Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Vasara baigias...o geltona spalva pasirode tokia viliojanti smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 11, 16:09)
Po ilgų apmąstymų nusprendžiau, kad man jų reikia, užsisakiau
user posted image

is paskutiniu keliu puslapiu tik sie suzavejo wub.gif
Atsakyti
odinė striukė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 08 16, 11:11)
Rudeniop į darbą. Tik oras atšalo, jau ir norisi rudeniškų pirkinių biggrin.gif
user posted image

Gražuoliai labai smile.gif
Ms. Blonde suknelės patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2014 08 17, 11:54)
odinė striukė
user posted image

Ir man tokios reikia, kur pirkot, kiek kainavo?
Atsakyti
massimo dutti, 1199lt
Atsakyti
Is paskutiniu patiko Patrankos delnine ir Ibero odinuke thumbup.gif
Atsakyti
Kiek pastebėjau, tai dauguma jūsų batus perkate internetinėse parduotuvėse? Aš kažkaip bijau pirkti nesimatavusi, bet artėjant rudeniui jau baisu darosi, kad vėl šiltų batų reikės.. O Lietuvoj parduotuvėse aš sunkiai randu gražius šiltus batus, ir dar kad kainos ir kokybės santykis būtų protingas. Tad gal turit kokių "taškų", kur batus patikimai perkat? Beje, kokia jūsų nuomone normali kaina batų šaltajam sezonui?
Atsakyti
kas dėl batų taškų, tai man vienintelis yra europinis http://www.yoox.com/lt/women Siunčia tiesiogiai į Lietuvą (paprastai per 5 darbo dienas). Kažkada pirkdavau per USA tarpininkes, kol vieną dieną nepraregėjau, kad čia Italijos parduotuvė. Asortimentas puikus, nuolaidų metu ir kainos puikios, daugeliu firmų prekiauja Dolita, tik kainos dažnai Dolitoje keliais kartais didesnės. Jei abejoji dėl dydžio parsisiunti kelis dydžius, išsimatuoji ir grąžini nemokamai atgal (atvažiuoja kurjeris). Na man iki batų parduotuvių brangiau išeina važiuot, nei nemokamai pristato kurjeris (na siuntimo suma nemokamai nuo 200 eurų, kartais būna nemokamai). Jei man reikia tik smulkmenos, tai pasikooperuojam su kitomis panelėmis nemokamam siuntimui temoje be tarpininkų ir psio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ibero @ 2014 08 17, 11:54)
odinė striukė

Labai wub.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Atsiprasau uz siaubinga "greituko" fotkes kokybe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tresnia: 17 rugpjūčio 2014 - 22:11
user posted image
user posted image
Odine, tik juodos spalvos