QUOTE(cindy @ 2014 07 10, 17:04)
Yotube viena užsienietė blogerė turi žiauriai gražią D&G rankinę, bet jos kaina, tai jaučiu irgi didelė
$899 man brangu
Na sio modelio nuo $1700 prasideda (didesnes, crossbody kiek maziau, o kai kurios ir zymiai daugiau), tai sale $900 gera kaina. Aisku nera mazai, bet maziau nei paprastai.
Cia gal ir nuo zmogaus priklauso - kazkam reikia daug rankiniu, kazkam mazai, kazkam tik brangiu, kazkam visai dzin kokia tase tampyt. As is tu, kur issiversciau su viena universalia juoda, bet pasikeitimui ir sviesesnes norisi. Ir siaip labai smulkmeniska esu - negaliu pakest kai pvz rankenos metalas girgzda ar pati rankenos oda cypia (cia toj vietoj, kur rankena prikabinta prie rankines), o ir siaip nepirksiu rankones, jei prisimatavus nejausiu, kad ji man tobula. Tai man tada geriau nusipirkt tokia, kur tikrai pati paciausia ir nesiot patenkintai. Taip metus atvaiksciojau su juoda Prada ir pasiryzau siai kaip sviesiam variantui. Bet as tvirtai zinojau, kad sitie modeliai yra TIE man, tai ir pasitaupyt bei nenukrypt su kitais pirkiniais ne taip sunku.