Įkraunama...
Įkraunama...

Nauji pirkiniai!

Atrodo labai graziai
Atsakyti
QUOTE(evelinki @ 2014 07 03, 17:56)
kreminis džemperis

fainas thumbup.gif

QUOTE(Mote @ 2014 07 04, 17:47)
Turiu jau, prasau foto  4u.gif  Sunkoki ir storoki jie, primena stora grubia oda. Neminksti, bet kiek vaiksciojau po namus, tai patogus. Lauke dar neteko isbandyt:) Beje, storesnei blauzdai netiks.

ziauriai gerai atrodo ir realiai drinks_cheers.gif biggrin.gif
O kokiai max blauzdai tiktu g.gif Gal kartais turit ir galit palyginti su populiariaisiais Ralpho guminiais? ax.gif Jie irgi siauresnei blauzdai, o sitie tokie pat?
Ir kiek mazdaug svere ir kokia galutine kaina gavosi jeigu ne paslaptis butu ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2014 07 05, 00:26)
fainas  thumbup.gif
ziauriai gerai atrodo ir realiai  drinks_cheers.gif  biggrin.gif
O kokiai max blauzdai tiktu  g.gif Gal kartais turit ir galit palyginti su populiariaisiais Ralpho guminiais?  ax.gif  Jie irgi siauresnei blauzdai, o sitie tokie pat?
Ir kiek mazdaug svere ir kokia galutine kaina gavosi jeigu ne paslaptis butu  ax.gif  4u.gif

Aulo apimtis virsuj 38 cm, svoris 1.6 kg, pamazinti. RL guminiu neturiu, kazkaip nekabino jie manes biggrin.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 28, 02:46)
Luichiny odiniai ilgaauliai - esu juos seniau matavusis, bet nepasilikau, nes sunkiau derinami ir pvz dzinsu i vidu neina sukist (kazkaip idomiai apie blauzda tinka), tai nusprendziau kazko universalesnio paieskot. Bet siandien radau toj pacioj parduotuvej, i kuria grazinau, tai uz $15 ant clearance negalejau palikt  rolleyes.gif Tai gavosi toks truputi ant sazines lipantis pirkinys - kaip ir gera kaina, bet tuo paciu nebuvo butini...
user posted image
Tiesa sakant, nieko nekainavo, nes dovanu gavau  4u.gif

vaje koks grozis,kokia ju kaina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 17, 01:08)
Dovanu gauta Free People suknute - nepatinka man si firma, visai ne mano stilius, bet bent suknute is tu, kur galesiu po namus ar po sava rajona sunesiot  ax.gif
user posted image

nu grazuole ta suknute,kodel taip sakai po namus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2014 06 01, 10:05)
O mano toks:
user posted image

Kur pirkot?
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2014 07 09, 10:59)

Paprasti, bet faini 4u.gif

QUOTE(edwinake @ 2014 07 09, 15:26)
vaje koks grozis,kokia ju kaina 4u.gif

nu grazuole ta suknute,kodel taip sakai po namus 4u.gif

Kaip rasiau, uz ilgaaulius sumokejau $15, bet cia nuskilo, nes parduotuve uzdejo i clearance po to kai graiznau online uzsakyma i realia parduotuve. O pirkau DSW, tai online dar turetu but - truputi virs $100 buvo, bet man rodos dabar yra kazkokios nuolaidos ir pigiau jie.

Butent sia suknute grazinau, bet nusipirkau tokia pat koraline - ta spalva graziau ziurisi. O namine ji, nes nera ji tokia, kad i miesta eitum, o ir galai neapsiuti, t.y. visos tos kvarbatkos ir apacia atbrizge ir yrantys siulai like. Na toks modelis, bet man i kokia kavine ar siaip shopintis eit su tokia nelabai ax.gif Nors buvau su ja pries juros pasivaiksciot (bet cia irgi prie namu buvo) - tokiem paprastiem isejimam ok ji, bet i miesta man ji per kasdienine. Aisku cia mano nuomone ir mano stilius toks turbut...
Atsakyti
4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 09 liepos 2014 - 19:40
Dolce & Gabbana rankine
user posted image

Jessica Simpson suknute
user posted image

Via Spiga bateliai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 10, 03:56)
Dolce & Gabbana rankine

Via Spiga bateliai

gražūs pirkinukai, rankinė daili. 4u.gif
Atsakyti
Ms Blonde rankiine nuostabi, gal zinot tikslu jos pavadinima?
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 10, 10:57)
Ms Blonde rankiine nuostabi, gal zinot tikslu jos pavadinima?

Aciu smile.gif Modelis 'miss sicily', skaiciukais BB5294. Cia 32x30cm dydis.

Italijoj siuo metu ispardavimai prasideje, tai galima gera kaina pagaut. Na aisku ne tik sia rankine, bet ir kitus rubus, rankines ir tt.
Atsakyti