Ann Taylor sijonukas - nuorodoj geriau matosi rastas
paprastuciai August Silk megztinukai: zalias, leopardinis ir navy
[quote=Ms.Blonde,2014 06 26, 00:10]
Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
Gal galit patarti ar sitie sandalai padidinti, ar pamazinti, nesioju 37,5 ir nezinau kokius pirkti 37d ar 38d peda nera plati.
Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
Gal galit patarti ar sitie sandalai padidinti, ar pamazinti, nesioju 37,5 ir nezinau kokius pirkti 37d ar 38d peda nera plati.
QUOTE(minicolada @ 2014 07 15, 19:58)
Jie siek tiek padidinti, drasiai imciau 37, tikrai ne 38.
diane von furstenberg suknute
st. thomas veriniai - gal ne pati geriausia fot, bet online niekaip nerandu....
Jau komentavau del dydzio - siaip US8 nesioju, bet siu sandalu emiau US7, tai iseitu EUR38. Jei pusiniu nera, tai net nezinau ka rekomenduot - turbut pagal savo koja ziurekit i didesne ar mazesne tas pusinis...
st. thomas veriniai - gal ne pati geriausia fot, bet online niekaip nerandu....
QUOTE(minicolada @ 2014 07 15, 20:58)
Jau komentavau del dydzio - siaip US8 nesioju, bet siu sandalu emiau US7, tai iseitu EUR38. Jei pusiniu nera, tai net nezinau ka rekomenduot - turbut pagal savo koja ziurekit i didesne ar mazesne tas pusinis...
QUOTE(camelija82 @ 2014 07 16, 10:38)
O gal galie pakomentuoti kaip ju dydziai ir kokybe? Aciu
As imu dydziu mazesni nei siaip nesioju visokiu tokiu moterisku firmu, bet sikart emiau is petite skyriaus toki, koki nesioju. Na petite atitinkantis dydis lygus paprastam dydziu mazesniam, ty PM=S regular. O emiau petite, nes man graziau tiko jis - dydis toks pat, bet rankoves trumpesnes ir pats kiek trumpesnis. Mano ugis 1,67m, jei ka. Petite man tobulai rankoviu ilgis, o regular kiek per ilgos, tai pasirauksleja jos.
Kokybes kolkas nepakomentuosiu, nes nenesiojau dar. Bet pati medziaga smagi ant kuno, atrodo graziai, nepanasu kad veltusi.
MS. Blone, lb fainūs pirkiniai .
Ypač:
AnnTaylor sijonukas, žalias megztinukas ir DVF sunutė
Beje, o iš kokio audinio diane von furstenberg suknia?
Ypač:
Free People suknute - ziauriai smagus man sitas modeliukas namuose bunant
Vivienne Westwood balerinos - sias online uzsakius ir dar negavus, tai ziuresiu kaip realiai bus, nes kiek keistokai aukstas krastas. Nu bet svarbu patogios butu, nes dabar batu kruva, o tokiu, kad visa diena isbuciau patogiai nedaug....
Aciu
Suknute 100% poliesteris - kasdieniniuose rubuose jo privengiu (isvis visur stengdavausi vengt), bet dabar jau nebe tokia griezta tuo atzvilgiu esu.
Vivienne Westwood balerinos - sias online uzsakius ir dar negavus, tai ziuresiu kaip realiai bus, nes kiek keistokai aukstas krastas. Nu bet svarbu patogios butu, nes dabar batu kruva, o tokiu, kad visa diena isbuciau patogiai nedaug....
QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 16, 19:42)
MS. Blone, lb fainūs pirkiniai .
Ypač:
Ypač:
Aciu
Suknute 100% poliesteris - kasdieniniuose rubuose jo privengiu (isvis visur stengdavausi vengt), bet dabar jau nebe tokia griezta tuo atzvilgiu esu.
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 16, 19:57)
Vivienne Westwood balerinos - <...>
Dėkui Kartais Poly irgi gerai.
Faini ir šie pirkiniai, ypač balerinos. Kas dėl aukšto krašto, tai įtariu, kad jų viduje toks kaip kulniukas / paaukštinimas, todėl taip ir atrodo
Lauksim komentaro, kai gausit .
Juicy Couture tasyte per peti - gal kiek vaikiska (tokia buvo mano mintis pirmakart ja pamacius), bet kad neisejo is galvos. O ir galima nesiot kita puse - ji vienspalve. Bet siaip mastau, kad bus smagus akcentas prie paprastu vienspalviu rubu.
Timberland basutes - kazko tokio labai truksta mano batu lentynai: vienos siemet atgyveno savo amzeli, o neseniai pirktos Sperry Top Sider buvo nepatogios, todel jas grazinus i parduotuve vel nebeturiu nieko...
As ir taip pamaniau, kad mini wedge yra, nors aprasyme neraso. Na paziuresiu ka gausiu
Timberland basutes - kazko tokio labai truksta mano batu lentynai: vienos siemet atgyveno savo amzeli, o neseniai pirktos Sperry Top Sider buvo nepatogios, todel jas grazinus i parduotuve vel nebeturiu nieko...
QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 16, 22:05)
Kas dėl aukšto krašto, tai įtariu, kad jų viduje toks kaip kulniukas / paaukštinimas, todėl taip ir atrodo
As ir taip pamaniau, kad mini wedge yra, nors aprasyme neraso. Na paziuresiu ka gausiu
Vyras parveze dovanu pora pierre cardin odiniu rankiniu
QUOTE(sauleleee_ @ 2014 07 17, 08:51)
Vyras parveze dovanu pora pierre cardin odiniu rankiniu
Gera vyra turi! Juoda rankine grazi