Atrodo labai graziai
QUOTE(evelinki @ 2014 07 03, 17:56)
kreminis džemperis
fainas
QUOTE(Mote @ 2014 07 04, 17:47)
Turiu jau, prasau foto Sunkoki ir storoki jie, primena stora grubia oda. Neminksti, bet kiek vaiksciojau po namus, tai patogus. Lauke dar neteko isbandyt:) Beje, storesnei blauzdai netiks.
ziauriai gerai atrodo ir realiai
O kokiai max blauzdai tiktu Gal kartais turit ir galit palyginti su populiariaisiais Ralpho guminiais? Jie irgi siauresnei blauzdai, o sitie tokie pat?
Ir kiek mazdaug svere ir kokia galutine kaina gavosi jeigu ne paslaptis butu
QUOTE(enura @ 2014 07 05, 00:26)
fainas
O kokiai max blauzdai tiktu Gal kartais turit ir galit palyginti su populiariaisiais Ralpho guminiais? Jie irgi siauresnei blauzdai, o sitie tokie pat?
Aulo apimtis virsuj 38 cm, svoris 1.6 kg, pamazinti. RL guminiu neturiu, kazkaip nekabino jie manes
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 06 28, 02:46)
Luichiny odiniai ilgaauliai - esu juos seniau matavusis, bet nepasilikau, nes sunkiau derinami ir pvz dzinsu i vidu neina sukist (kazkaip idomiai apie blauzda tinka), tai nusprendziau kazko universalesnio paieskot. Bet siandien radau toj pacioj parduotuvej, i kuria grazinau, tai uz $15 ant clearance negalejau palikt Tai gavosi toks truputi ant sazines lipantis pirkinys - kaip ir gera kaina, bet tuo paciu nebuvo butini...
Tiesa sakant, nieko nekainavo, nes dovanu gavau
Tiesa sakant, nieko nekainavo, nes dovanu gavau
vaje koks grozis,kokia ju kaina
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 04 17, 01:08)
Dovanu gauta Free People suknute - nepatinka man si firma, visai ne mano stilius, bet bent suknute is tu, kur galesiu po namus ar po sava rajona sunesiot
nu grazuole ta suknute,kodel taip sakai po namus
QUOTE(Gisana @ 2014 07 09, 10:59)
Paprasti, bet faini
QUOTE(edwinake @ 2014 07 09, 15:26)
Kaip rasiau, uz ilgaaulius sumokejau $15, bet cia nuskilo, nes parduotuve uzdejo i clearance po to kai graiznau online uzsakyma i realia parduotuve. O pirkau DSW, tai online dar turetu but - truputi virs $100 buvo, bet man rodos dabar yra kazkokios nuolaidos ir pigiau jie.
Butent sia suknute grazinau, bet nusipirkau tokia pat koraline - ta spalva graziau ziurisi. O namine ji, nes nera ji tokia, kad i miesta eitum, o ir galai neapsiuti, t.y. visos tos kvarbatkos ir apacia atbrizge ir yrantys siulai like. Na toks modelis, bet man i kokia kavine ar siaip shopintis eit su tokia nelabai Nors buvau su ja pries juros pasivaiksciot (bet cia irgi prie namu buvo) - tokiem paprastiem isejimam ok ji, bet i miesta man ji per kasdienine. Aisku cia mano nuomone ir mano stilius toks turbut...
Dolce & Gabbana rankine
Jessica Simpson suknute
Via Spiga bateliai
Jessica Simpson suknute
Via Spiga bateliai
QUOTE(Ms.Blonde @ 2014 07 10, 03:56)
Dolce & Gabbana rankine
Via Spiga bateliai
Via Spiga bateliai
gražūs pirkinukai, rankinė daili.
Ms Blonde rankiine nuostabi, gal zinot tikslu jos pavadinima?
QUOTE(lindrukas @ 2014 07 10, 10:57)
Ms Blonde rankiine nuostabi, gal zinot tikslu jos pavadinima?
Aciu Modelis 'miss sicily', skaiciukais BB5294. Cia 32x30cm dydis.
Italijoj siuo metu ispardavimai prasideje, tai galima gera kaina pagaut. Na aisku ne tik sia rankine, bet ir kitus rubus, rankines ir tt.