Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Užsisakiau. Viešpatie, tikiuosi gerai nešiosis ir kaip nors ištversiu tuos 2 mėnesius, kol pagamins biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 07 19, 15:12)
Užsisakiau. Viešpatie, tikiuosi gerai nešiosis ir kaip nors ištversiu tuos 2 mėnesius, kol pagamins  biggrin.gif

user posted image

Noretumet kad tik du menesius... Mergina tashe tashe temoj rase, kad jau 14 savaiciu laukia... biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau smile.gif man tašė neskubi wink.gif turiu dar savo geros būklės, dar puikiai nešiojamą, bet, aišku, 14 savaičių laukti nesinorės schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 07 19, 18:38)
Skaičiau smile.gif man tašė neskubi wink.gif turiu dar savo geros būklės, dar puikiai nešiojamą, bet, aišku, 14 savaičių laukti nesinorės  schmoll.gif

Tashe turit? bigsmile.gif Idekit i ana tema dabartines fotkes realias labai butu idomu pamatyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 19, 21:02)
Tashe turit?  bigsmile.gif  Idekit i ana tema dabartines fotkes realias labai butu idomu pamatyt bigsmile.gif

neturiu. Tik šiandien apmokėjimą išsiunčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 07 19, 18:12)
Užsisakiau. Viešpatie, tikiuosi gerai nešiosis ir kaip nors ištversiu tuos 2 mėnesius, kol pagamins  biggrin.gif

Labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 07 19, 20:34)
neturiu. Tik šiandien apmokėjimą išsiunčiau  smile.gif

Pasirode, kad tai jau antroji jusu tashe biggrin.gif

Beje labai grazi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylum @ 2014 07 19, 18:12)
Užsisakiau.

gražus pirkinys smile.gif
Atsakyti
pora Nanette Lepore suknuciu - pirmaja balta pirkau, bet idedu ir juodos foto, nes geriau matosi detales (tik man ji gerokai ilgesne nei ant manekenes), o antros suknutes spalvos geriau cia matos, tik foto didele, tai dedu nuoroda
user posted image
user posted image

Ann Taylor maikute
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 23 liepos 2014 - 01:30
Basutės
user posted image
Atsakyti
Tashė puiki. bigsmile.gif
Atsakyti
Vince Camuto suknute