Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Mano nauji:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

i 
Įkeliamų nuotraukų dydis turi neviršyti 640x480 taškų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 17 liepos 2014 - 14:41
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 17, 12:13)

aciu 4u.gif bet pasufleruota buvo mano biggrin.gif
Atsakyti
Kokia skani bateliu spalva thumbup.gif
Atsakyti
linamog maudymukas labai gražus.
Atsakyti
QUOTE(Sense @ 2014 07 17, 18:33)
Kokia skani bateliu spalva  thumbup.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(katalike @ 2014 07 17, 19:02)
linamog maudymukas labai gražus.

drinks_cheers.gif - Tie raštai, ypač toji emerald green - fantastiški smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 17 liepos 2014 - 20:49
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 17, 04:22)
Juicy Couture tasyte per peti - gal kiek vaikiska (tokia buvo mano mintis pirmakart ja pamacius), bet kad neisejo is galvos. O ir galima nesiot kita puse - ji vienspalve. Bet siaip mastau, kad bus smagus akcentas prie paprastu vienspalviu rubu.
user posted image

Timberland basutes - kazko tokio labai truksta mano batu lentynai: vienos siemet atgyveno savo amzeli, o neseniai pirktos Sperry Top Sider buvo nepatogios, todel jas grazinus i parduotuve vel nebeturiu nieko...
user posted image

As ir taip pamaniau, kad mini wedge yra, nors aprasyme neraso. Na paziuresiu ka gausiu  biggrin.gif

Blonde ranine parduotuveje irkote ar internetu ? smile.gif
Atsakyti
Tesiu apsipirkinejimus biggrin.gif Tiksliau cia seniau nuziureti daikteliai, bet pirkti siandien:

Ann Taylor silkine bliuskyte (balta sunku iziuret, tai gal cia geriau matos, bet ji elementari) - planuoju nesiot sukista i AT juoda sijonuka, bet pritaikoma ji ir nesukista prie dzinsu ar siaip kur kitur.
user posted image

Charter Club megztukas su drugeliais - bus uzsimest vesesniais vakarais. P.S. as tokius megztukus tik atsegtus nesioju, nepatinka man uzsegti
user posted image

QUOTE(linamog @ 2014 07 17, 15:19)
Mano nauji:

Maudomuko rastas wub.gif As sio rasto megztuka turiu, tai tampiau vos ne kasdien kol neatsilo, dabar tenka vesesniu oru laukt, kad vel ji issitraukt galeciau thumbup.gif

QUOTE(Lin1 @ 2014 07 17, 23:51)
Blonde ranine parduotuveje irkote ar internetu ?  smile.gif

Pirkau parduotuvej, Macy's (gyvai) - buvo sale skyriuj, tai po visu kuponu gavosi apie $14. Online irgi yra (nuoroda), bet kaina jau ne tokia gera...
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 18, 01:30)
Tesiu apsipirkinejimus  biggrin.gif Tiksliau cia seniau nuziureti daikteliai, bet pirkti siandien:

Ann Taylor silkine bliuskyte (balta sunku iziuret, tai gal cia geriau matos, bet ji elementari) - planuoju nesiot sukista i AT juoda sijonuka, bet pritaikoma ji ir nesukista prie dzinsu ar siaip kur kitur.
user posted image

Charter Club megztukas su drugeliais - bus uzsimest vesesniais vakarais. P.S. as tokius megztukus tik atsegtus nesioju, nepatinka man uzsegti
user posted image
Maudomuko rastas wub.gif As sio rasto megztuka turiu, tai tampiau vos ne kasdien kol neatsilo, dabar tenka vesesniu oru laukt, kad vel ji issitraukt galeciau thumbup.gif
Pirkau parduotuvej, Macy's (gyvai) - buvo sale skyriuj, tai po visu kuponu gavosi apie $14. Online irgi yra (nuoroda), bet kaina jau ne tokia gera...

uz 14 dol paimciau ir as.. ; wink.gif nupirkite ir man , pinigelius pervesiu wink.gif)
Atsakyti
QUOTE(Lin1 @ 2014 07 18, 14:12)
uz 14 dol paimciau ir as.. ; wink.gif   nupirkite  ir man , pinigelius pervesiu wink.gif)

Viena vienintele ji buvo, bet jei ir nupirksciau, tai siuntimas i LT turbut tiek pat kainuotu. O siaip tarpininkavimais neuzsiimu smile.gif

P.S. Necituok visu postu su foto - pries atsakant nutrink nereikalinga dali.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 18 liepos 2014 - 13:59
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 18, 13:57)
Viena vienintele ji buvo, bet jei ir nupirksciau, tai siuntimas i LT turbut tiek pat kainuotu. O siaip tarpininkavimais neuzsiimu smile.gif

P.S. Necituok visu postu su foto - pries atsakant nutrink nereikalinga dali.

juokauju, bet uz 14 dol galima pirkti tkia rankine... smile.gif
Atsakyti
Masciau masciau ar man reikia, ir daugiau norejosi, negu reikejo, ir jau guli pas mane ax.gif
http://i4.ztat.net/l...1G000-L00@5.jpg ( dedu nuoroda, nes kitaip foto l.didele gaunasi )

labai man prie dusios spalva ir zamso minkstumas, aisku nepraktiska, kitais metais bus nebemadinga, nu bet norejosi ir tiek doh.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stichija: 18 liepos 2014 - 19:17