Vasara baigias...o geltona spalva pasirode tokia viliojanti
QUOTE(Vi_ktorija @ 2014 08 11, 16:09)
is paskutiniu keliu puslapiu tik sie suzavejo
odinė striukė
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2014 08 16, 11:11)
Gražuoliai labai
Ms. Blonde suknelės patiko
QUOTE(Ibero @ 2014 08 17, 11:54)
Ir man tokios reikia, kur pirkot, kiek kainavo?
massimo dutti, 1199lt
Is paskutiniu patiko Patrankos delnine ir Ibero odinuke
Kiek pastebėjau, tai dauguma jūsų batus perkate internetinėse parduotuvėse? Aš kažkaip bijau pirkti nesimatavusi, bet artėjant rudeniui jau baisu darosi, kad vėl šiltų batų reikės.. O Lietuvoj parduotuvėse aš sunkiai randu gražius šiltus batus, ir dar kad kainos ir kokybės santykis būtų protingas. Tad gal turit kokių "taškų", kur batus patikimai perkat? Beje, kokia jūsų nuomone normali kaina batų šaltajam sezonui?
kas dėl batų taškų, tai man vienintelis yra europinis http://www.yoox.com/lt/women Siunčia tiesiogiai į Lietuvą (paprastai per 5 darbo dienas). Kažkada pirkdavau per USA tarpininkes, kol vieną dieną nepraregėjau, kad čia Italijos parduotuvė. Asortimentas puikus, nuolaidų metu ir kainos puikios, daugeliu firmų prekiauja Dolita, tik kainos dažnai Dolitoje keliais kartais didesnės. Jei abejoji dėl dydžio parsisiunti kelis dydžius, išsimatuoji ir grąžini nemokamai atgal (atvažiuoja kurjeris). Na man iki batų parduotuvių brangiau išeina važiuot, nei nemokamai pristato kurjeris (na siuntimo suma nemokamai nuo 200 eurų, kartais būna nemokamai). Jei man reikia tik smulkmenos, tai pasikooperuojam su kitomis panelėmis nemokamam siuntimui temoje be tarpininkų ir psio
Atsiprasau uz siaubinga "greituko" fotkes kokybe