 2014 08 17, 23:43)

Bekulniai batukai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 08 16, 13:11)
Rudeniop į darbą. Tik oras atšalo, jau ir norisi rudeniškų pirkinių biggrin.gif

labai simpatiški. 4u.gif
Atsakyti
Laukiu parkeliaujant Red Valentino balerinu - ko ko, bet zemakulniu niekada nebus per daug biggrin.gif Labai tikiuosiu, kad tiks, nes nebuvo dydziu pasirinkimo, tai emiau puse didesnes nei iprastai nesioju. Prie aprasymo raso, kad atitinka dydi, bet siaip Valentino tiek balerinos, tiek aukstakulniai su kniedem (tokie) man puse dydzio didesni reikalingi, tai viliuosiu, kad ir sie taip pat. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 08 17, 21:10)
user posted imageuser posted image

Atsiprasau uz siaubinga "greituko" fotkes kokybe  doh.gif

Nuostabi wub.gif
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 08 19, 13:40)
Laukiu parkeliaujant Red Valentino balerinu - ko ko, bet zemakulniu niekada nebus per daug  biggrin.gif  Labai tikiuosiu, kad tiks, nes nebuvo dydziu pasirinkimo, tai emiau puse didesnes nei iprastai nesioju. Prie aprasymo raso, kad atitinka dydi, bet siaip Valentino tiek balerinos, tiek aukstakulniai su kniedem (tokie) man puse dydzio didesni reikalingi, tai viliuosiu, kad ir sie taip pat. 4u.gif
user posted image

50/50
Atsakyti
gyvai man grazesnes,tik galetu biski but ilgesnes...
http://www.zara.com/...25p2190524.html

http://www.zara.com/...88p2015047.html

http://www.zara.com/...83p1983335.html

ir siap jau kelis menesius perku ir perku sustot negaliu doh.gif , tik kazkaip nuotraukas sunku rast ypac is ispardavimu...
Atsakyti
Patiko kelnytės ir lietpaltis...toks manau turi būti las kiekvieną damą smile.gif
Atsakyti
[quote=RainyDay,2014 08 21, 00:08]

Meta i pagrindini puslapi, kuriame manekenes su trim ir tais neplautais plaukais ant galvos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2014 08 21, 11:13)

Meta i pagrindini puslapi, kuriame manekenes su trim ir tais neplautais plaukais ant galvos  doh.gif biggrin.gif

paspauskit Go mirksiukas.gif
man patiko kelenes, grazus rastas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 21 rugpjūčio 2014 - 10:11
Ann Taylor marskinukai
user posted image
Atsakyti
Coach juodi ilgaauliai - bandysiu ivairius derinius namuose, nes sudvejojau del plocio: is priekio pgraziai atrodo, bet is sono labai tiesaus kirpimo ir platokai atrodo ant kojos...
user posted image

Vera Wang batukai - pamacius parduotuvej niekaip neisejo is galvos, tai teko pirkt biggrin.gif Tiesa sakant, nevisai mano stiliaus modeliukas, bet isivaizduoju, kad einant out vesesniu oru prie dzinsu ar storu juodu pedkelniu ir little black dress smagiai turetu ziuretis.
user posted image

Jimmy Choo aukstakulniai - sie greiciausiai keliaus atgal i parduotuve, nors ir labai patinka... Kazkaip nedera jie man prie nieko, nors isivaizdavau, kad prie mano minimalistines neutralaus turinio spintos tiks prie visko (realiai patinka tik prie sviesiu dzinsu). Plius pamasciau, kad nemoku elgtis su verstos odos batais - jei ne pasipuosimui nesiot, t.y. kur nuo masinos iki duru paeit tereikia, tai labai greitai atitrankysiu as juos...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 26 rugpjūčio 2014 - 20:54
Ms. Blonde - paskutiniai bateliai fantastiški!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 26 rugpjūčio 2014 - 21:37