Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 10, 15:34)
Aciu smile.gif Modelis 'miss sicily', skaiciukais BB5294. Cia 32x30cm dydis.

Italijoj siuo metu ispardavimai prasideje, tai galima gera kaina pagaut. Na aisku ne tik sia rankine, bet ir kitus rubus, rankines ir tt.

Pasufleruokite, kur gaudyti 4u.gif jei ne paslaptis, kiek kainavo rankine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joviva @ 2014 07 10, 16:11)
Pasufleruokite, kur gaudyti 4u.gif  jei ne paslaptis, kiek kainavo rankine smile.gif

Sita modeli (tik kitu spalvu ir ivairiu dydziu) esu berods gilt.com, myhabit.com ir pan puslapiuose macius - pigiausiai $899 buvo. DG oficialiam puslapy neseniai sale'as buvo, tai gal ten dar kas yra.

Is italisku psl zinau tizianafausti.com ir luisaviaroma.com - pati is pirmojo pirkau. I LT rodos nemokamas siuntimas, muitu irgi nebutu, tai nebent kaina eurais kazkiek skirtusi, bet siaip kokios kainos TF puslapyje, tokios ir galutines.

Dar yra farfetch.com puslapis - ten is ivairiu butiku galima pirkt.

UK Flanells ir Harrods pardese yra, o JAV aisku visokiose Saks, Barneys, Neiman Marcus ir tt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 10 liepos 2014 - 16:00
Yotube viena užsienietė blogerė turi žiauriai gražią D&G rankinę, bet jos kaina, tai jaučiu irgi didelė unsure.gif $899 man brangu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2014 07 10, 17:04)
Yotube viena užsienietė blogerė turi žiauriai gražią D&G rankinę, bet jos kaina, tai jaučiu irgi didelė unsure.gif  $899 man brangu biggrin.gif

Na sio modelio nuo $1700 prasideda (didesnes, crossbody kiek maziau, o kai kurios ir zymiai daugiau), tai sale $900 gera kaina. Aisku nera mazai, bet maziau nei paprastai.

Cia gal ir nuo zmogaus priklauso - kazkam reikia daug rankiniu, kazkam mazai, kazkam tik brangiu, kazkam visai dzin kokia tase tampyt. As is tu, kur issiversciau su viena universalia juoda, bet pasikeitimui ir sviesesnes norisi. Ir siaip labai smulkmeniska esu - negaliu pakest kai pvz rankenos metalas girgzda ar pati rankenos oda cypia (cia toj vietoj, kur rankena prikabinta prie rankines), o ir siaip nepirksiu rankones, jei prisimatavus nejausiu, kad ji man tobula. Tai man tada geriau nusipirkt tokia, kur tikrai pati paciausia ir nesiot patenkintai. Taip metus atvaiksciojau su juoda Prada ir pasiryzau siai kaip sviesiam variantui. Bet as tvirtai zinojau, kad sitie modeliai yra TIE man, tai ir pasitaupyt bei nenukrypt su kitais pirkiniais ne taip sunku.
Atsakyti
Ms Blonde lyg mano mintis paraset smile.gif viena saltam sezonui kita vasarai, delnine + universalu crossbody ir tokias kurias net ir po poros metu nebus geda uzsidet smile.gif
Atsakyti
Negaliu atsdziaugti (tik pas mane rudi) wub.gif dabar tenoriu auksto liemeniu aptemto sijonuko blush2.gif gal kuri uzmatet kur? blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 25, 23:10)
Betula Licensed by Birkenstock - nebeturiu visiskai jokiu sandalu, tai ejau siandien ko nors ieskot, nes nusibodo suniuka vedziot su balerinom ax.gif O siaip is visu matuotusi modeliu sitas man graziausias ir patogiausias ant kojos (isivaizdavau, kad originalus su 2 dirzeliais patiks, bet man jie tik ant vyru grazu - per stambus ant moteriskos kojos)
user posted image

Na nusipirkau ir as siuos (tik kita spalva), gavau jau, vaikstau su jais po kambari ir man ziauriai skauda tarp pirsu, baisiai kietas tas tarpupirstis...nezinau ka daryti g.gif jei kambary vaikstant man skauda, tai jauciu gatvej nepaeisiu g.gif
Ziauriai nesiseka man su sandaliais.... lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 11 liepos 2014 - 02:24
QUOTE(Sea Girl @ 2014 07 11, 03:23)
Na nusipirkau ir as siuos (tik kita spalva), gavau jau, vaikstau su jais po kambari ir man ziauriai skauda tarp pirsu, baisiai kietas tas tarpupirstis...nezinau ka daryti g.gif  jei kambary vaikstant man skauda, tai jauciu gatvej nepaeisiu g.gif
Ziauriai nesiseka man su sandaliais.... lotuliukas.gif  doh.gif

Gal tada reiketu i paprastus dairytis, o ne sito tipo... Nors zinau apie ka kalbi - man Birkenstock tokiam modely jauciasi ta vieta, o siuose viskas ok. Is tikro, tai kartais jauciu, bet ne grybai ta strypeli, o lyg is virsaus spaustu tarpupirsti, bet biski peda paslenku kitaip arba siaip praeina. Nera kolkas nei nuspaude, nei nutryne, nei dar kazka.
Atsakyti
Mano nauja labai mylima suknele kasdienai
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 10, 16:20)
Na sio modelio nuo $1700 prasideda (didesnes, crossbody kiek maziau, o kai kurios ir zymiai daugiau), tai sale $900 gera kaina. Aisku nera mazai, bet maziau nei paprastai.

Cia gal ir nuo zmogaus priklauso - kazkam reikia daug rankiniu, kazkam mazai, kazkam tik brangiu, kazkam visai dzin kokia tase tampyt. As is tu, kur issiversciau su viena universalia juoda, bet pasikeitimui ir sviesesnes norisi. Ir siaip labai smulkmeniska esu - negaliu pakest kai pvz rankenos metalas girgzda ar pati rankenos oda cypia (cia toj vietoj, kur rankena prikabinta prie rankines), o ir siaip nepirksiu rankones, jei prisimatavus nejausiu, kad ji man tobula. Tai man tada geriau nusipirkt tokia, kur tikrai pati paciausia ir nesiot patenkintai. Taip metus atvaiksciojau su juoda Prada ir pasiryzau siai kaip sviesiam variantui. Bet as tvirtai zinojau, kad sitie modeliai yra TIE man, tai ir pasitaupyt bei nenukrypt su kitais pirkiniais ne taip sunku.

Būtent, kad labai nuo žmogaus priklauso smile.gif Tiesiog sakau, kad MAN per brangu smile.gif
Atsakyti
super duper laiminga smile.gif)))
oi tos moterys ... labiau norejau kitokio zalumo bet neliko... tikiuosi nenusivilsiu

http://uk.burberry.c...CFYa43godf1cA2Q
Atsakyti
QUOTE(Tresnia @ 2014 07 11, 01:05)
Negaliu atsdziaugti (tik pas mane rudi) wub.gif dabar tenoriu auksto liemeniu aptemto sijonuko  blush2.gif gal kuri uzmatet kur?  blush2.gif user posted image

gal galite nuoroda is kur sie bateliai 4u.gif
Atsakyti